Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blind Guardian - Istanbul Konseri 12.05.2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeter yaa yeter ölmek istiyorum artık!!!
ya biride ankara'ya gelsin artık yaa.Ne biçim başkent bura yaa :(
Adam gibi bi grupta ankara'ya gelsin kurban kesicem artık.Ühüü ne diim konsere gidicek arkadaşlara ii eğlenceler :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Mesaj tarihi:
hobaa 2005 metal açısından süfer geçicek ya :D önce opeth sonra bg bide iron maiden gelse gözüm arkada kalmadan ölebilirim...[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
O da geliomuş filan şimdi =))

Hallowed by the name 'in en son "yeaaa" kısmını sölüoz filan ne süfer olurdu.Tabi stadyum filan lazım öle zevkli olmazdı daracık yerde =)[signature][hline]Why can't you see that I try;
Every tear I shed, is for you?
-----------------------------------
PATİCİK FM
Mesaj tarihi:
tabi canım bütün konserlerin aslında acık alanda olması lazım yada kapalı olcaksa geniş bi mekan olmalı ama öyle mekanlarda yok sanırım ülkemizde..[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
kalbim durcak..hıkk blind...guardian..geliyo...ben bi kendime geliyim :)

ilk göz ağrım blindım,önceki konserini kaçırmıştım,bu ara blind dinleme isteğimden belliydi zaten biliyodum...heytt beeeea!Guardian Guardian of the bliiiiiind![signature][hline]Headbangers Rules!
Mesaj tarihi:
şimdi heyecan duruldu düşünebiliyorum..ve şunu farkettim;

bu konser yeni melekte yapılmamalı,büyük bir açıkhava konserinden aşağısı olmamalı,onun zevki apayrı,yeni melekle olmaz,hem mayısta hava iyi olur açıkhava niye diil ya![signature][hline]Headbangers Rules!
Mesaj tarihi:
Organizatörü kim? Yenimeleğin web sitesi bile çalışmıyor bu ne iş ya?? Zaten kasap dükkanı gibi daracacık yer.Bi de oraya istif usulu 12516377 adam sokcaklar.Ter kir pas saç yağı vs. derken arada bir de konser olcak.En sevdiğim gruplardan birinin böyle bir ortamda sahneye çıkması çok kötü bence...
Mesaj tarihi:
okulda söylediler yalan sandım...

olamaz böyle birşey ya!!! of keşke allahdan başka birşey isteşeymişim geçen akşam :( bir organizasyon yapmak lazım konu ile alakalı. okuldan bir 20 kişi falan gideceğiz heralde. ama pati grubu beraber giderse katılırız onlara.

BG... rüya gibi ya. noww you all knowwww, the bards and their soooonngggs...

yanlız mordred ve welcome to dying'i düşünün. fantazileri genişletin ;)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Mesaj tarihi:
Umarım bard's songu dinleyipte gelen gereksiz insanlarla dolmaz..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me.
All of my hate cannot be found,
I will not be drowned by your thoughtless screaming,
So you can try to tear me down , beat me to the ground,
I will see you screaming..
Mesaj tarihi:
in to the storm
i am alive
and the story ends

der kaçarım ...[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
beyler Hansi gruptan ayrılmıştı arkadaşlar söyledi geldi mi geri?[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild

• Yeni Oluştur...