Davion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: PrudenT, 18 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: valla oyun p3 800 256ram ati 9550 256mb'da hiç kasmıyor, en ufak bişi yok. Ana kartın ne sorması ayıptır.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 yaw arkadaşlar oyunda hala oynadıkça parça açılma olayı devam ediyormu? bence bu kilitlerin açılma olayı çok saçma paran varsa en iyisinide alırsın yane.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Valla orası öyle değil işte sabahtan beri polislerle cebelleşiom yarışlar yetmiomuş gibi. Parça almak için gerekli olan o diğer puanı toplamak biraz kastırıo.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 hmm bişi sorcam sende orijialmi var? yoksa indirdinmi? yoksa kopyaya düştümü? :-)[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Orjinal daha amerikada satılmaya başlandı. Ben torrentten indirdim.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 arkadaşlar çok acil cdde bir dosya bozuk biri gönderebilir mi insanlık hayrına :([signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oyuna ılk başladıgınıza m3 gidince dumura ugramayın ve üzülmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ben oyunu calıstıramadım nası calıstırıyorsunuz arkadaşlar?ÖMS ile anlatırmısınız?[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Eternal, 18 Kasım 2005 18:48 tarihinde demiş ki: Honda yok oyunda. Yazıklar olsun. +1903[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şükürler olsun kymopobhia'ya sonsuz teşekkürler[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Yanlış oldu o isim tabi =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 kymophobia pardon, çok uykum var hala[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Enazından oyun çalıştı diyelim sevinelim... Ben de Knights Of The Temple II'ye başladım bu arada, grafikler güzel =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaMaKeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Biri bana çalışan bir CD verebilir mi? ben hala yapamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 DVD versiyonu hala çıkmadı of be. İnat ettim çekmiyorum CD versiyonunu.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Career modundaki arabalarım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Pis hilebaz.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Güzelmiş arabalar bide şunları Spoiler içine koysanız yada thumbnail olarak yollasanız...[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bu oyunnasıl yuklenir?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ciddi biri baksın anlamadım bişi ben nası yuklenir bu.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aspava Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 arkadaşlar cd yi aldım ama crack'le ilgili bir sorunum var Lütfen biri yardımcı olsun [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: GM_Eldarduil, 19 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Güzelmiş arabalar bide şunları Spoiler içine koysanız yada thumbnail olarak yollasanız... screenshotlar ne zaman spoiler oldu? haberim yok da [Bu mesaj Spartan tarafından 19 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya gözünüzü sevim biri baştan sona nasıl yuklenir bu oyun anlatabilirmi? 1. cd deki setup dosyası bende böle yukarı dogru ok işareti olan kutucuklu winrar şeklinde cıkıo tıklıyorum tıklıyorum ama acılmıo delircem başka bilgisayarda acıldı ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Spartan, 19 Kasım 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: GM_Eldarduil, 19 Kasım 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Güzelmiş arabalar bide şunları Spoiler içine koysanız yada thumbnail olarak yollasanız... screenshotlar ne zaman spoiler oldu? haberim yok da [Bu mesaj Spartan tarafından 19 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] yuh yani spoiler içine dedik dimi.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya kardeşim spoiler olmayan şeyi neden spoilerin içine koyim??? [Bu mesaj Spartan tarafından 20 Kasım 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar