Horrible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yeter yaa yeter ölmek istiyorum artık!!! ya biride ankara'ya gelsin artık yaa.Ne biçim başkent bura yaa :( Adam gibi bi grupta ankara'ya gelsin kurban kesicem artık.Ühüü ne diim konsere gidicek arkadaşlara ii eğlenceler :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek?
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hobaa 2005 metal açısından süfer geçicek ya :D önce opeth sonra bg bide iron maiden gelse gözüm arkada kalmadan ölebilirim...[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 O da geliomuş filan şimdi =)) Hallowed by the name 'in en son "yeaaa" kısmını sölüoz filan ne süfer olurdu.Tabi stadyum filan lazım öle zevkli olmazdı daracık yerde =)[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 tabi canım bütün konserlerin aslında acık alanda olması lazım yada kapalı olcaksa geniş bi mekan olmalı ama öyle mekanlarda yok sanırım ülkemizde..[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 haggard ankaraya geliyo :)[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yannız yazın yeni melek iyice bunaltıcak.. bg için erimeye bile değer tabi
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Elan_Morin, 11 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: haggard ankaraya geliyo :) alaka kuramadım...
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 arkadaslar bu konserlere paticik olarak bi toplanıp ta gitsek saten herkez aynı kafa nerdeyse (= guzel olmazmı ?[signature][hline]Arzular şelale.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: -Cleglaw-, 11 Aralık 2005 20:51 tarihinde demiş ki: said: Elan_Morin, 11 Aralık 2005 16:16 tarihinde demiş ki: haggard ankaraya geliyo :) alaka kuramadım... horrible a demistim onu ankara ya kimse gelmiyo dedigi icin alinti yapmayi unutmusum[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 alla bi yolunu bulup gitmem lazım..[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 izmire gelse süfer olurdu yav... pfrz.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Atla vapura =P[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Linu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 kalbim durcak..hıkk blind...guardian..geliyo...ben bi kendime geliyim :) ilk göz ağrım blindım,önceki konserini kaçırmıştım,bu ara blind dinleme isteğimden belliydi zaten biliyodum...heytt beeeea!Guardian Guardian of the bliiiiiind![signature][hline]Headbangers Rules!
Linu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 şimdi heyecan duruldu düşünebiliyorum..ve şunu farkettim; bu konser yeni melekte yapılmamalı,büyük bir açıkhava konserinden aşağısı olmamalı,onun zevki apayrı,yeni melekle olmaz,hem mayısta hava iyi olur açıkhava niye diil ya![signature][hline]Headbangers Rules!
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 OOoooooooOOOOO süper ya..[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Organizatörü kim? Yenimeleğin web sitesi bile çalışmıyor bu ne iş ya?? Zaten kasap dükkanı gibi daracacık yer.Bi de oraya istif usulu 12516377 adam sokcaklar.Ter kir pas saç yağı vs. derken arada bir de konser olcak.En sevdiğim gruplardan birinin böyle bir ortamda sahneye çıkması çok kötü bence...
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 okulda söylediler yalan sandım... olamaz böyle birşey ya!!! of keşke allahdan başka birşey isteşeymişim geçen akşam :( bir organizasyon yapmak lazım konu ile alakalı. okuldan bir 20 kişi falan gideceğiz heralde. ama pati grubu beraber giderse katılırız onlara. BG... rüya gibi ya. noww you all knowwww, the bards and their soooonngggs... yanlız mordred ve welcome to dying'i düşünün. fantazileri genişletin ;)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 evet evet en sonunda ahahahha sonunda sahneye fırlıcam konserin ortasında turkiyedeler nihaoehoeuahae...........[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Umarım bard's songu dinleyipte gelen gereksiz insanlarla dolmaz..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming..
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 in to the storm i am alive and the story ends der kaçarım ...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bard's song u o kadar da süper bulmamış tek insan ben miyim?[signature][hline]Herkes neden mutlu?
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 beyler Hansi gruptan ayrılmıştı arkadaşlar söyledi geldi mi geri?[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Quivalen-soth, 12 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: beyler Hansi gruptan ayrılmıştı arkadaşlar söyledi geldi mi geri? hönk?nerden duymuslar veya gormusler?blind guardian in forumlarinda bile boyle bisi konusulmamis[signature][hline]Logain Taron Scylla The Elder Everything for Dark Saga
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yok lebron james.. bateristi diyodur arkadaşın, hansi ayrılmaz gruptan...
Öne çıkan mesajlar