unac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet arkadaslar vıdı vıdı yok kadın olmak zor TÜrkiyede falan filan..peki erkek olmanın zorlukları ne? not:ödev:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 hepimizi sapık zannediyolar[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kızlarla konuşkaya çalışırsan amacın ne olursa olsun yavşak gözüyle bakılıyosun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
10ur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 mesela iş hayatında çok büyük bi zorluk war bağyanlar asker gitmedii için direk çalışıyolar ve kariyelrlerine 1-0 önde başlıyolar.
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 okul servisinde erkekler metal kızlar ıvır zıvır müzik dinlenmesini istiyosa sırf kızlar diye onların istediği oluyo :P[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kızlar club'a sorgusuz sualsiz alınıyo erkeklere gelince lan sap nerde senin damın içeri girip kızları rahatsızmı edicen muamelesi görüyor.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
unac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 @fistan o dunyanın heryerinde ole deilmi:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
trapt Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ya bi konuya daha değinmek istedim... Türkiye'de erkek adam ... yapmaz kuralı vardır Cinsel tercihi,Mesleği vs vs vs gider bu.. En yakın örneği geçenlerde hocaya sordum; -"Hocam bu halkla ilişkiler de güzel bölüm aslında diye" -"Burda kızsan gircen o bölüme erkeğe iş yok..Bayan alıyolar dolgun kalçalısından" -"Eet 0_o" Muhabbet aynen buydu ..daha bi çok örnek verilir[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Misal tipik abasa türk erkekleri.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: unac, 12 Aralık 2005 19:17 tarihinde demiş ki: @fistan o dunyanın heryerinde ole deilmi:D alakası yok millet damsız girip barda kız arıyor kendine :p hatta topluca gitmek bile abes değil.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
unac Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaslar biraz daha yarıdımcı olalım lütfen önemli=):D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 arkadaşlar arasında istiklal marşı okutma olayı vardır türkiyede erkeklerde. arkadan apuç arasından yakalarlar.ama bayanlar bu konuda rahattır mesela.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 erkeklerin kizlara el kaldiramama meselesi buyuk haksizlik...kiz geliyor sana vuruyo sonra geri cekiliyor ''napican napican'' diye havalaniyor ama sen delikanliliga sigmaz diye birsey yapamiyosun...[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga [Bu mesaj Elan_Morin tarafından 12 Aralık 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Fistan, 12 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar arasında istiklal marşı okutma olayı vardır türkiyede erkeklerde. arkadan apuç arasından yakalarlar.ama bayanlar bu konuda rahattır mesela. :D bi bu neden yeter ya :D[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Fistan bağyanlar dada var o olay, memelerini sıktın mı tamamdır :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,,( (=' :' ) (,(" )(" )
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Askerlik(Gitti 1,5 sene... hatta hazırlık, geri dönüşte alışma filan dersek abartısız 3 senen kaydı... Askerlikteki tehlikeleri söylemiyorum bile) Önyargı(Bir kızla konuşmanızın bile potansiyel sapık damgası yemenize neden olabileceği yerler var) Delikanlılık&Centilmenlik kısıtlamaları (Mesela kızlara el kalkmaz, önden bayanlar, bayanlara hoşgörü, hedehödö hedehödö... Ya feministler bas bas bağırıyo kadın erkek eşit diye... Eşitsek centilmenlik niye vaar?)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 -erkek adam küpe takmaz ulan! -kızmısın lan sen saç uzatıysun -bu ne len karı gibi tırnaklar bide okula uzun saçla almamaları var. aklıma bunlar geldi.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: -Cleglaw-, 12 Aralık 2005 20:11 tarihinde demiş ki: -erkek adam küpe takmaz ulan! -kızmısın lan sen saç uzatıysun -bu ne len karı gibi tırnaklar bide okula uzun saçla almamaları var. aklıma bunlar geldi. hah bunlarda guzel tespitler.Ozellikle 2. soyledigin cok gicigima gidiyor.Okul meselesini anlatmiyorum bile :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
morena Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evde zor işler erkege yığılır neden cünkü evin erkeği :)[signature][hline]requem for a dream
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 heryerde esitiz ama devlet kızlar evlenincye kadar anne babanın haklarından faydalanıyo yada 21 yasına kadar erkekler cat 18 de hak kaybediyo askeriye.. yesil pasaprot vs sözde esitlik[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................
beybin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: nileppezdel, 12 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Kızlarla konuşkaya çalışırsan amacın ne olursa olsun yavşak gözüyle bakılıyosun. yavşak gözüyle bakılmaz da zaten amaç ne ki =) basite indirgenince..yanii=)))[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
LordParazit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benim en çok sinir olduğum bi kızla konuşuyosun senin laflarını çarpıtıyo sonra okulda idarelik oluyosun.Bide hemen aradan sıyrılıyolar.[signature][hline]Nick:daeth_ranger lwl : 4x çok düşük :( server: cypher np: bahsetmeme gerek yok :)
Cuma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 mesela sınıfta yere kalem dusurunce almaya korkuyo insan yanlis anlicaklar die.[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat...
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 babama soyle bi baktım da, en zor tarafı "bir ailenin sorumlulugunu almak" galiba.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha!
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: beybin, 12 Aralık 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 12 Aralık 2005 19:14 tarihinde demiş ki: Kızlarla konuşkaya çalışırsan amacın ne olursa olsun yavşak gözüyle bakılıyosun. yavşak gözüyle bakılmaz da zaten amaç ne ki =) basite indirgenince..yanii=))) cık cık yanlış. amaç arkadaş, dost olmakda olabilir, di mi ama?
Öne çıkan mesajlar