zonic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 videosunu izle gel bak bakam programmı[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 58 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 zuhahaha. o adam macrocunun önde geleni. eğer videoları dikkatle izlerseniz bunu anlarsınız. bi de f9 devil de buff sız 5400 can yok. bunlar palavra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 wow konu bombaymis falla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya millet bu adamı tanıyan ve özelliklerini bilen bi tane mi adam yok biri şu konuyu açıklıa kavuştursun herkes bişiler YAZIO!doorusunu bilelim bence kim biliosa anlatsın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 pati mi bura? yanlış geldim galiba ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiscJockey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 uleyn adam nowa towna tanklık yapi soa ss yi cıkarıp +8 raptor lamı+9 raptorlamı nese atık onundekılerı topluo ve hekesı kesecek gucte deıl :D senın kafa ıyı heral buffet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 f9 seni kesmek için kosp kullanacak ha güldürme beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 buffet sallama immortalsouls ta türk yoktu o zamanlar hem sen hiç f9 un video sunu syretmedin galibaa adam işi biliyo sende kıskanıyon olay bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şimdi diyosunuz ki F9Devil gibi lvl 70 ve serverın en başlarından beri o serverda olan bi adam o itemlarına ve lvlına rağmen kombo programı kullanıyor?? Sizin kafanız falan mı iyi?? Ayrıca yanından geçerken biri 2 tane howling vuruyor demiş, sen o adamın bağlantısını kendile bir mi tutuyorsun? Hiç videolarda çıkan zr dmglarının ne kadar hızlı geldiğini, pota bastığı anda çanının dolduğunu fark edemedin mi? Sen yanından geçiyorum derken aslında hala o adamın sana vurabiliceği kadar yakındasın. F9Devilın combo programı konusuna gelince, mükemmel kombo yapan bir warrior her sd/howling sword cooldown süresinde, yani her vurduğu skille beraber bide zr dmg çıkarabilir. F9Devilında tek yaptığı bu. Birilerine çamur atmadan önce olayları iyice bi öğrenin... Eee başka çamur atıcak olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben de atıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 theridone ahzuazhauz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Başlığı ve yorumları okuduktan sonra dehşete kapıldım resmen helal hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 f9dewil'in videosunu izleseydiniz combo yapıyo demezdiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Heheheheheheh Gülüyorum :) Bende yeni konu açıyım Leonas picallo_tr anlaşmazlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 f9devil in buff sız canı 5004 dür arkadaşlar ayrıca mükemmel warrior combosu yapar hiçbir programa ihtiyacı yok zaten adam lvl 70 istediği tüm özelliklere sahip uniq leri mükemmel yani hiç gerek yok bu tartışmalara adam server ın en eskilerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 F9devil in 5K canı yok abartmayın. Adamın sheller +7 ama çok ii kombo çekio ve takıları çok sağlam.4-4,5K canı war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 iyice komedi forumuna donmus burasi.. oeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 tosun paşa bölece f9 un hp snn 5k olduğunu ispatladı tşk tosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: yok öyle demeyin dün ben f9 la konuştum str2 ye gıcığım var bana combo programı gönder dedi ona cz yi haram etçem dedi. :D ne güzel demişim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 f9 program kullanmıo ama kullanan bir çok human var... lvl 70 1 warrior a aynı anda 4-5 dmg vurabilen ( dmg ler 600 900 arası) güsel bi programmer human var barbaros... ii günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 f9 u videolarını kendi çekio we orada da süper combo yapıo program kullansa az cok belli olmazmıydı yoksa hiç ayırt edilemezmydi?? ( biri bni aydınlatsın ( aydınlığa doğru :D:D ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 70lik warriorun aşağı yukarı canı zaten 5k dır. İlk postlarda biri buffsız 5k dedi. ben onu kastettim. Yoksa 5k can 70lik bi warrior için abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 buffsiz HP'yi kastedip 4 - 4,5k dediysen daha fena cunku buff ile 5,5 - 6k HP olur o zaman :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuslumGursex Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 yanıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 F9 program kullanmio hatta eminim bile diyebilirim.F9 son zamanlarda inanilmaz kotu oynuodu.denilenlere gore gercek sahibi deilmis.ama gercek sahibinin yaptigi combo yu severek izlerim. ama gercek sahibi olmadimi cok rahat yalan ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar