kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oyun 4CD, ancak oynayabildim. Bir kere demoyu birkaç kez oynayan biri olarak sadece, bunu bir süre elimden düşürmem gibi görünüyor. Müzikleri beğendim, kontroller zoruma geldi ve grafikler bilgisayarı zorlamadı. AA açıkken (X800GT var) bile herhangi bir sorun yaşamadım. Sadece 3, 4 yarış yapabildim, anladığım kadarıyla aşırı fazla yan yol var. Dönüşlerde ve sollama/sağlama yaparken bazen kontrol kaybediliyor ama onu benim araba yarışlarındaki beceriksizliğime veriyorum. Yoksa genel olarak kontroller hakikaten kolay. O kadar fazla araba var ki bu arada, aklınız şaşar. Bir de polis olayı var, ki zevkli bir hikaye. Adamlar genelde salakça kaçıyorlar ama peşinize takılmış olan varsa yandınız. Onu geçtiyseniz yakalayamıyor ama peşinizden gelip yakalamışsa kesinlikle durmuyor meret... Deneyin derim sevmiyorsanız bile, gerçekten güzel olmuş.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yükleyeceğim az sonra :D[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 cd dükyanlarına geldimi?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yarın sabaha gelir muhakkak.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 usta oynadım deli oyun olmuş hasta oldum ya pc yi çok kasan bi oyun değil onu söyliyim bi kere. ama grafikleri şahane cidden. yeni bomba bu olcak heralde. insalar 1 2 ay bu oyundan konuşurlar artık[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kaç tane araba var ya?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 pc'yi nasıl kasmıyor anlamadım. 1280*1024'de her şey yarıda anca oynanınıyor bence. Yoksa oyun takılmasa da genel bir yavaşlama var. ( sistem amd 3500+, x800xt pe, 2gb ram, 160x2 320gb sata hdd. Diğer oyunları çatır çatır oynadığımda göre, yüksek özellikler kastırıyor bu oyunda ). Asıl xbox 360 için sonuçta bu. Kasması normal.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [spo1=36 araba varmış]Aston Martin DB9 Audi A4 3.2 FSI quattro Audi TT 3.2 quattro Audi A3 3.2 quattro BMW M3 GTR Mercedes-Benz SL 500 SL65 AMG Mercedes-Benz CLK 500 Dodge Viper SRT10 Fiat Punto Ford GT Ford Mustang GT Corvette C6 Corvette C6.R Cadillac CTS Pontiac GTO Vauxhall Monaro VXR Cobalt SS Lamborghini Murciélago Lamborghini Gallardo Lotus Elise Mazda RX-8 Mazda RX-7 Mercedes-Benz SLR McLaren Mitsubishi Lancer EVOLUTION VIII Mitsubishi Eclipse Porsche Carrera GT Porsche 911 Turbo S Porsche 911 GT2 Porsche 911 Carrera S Porsche Cayman S Renault Clio V6 Subaru Impreza WRX STi Lexus IS300 Toyota Supra VW Golf GTI[/spo] o.0 bu nasıl bi liste ya aynı oyunda hem gallardo var hem de punto var!?! bi de aynı motora sahip 3 audi var, 1 bmw var ne biçim liste buuuu?!?![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 cok gozuksun diye dolup dolusturmuşlar[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bugün aldım maltepeden. 4 cd. hepside farklı şeyler çıktı. the punisher x 2, selda bağcan, summer hits. şansa gel ya.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 haha :) şanslıymışsın baya. ben demoyu oynadım demin full detail ve 1024*768'de polis hede hodolarında kastı ama yarışlarda kasmadı anlamadım. 800*600 3/4 detailde hiç kasmıyor fakat.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 m3 yeter benim için gerisi beni pek ilgilendirmio :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Mathias, 17 Kasım 2005 13:27 tarihinde demiş ki: pc'yi nasıl kasmıyor anlamadım. 1280*1024'de her şey yarıda anca oynanınıyor bence. Yoksa oyun takılmasa da genel bir yavaşlama var. ( sistem amd 3500+, x800xt pe, 2gb ram, 160x2 320gb sata hdd. Diğer oyunları çatır çatır oynadığımda göre, yüksek özellikler kastırıyor bu oyunda ). Asıl xbox 360 için sonuçta bu. Kasması normal. Kasmıyor, senin sistemde bir sorun olabilir. Hatta herkes "süper grafikler ve kasmıyor ne güzel" diye mesaj atıyor... Demek ki olay oyunda değil...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 anlamıyorsun çünkü kastığını. 1280x1024 yap en yüksekte. Sonra menüye dön ve arabanın üstünde mouse'u çevirmeye çalış. Yavaşlık varsa kasıyor demek. Oyunda anlamıyorsun ama.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 oha o cozunurlukte nıe oynıosun yaw sende naptın abı xbox 3 te oynarısn ancak o cozunurlukte bıraz dusult 1024x780 mıydı neyd böle bu hale getır rahat oyna işte ne kastırıorsunkı :D[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Grafikler yeterince güzel, ben devam ediyim oynamaya..[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İşte career modundaki arabamdan görüntüler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 ühühhü ne cabuk başladınız oynamaya üüühühüh. baba bana bundan al :([signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Oyun manyak ötesi olmuş valla. Bir yarış oyununa böyle bu kadar güzel mi akıcı bir konu eklenir. Konu yüzünden adamın oynadıkca oynayası gelio :) Ha ne oldu ne olacak die bence süper olmuş. 2010 yılına kadar idare eder artık bizi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 fx 5700 kaldırırmı yaa?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Diablo, 18 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: fx 5700 kaldırırmı yaa? bende 5700 ultra var demosunu oynadım uçuyor. :D[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Orphaned Land :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 valla oyun p3 800 256ram ati 9550 256mb'da hiç kasmıyor, en ufak bişi yok.[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 allah tamamdır alıcam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 19' Lcd monitör'ünüz varsa, lcd'nin doğal çözünürlüğü olan 1280*1024'de oynamazsanız çok felaket bir görüntü alırsınız. ( bulanık, aralarda refresh rate bozuklukları vs. ) O yüzden 1280 oynamak zorundayım.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Honda yok oyunda. Yazıklar olsun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar