Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlenme kriterleriniz neler?

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Evliliğe adım atmak ve evliliği sürdürmek için kriterleriniz nelerdir?

Benimkiler şunlar:
* Nerde nasıl oturup kalkçağını bilmeli
* Yaşadıklarını düşünmeli ve sorgulamalı, birşeyler üretmeli.
* Ahlak ve kültür yapısı benimkisiyle uyuşmalı.
* Düşüncelerin hepsi aynı olcak diye birşey yok, ama çoğu uyuşmalı
* Dünya güzeli olmasa da yüzüne baktığımda bana dünyanın en şeker insan gelmeli. Önemli olan benim onu, onun beni beğenmesi. Sonuçta bir terslik olmazsa 1 ömür boyu birbirimizin suratına bakacağız.
* Sevginin yanında saygı da olmalı, saygı olmadan olmaz.Sevgi bir gün bitse bile saygı onun yerine geçer, ilişkinin devamını sağlar.
* Mutlaka çalışmalı, kendi hayatını da yaşamaya hakkı var ayrıca. Tabii ben nasıl ödünler vereceksem o da aynı şekilde verecek.
* İş hayatı olmalı, benim dünyanın en zengin adamı olsam da olmasam da o; asgari ücretle bile olsa çalışmalı yani mutlaka bir iş hayatı olmalı.

İşte benimkiler bu kadar. Ya sizinkiler?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

Sırf kuzey Avrupalı diye biriyle evlenilmez.
Olayın delirmekle alakası yok.
[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

[Bu mesaj Prawler tarafından 12 Aralık 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 ) çok iyi birisi olmalı
2) çok sevmeliyimsignature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram

[Bu mesaj fede tarafından 12 Aralık 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 12 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
İlke senle kimse evlenmez . Metalci çorapların ve gömleğini giymediğin sürece kuzey avrupa insanı seni sevmez . Gotik olmak şart , gülmemelisin , oysa ki sen çok neşeli ve içten bir insansın , ayrıca kocaman gözlerin de mevcut .

öldürdü[signature][hline]The Blood is Love.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 12 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
İlke senle kimse evlenmez . Metalci çorapların ve gömleğini giymediğin sürece kuzey avrupa insanı seni sevmez . Gotik olmak şart , gülmemelisin , oysa ki sen çok neşeli ve içten bir insansın , ayrıca kocaman gözlerin de mevcut .
Kuzey Avrupa kizlari icin kendimi modifiye ederim lan.
1- Kumralim, sarisindan baska bisi görünce atlarlar
2- Yerine göre gothic olurum acimam, metalci gömlegim ve botlarim mevcut biliyosun.
3- Gözlerim cok güzel laf söyleyemezsin o konuda haha[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kadın evlenene kadar hayatı için endişelenir,bir erkekse evlendikten sonra hayatı için endişelenmeye başlar ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...