Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın arkadaşlar

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Valla kalbini kırdığım,yanlış yaptığım illa insan vardır,olmuştur.Kusra bakmasınlar özür dilerim ve bu güzel dünyadan elimi ayağımı çekerim.Tanıyan tanımayan herkeze hayatlarının geri kalanında mutluluklar başarılar esen kalın arkadaşlarım...[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Sosyal ağlarda paylaş

Exp lede dönmiycem satıorum herşeyide zaten 2 ci elde.
Valla madmaximus seni bf42tr dende bilirim ufacık cocuksun."Hepsi Dönecek" gibi bisey demişsin yaşın ilerleyip büyüdükçe hayatta öle bi noktaya gelceksinki şuan bol bol bulduğun zaman , sana yeterli gelmeyecek.Çalışmak bişeyler yaratmak için kendin için deil işin ve okulun için zaman yaratma derdine düşceksin ve gün geçtikçe tüketicilikten soyutlanıp vatana millete ailene sevdiklerine bişeyler vermeye başlıycaksın veya istiyceksin.Ya arkadaşlar şöle diyim kendine hakim olamayan adam için böle oyunlar çok ama çok tehlikeli ben kendime hakim olamıyorum bu tarz oyunlar hayatımı ele geçirior bunu düzgün bi şekilde sürdüremiyorum ve yukarda yazdığım piskozlara ve hayat dönümlerine gelince şekil 1-a da görüldüğü gibi bırakıyorum.Eminimki iradesi yerinde hayatınla oyunu kontrol eden oyunla hayatını kontrol etmeyen arkadaşlarımız vardır ve güzel bi denge kurup yürütüordur.Ama ben yapamadım olay bu hoşçakalın.[signature][hline]Durgun sular , derin akar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 13 Aralık 2005 08:43 tarihinde demiş ki:
Valla madmaximus seni bf42tr dende bilirim ufacık cocuksun."Hepsi Dönecek" gibi bisey demişsin yaşın ilerleyip büyüdükçe hayatta öle bi noktaya gelceksinki şuan bol bol bulduğun zaman , sana yeterli gelmeyecek.Çalışmak bişeyler yaratmak için kendin için deil işin ve okulun için zaman yaratma derdine düşceksin ve gün geçtikçe tüketicilikten soyutlanıp vatana millete ailene sevdiklerine bişeyler vermeye başlıycaksın veya istiyceksin.Ya arkadaşlar şöle diyim kendine hakim olamayan adam için böle oyunlar çok ama çok tehlikeli ben kendime hakim olamıyorum bu tarz oyunlar hayatımı ele geçirior bunu düzgün bi şekilde sürdüremiyorum ve yukarda yazdığım piskozlara ve hayat dönümlerine gelince şekil 1-a da görüldüğü gibi bırakıyorum.Eminimki iradesi yerinde hayatınla oyunu kontrol eden oyunla hayatını kontrol etmeyen arkadaşlarımız vardır ve güzel bi denge kurup yürütüordur.Ama ben yapamadım olay bu hoşçakalın.

sende amma kuçulttun bizimde ossye hazırlanmamız gerekiyo ama ben sana bi laf etmedim sanki kufur etmisim gibi yazı yazmıssın sadece oyun o kadar baımlılık yapıoki ondan dedim[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

ya baska bir oyun bulmazlarsa hepsi donecek... uoda da boleydi millet birakiodu bakmisin baska serverda adam acmis 5 tane char bi anda kasio hehe.

bu arada n3mrut kardes hoccakal. mmorpg dunyasinda basarilar dilerim...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valla madmaximus seni bf42tr dende bilirim ufacık cocuksun."Hepsi Dönecek" gibi bisey demişsin yaşın ilerleyip büyüdükçe hayatta öle bi noktaya gelceksinki şuan bol bol bulduğun zaman , sana yeterli gelmeyecek.Çalışmak bişeyler yaratmak için kendin için deil işin ve okulun için zaman yaratma derdine düşceksin ve gün geçtikçe tüketicilikten soyutlanıp vatana millete ailene sevdiklerine bişeyler vermeye başlıycaksın veya istiyceksin.Ya arkadaşlar şöle diyim kendine hakim olamayan adam için böle oyunlar çok ama çok tehlikeli ben kendime hakim olamıyorum bu tarz oyunlar hayatımı ele geçirior bunu düzgün bi şekilde sürdüremiyorum ve yukarda yazdığım piskozlara ve hayat dönümlerine gelince şekil 1-a da görüldüğü gibi bırakıyorum.Eminimki iradesi yerinde hayatınla oyunu kontrol eden oyunla hayatını kontrol etmeyen arkadaşlarımız vardır ve güzel bi denge kurup yürütüordur.Ama ben yapamadım olay bu hoşçakalın.

kendını kontrol etmesini bildigin surece hic bir sorun yok ama iste hersey kontrolde.
WoW oynuroum rank 8 bir charım var rank kasıyorum, universitede okuyorum, bir sirkette Bilgi islemde calısıyorum, Rentacoderdan aylık yaklasık 500$ lık is yapıyorum. Yani paramıda kazanıyorum, okulumuda okuyorum, wowda oynuorum.. hersey self-kontrolde.. (dikkat sana laf sokmaya calısmıyorum, sadece iyi bir planlama ve zamanlama ile heps yapılabilir ama suda cok yorgun dusuyorsunuz, gece 3 e kadar rank kasıp sabah 8de kalmak ınsana acıo koyuyuor) ama sanada hak veriroyrum, cunki gecen sene bu kontrolun %1 lik kısmı bile bende yoktu. koskoca bir donemi sırf wow oynayarak okulda 0.3 luk bir ortalama getirererk gecırdım, iste insan bir gere hatasını gordugunde, sanırsam duzeltebiliyor..

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 14 Aralık 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 14 Aralık 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
said:

kendını kontrol etmesini bildigin surece hic bir sorun yok ama iste hersey kontrolde.
WoW oynuroum rank 8 bir charım var rank kasıyorum, universitede okuyorum, bir sirkette Bilgi islemde calısıyorum, Rentacoderdan aylık yaklasık 500$ lık is yapıyorum. Yani paramıda kazanıyorum, okulumuda okuyorum, wowda oynuorum.. hersey self-kontrolde.. (dikkat sana laf sokmaya calısmıyorum, sadece iyi bir planlama ve zamanlama ile heps yapılabilir ama suda cok yorgun dusuyorsunuz, gece 3 e kadar rank kasıp sabah 8de kalmak ınsana acıo koyuyuor) ama sanada hak veriroyrum, cunki gecen sene bu kontrolun %1 lik kısmı bile bende yoktu. koskoca bir donemi sırf wow oynayarak okulda 0.3 luk bir ortalama getirererk gecırdım, iste insan bir gere hatasını gordugunde, sanırsam duzeltebiliyor..

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 14 Aralık 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]

guzeldi ama o gunler bone =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla n3mrut un dediği laflar çok doğru belli bir yaştan sonra insan okul-iş gibi önemli hayat dönümlerinde bu gibi hastalık edici oyunlara kapılıp geleceğini tehlikeye sokması çok büyük ahmaklık olur,bende n3mrut la aynı durumdayım sanırım mmo oyunlarına oldum oalsı hastayımdır yani dışarı falan çıkmıyorum nadir sinema yada bişiler yemeye çıkarım arkadaşlarla gerçekten kötü bir durum arkadaşın dediği gibi karakter seni ele geçirirse direk bırak diye bende yakınım bırakmaya para kazanıp geleceğe yatırım yapmaya niyetliyim zaten birde işe girme fırsatım var umarım olursa wow yaşamımdan silinir zamanla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
raistlinthewiz, 14 Aralık 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
said:

Takdir ettim bende WoW u duzenli hayatıma bi sekilde adapte etmeyi basardım okulum iyi kız arkadasımla haftanın 7 gunu cıkıorum fırsatını bulunca işe de baslayacagım wow a kısıtlı bir zaman ayırarak kendimi tatmin etmesini biliorum umarım hersey böle gider (yeni mc yapmaya basladımda :D)[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

En dogru karar:) geçen yıl gerçekten kendimi kötü kaptırmıştım wowa sonra olmuyo böle dedim çünkü herkese bi yalan uydurmaya başladım, niye? evimde oturup wow oynamak için:) ne akşamları dışarı çıktım ne hafta sonları. bunun üzerine bıraktım oıyunu 6 ay oynamadım 1 ay önce yine bi el atim dedim atmaz olaydım yine aynı duruma düşmeye başladım:) neyse ki yine bırakma kararı aldım ve gerçekten bi rahatlama hissetim çünkü wow u düşünmemeyi başarıyordum:P

Burda de benle aynı sorunu paylaşan insanları görünce rahatladım... beceremiyorum bende şu lanet oyunları planlı bi şekilde veya bağımlısı olmadan oynamayı.[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED
Sardokar-Human-Paladin/ED
Dracus-Orc warrior/Chromaggus
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

tadında bırakırsanız herşey çok güzel.
okul açıldığında ara vermek zorunda kalmıştım. ilk 2 hafta zorunlu bırakmanın verdiği kısıtlanma ve isyan duygusu ile arasıra arkadaşın acc ile oynuyordum. sonra, 2 hafta önce 1.9 patchin test serverına girdim 2 kez. ama anladım ki yoğun okul ve hayat düzeni içersinde WoWa hayatımda yer yok. ama sömestrde yine de açtıracağım ve biraz oynayacağım.

günde 1-1buçuk saat oynanırsa sorun yaratacağını sanmıyorum. bir arkadaşın dediği gibi : sen karakteri yöneteceksin. o seni yönetmeye başladığında ise oyunu bırakacaksın. çok doğru.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind..
[PS]Lightning Vortex Tutorialı
[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...