Apache Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Outlawsdan sonra aç kalmıştım bu tarz oyunlara.Demin gittim,gördüm,aldım.Birazdan yükleyeceğim altı patları kovboyların ve kovboy geçinenlerin üstünde patlatmayalı uzun zaman olmuştu.Tam oyunun sistemini bilmiyorum ancak oyunun önceki trailerını izlediğim kadarıyla oyunda tamamiyle özgürsünüz ve istediğiniz yerde istediğiniz terörü estirebiliyorsunuz fable ın westernleşmiş hali diye bir rivayet var.Birazdan yüklediğimde daha ayrıntılı bilgi verebileceğim,heyecanlıyım umarım güzeldir.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Sphere Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Max payne gibi birşeymiş galiba.Yani görüntüler o türmüş.Ekranda fazla janjanlı şeyler varsa söyle almıyayım , ama gözü bozucu şeyler yoksa hemen gidip alırım beklıyorum.[signature][hline]Name : Sphere Nation : Karus Class : Roque Level : 70 Np : 50 Server : Ares 6
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oyun güzel fakat ole buyuk bir özgürlüğünüz yok. Haa istediğinizi vurursunuz oldurursunuz gerçi ama ana bir senaryoyu takip etmek gerekiyor yoksa boş boş gezinip durursunuz. gerçi yan görevler war. işte wanted afişleri war sonra kasabaların şerifleri yan görevler veriyor gidip yapıyorusunuz her kasabada tüccar war silahlara upgareler yapıyorsunuz bunlardan. fln fln.. grafik bakımındanda cok iyi bir oyun değil. en eğlenceli kısmı at sürmek at sürüşü baya gerçekçi. zaten genelde at üstünde geçiyor zamanınız. o zamanın eylencesini veriyor yinede ama cok doyuruculuğu yok. Bende bir outlaws hayranı olarak outlaws ı ilk oynadıgım zamanki aldıgım zevki Gun ı oynarken alamadım farklı bir oyun Gun.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 where are you marshall?[signature][hline] Sex Machine
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Mumu, 19 Kasım 2005 19:29 tarihinde demiş ki: where are you marshall? ahahhaha super *!gözleri dolar*[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 19 Kasım 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 kaç sene oldu oynayali ya? of of 8 sene oldu mu acaba[signature][hline] Sex Machine
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hee walla cdnin üzerinde 1997 yazıyor oha yaw[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Wacky Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 You've got manure for brains! O değil de Gun'ı Gta gibin(Doom gibin türü gibi bu da sevgili eski geymşovcular)olarak düşünüyorum. Önyargı. Öyle mi ki? Hayır yukarda nostalji yapmış arkadaşlar da ben de dayanamadım bi kaç nostaljik öğe koydum yoksa işim olmaz, i don't live in the past! meg vardı polat vardı, bilgisayarım yoktu gameshowum vardı ya... neyse öhhhrrmm![signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Daggerspine-Alliance / Exca-Hib
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Oooo yüce gameshow ilk sayısından son sayısına kadar hepsi war bende :D efsane o efsane gelmez bidaha öle dergi :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Yeni yükledim ama siftah yarına sanırım.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: GM_Eldarduil, 21 Kasım 2005 09:44 tarihinde demiş ki: Oooo yüce gameshow ilk sayısından son sayısına kadar hepsi war bende :D efsane o efsane gelmez bidaha öle dergi :) ben 7. sayıdan itibaren almıştım ): gerçi konuyla ne alaka :p[signature][hline]In flames we trust.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bende de 98 ocak'tan beri tüm level'lar var, artist misiniz :p. ayrıca ne alaka 2.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 21 Kasım 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ahahah Komik patiler Sizi. Ne alaka 2.5 <-- Ne alaka 3.0 :P[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - !
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bitirdim oyunu,çok zevkliydi.birsürü janjanlı grafikli oyundan daha fazla keyif aldım.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Apache, 11 Aralık 2005 15:58 tarihinde demiş ki: bitirdim oyunu,çok zevkliydi.birsürü janjanlı grafikli oyundan daha fazla keyif aldım. helal :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Merak ettim ya nerden bulabiliriz emule torrent fln tam bi açılmış adı yokmu oyunun.birde sistem gereksinimlerini bi yazıverirseniz çok güzel olur. [Bu mesaj batuhan tarafından 11 Aralık 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 oyunun adı zaten GUN uzunu falan yok Gun işte :)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Reed Adlı Elemanda Takıldım Kaldım Kafasına Atmadığım Kurşun Kalmadı Ölmüyor Hıyarzan Oğlu Hıyarzan :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
loop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Outlaws tatlı oyundu. Gereken şansı tanımıyoruz zaten bu tip oyunlara..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yannız anlayamadıgım bisey var 1gb ram , fx5700 de oynamaya calısıyorum grafik ayarları en dusukken bile feci kasıyor bu oyun. Grafikleri guzel olmasa da ne is anlayamadım ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya en zorda oynuyorum, negzel ilerliyordum ki şu yüzü çizik komutan boss çıkana kadar, adama kurşun işlemiyor. keskin nişancı tüfeğiyle kafasına kafasına vuruyorum yaklaşık şu kadar gücü gidiyor: "|"[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 [spo1=problem][/spo] said: hep pyunu yükleme ekranında bu çıkıo. ansı geçecem bunu. lütfen yardım edin...[signature][hline]May the force be with you, always!
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 arkadaşlar gun'ı yükledim kısayoluna 2 kere tıklayınca önce siyah ekran gelip uzun sre bekletiyor sonrada mavi ekrana alıp restart atıyor. bilg. açılınca da sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı yazıyor. nedendir sizce? sistem özellikleri: amd 2500+, 512mb ram, 128 mb gforce 5200[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @progamer resimin link inde bir problem var.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - !
progamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 install etmeye başlamadan önceki ekrana geldiimde next dedim zaman insert gun cd dio. napmam lasım?[signature][hline]May the force be with you, always!
Öne çıkan mesajlar