Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Merhaba, Evliliğe adım atmak ve evliliği sürdürmek için kriterleriniz nelerdir? Benimkiler şunlar: * Nerde nasıl oturup kalkçağını bilmeli * Yaşadıklarını düşünmeli ve sorgulamalı, birşeyler üretmeli. * Ahlak ve kültür yapısı benimkisiyle uyuşmalı. * Düşüncelerin hepsi aynı olcak diye birşey yok, ama çoğu uyuşmalı * Dünya güzeli olmasa da yüzüne baktığımda bana dünyanın en şeker insan gelmeli. Önemli olan benim onu, onun beni beğenmesi. Sonuçta bir terslik olmazsa 1 ömür boyu birbirimizin suratına bakacağız. * Sevginin yanında saygı da olmalı, saygı olmadan olmaz.Sevgi bir gün bitse bile saygı onun yerine geçer, ilişkinin devamını sağlar. * Mutlaka çalışmalı, kendi hayatını da yaşamaya hakkı var ayrıca. Tabii ben nasıl ödünler vereceksem o da aynı şekilde verecek. * İş hayatı olmalı, benim dünyanın en zengin adamı olsam da olmasam da o; asgari ücretle bile olsa çalışmalı yani mutlaka bir iş hayatı olmalı. İşte benimkiler bu kadar. Ya sizinkiler?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 * Hayattan kendi namima bi beklentim kalmamis olmasi veya delirmis olmam * Kizin Kuzey Avrupali olmasi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istanbul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 walla kardeşim aynen sana katılıyorum ve sana sayugı duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sırf kuzey Avrupalı diye biriyle evlenilmez. Olayın delirmekle alakası yok. [signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım [Bu mesaj Prawler tarafından 12 Aralık 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nednutogkis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 20 yaşında evliliği düşünmeyi onaylamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 İlke senle kimse evlenmez . Metalci çorapların ve gömleğini giymediğin sürece kuzey avrupa insanı seni sevmez . Gotik olmak şart , gülmemelisin , oysa ki sen çok neşeli ve içten bir insansın , ayrıca kocaman gözlerin de mevcut .[signature][hline]g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Manavdan armut mu alıyoruz? İş evlenme kısmına geldikten sonra unutursun bunları. O sana değil sen ona uymaya çalış bence.[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 1 ) çok iyi birisi olmalı 2) çok sevmeliyimsignature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram [Bu mesaj fede tarafından 12 Aralık 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Xaenin, 12 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: İlke senle kimse evlenmez . Metalci çorapların ve gömleğini giymediğin sürece kuzey avrupa insanı seni sevmez . Gotik olmak şart , gülmemelisin , oysa ki sen çok neşeli ve içten bir insansın , ayrıca kocaman gözlerin de mevcut . öldürdü[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Xaenin, 12 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: İlke senle kimse evlenmez . Metalci çorapların ve gömleğini giymediğin sürece kuzey avrupa insanı seni sevmez . Gotik olmak şart , gülmemelisin , oysa ki sen çok neşeli ve içten bir insansın , ayrıca kocaman gözlerin de mevcut . Kuzey Avrupa kizlari icin kendimi modifiye ederim lan. 1- Kumralim, sarisindan baska bisi görünce atlarlar 2- Yerine göre gothic olurum acimam, metalci gömlegim ve botlarim mevcut biliyosun. 3- Gözlerim cok güzel laf söyleyemezsin o konuda haha[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Prawler'de çöpçatan oldu çıktı walla.[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Aha megaloman çıktı =)[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bu evlenme kriterleri her yeni yıla girerken bunu bunu yapmayı kesicem buna buna başlıycam sözleri gibi bence ;p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 isveçli olsun yada bronz tenli olsun yeter:) (napim denyoluk yapmak geldi içimden=)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Evlenmemek en iyi kriterim Birisi benimle evlenmek isterse, benimle ilk önce evlenmemesi lazım.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Zamanı gelince düşüneceğim bişey.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Artık düşünmeme gerek kalmamış olan bi konu =][signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kriter mriter kalmadı bende "o" evet derse iş biter.ama daha erken.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 tabii once askerligini yap is guc oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 güzel yemek yapması, ben çalışırken oflayıp puflamadan çayımı tazelemesi, çocuk istememesi (çocuk bakması zor kendimden biliyorum) bi de ev hanımı olması lazım, çalışmıcak, ben de freelance olunca süper bi yuvamız olcak.ah ahh aşka geldim, evlilik çok süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Çok büyük sorumluluk arz eden bir durum olduğundan dolayı düşünmek istemiyorum..[signature][hline]Son gülen ilk ağlayandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bir kadın evlenene kadar hayatı için endişelenir,bir erkekse evlendikten sonra hayatı için endişelenmeye başlar ;)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben ilkeyle evlenirim merak etmeyin.[signature][hline]Kim demşise demiş yakın bir tarihte demiş ki: yalnizim cok yalnizimm,ko.d.mun danimarkasinda beni anlayan bi insan evladi yok sarsiliyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 @zagg, Sorumluluktan kaçıyorsun yani =)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 kalçası yerinde olsun :][signature][hline]i wanna fuck myself :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar