Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Arkadaşımı Bıçakladılar.

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Hadi çıktı ayrıldı kıskandı anlamaya çalışırım ama bunu asla...Kızda memnun halinden anlaşılan...Anlamıyorum,anlamıyorum kafamı yerinden çıkartıp taka bilsem bile anlayamayacağım...Ya sabır...Geçmiş olsun dileklerini ilet arkadaşlarına..Birde şu var madem yedin bıçağı yada jileti ulan ne korkuyorsun..Ama şu var aileme birşey yaparlar gücüm yetmez diyorsan anlarım birtek,diğer türlü şikayette bulunmazsan salaksın...Gerçi Türkiye de şikayet etsen ne olcak...Bu kadar ucuzlaşmış hayat işte...
Not:Athlet kusura bakma laflar sanki sana kızmışım gibi olmuşta sadece arkadaşlarına söyleniyorum...Tekrardan geçmiş olsun...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 13 Aralık 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sizin kaybedecek şeyleriniz var bu yaratıkların yok. Ya benim post sayım bu tür topiclere cezalar artırılsın, topluma uyum gösteremeyen yabaniler kodesten çıkamasın diye attığım msj lar yüzünden artacak artarsa. İyice geri kalmış bir ülkeye döndü burası. Kendi insanını can mal güvenliğini sağlamayan bir devlet avrupa birliğine nasıl giricek, o da ayrı konu..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Sosyal ağlarda paylaş

"diziler hayatımızı ne kadar etkiliyor veya nasıl insan kostümü giyip aslında hayvan olduğum" konulu bir yazı.

yarın bir gün yeni bir dizi çıksa,mafya adamlarını öldüren bir takım adamlardan oluşan insanları anlatsa.

mesela katolik vs. illumunati gibi olduğunu düşünürsek mafya vs. ajanlar gibi.
herkes ajan kesilir şerefsizim.[signature][hline]valandil ownz j0o!
arkadaşım bi dakka ya.
WoW - Retired,getting a life now.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşım belki çok yannış anlayan olacak beni ama böyle bi durumla karşılaşacağınızı düşünüyosanız siz çekin sallayın önünüze gelene ölmedikleri sürece hiçbişe olmaz.o adamlara da bişi olmicak mesela.ewet hayvanca olabilir ama bu ülkede herzaman ölen,yaralanan taraf suçludur.polis bile kimbilir neyaptı da bıçakladılar die düşünür.ha arkanızda sizi koricak kimse yoksa zaten bişe yapamazsınız kabulleneceksiniz ama nereye kadar.
Adana da lise bir öğrencisi sanırım kendisiyle hergün dalga geçip tartaklayan öğrencilere birgün dayanamayıp karşılık veriyor.Çocuk tam 10 kişiyi bıçaklamış kavgada yani kimin ne yapabileceği belli olmaz.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık

Sosyal ağlarda paylaş

Öbür arkadaşımı da yazdım threade, onunda koluna jiletle kız ve takılan çocuğun baş harflerini kazımışlar.!

Ve bu tipler " O YARİN YÜZÜNÜ BİR DAHA GÖRAHHH " diye gezen insanlar, hepsi kurtlar vadisinden patlamış çıkmış tipler.

Erzurum böyle değil ama.! Arada çıkıyo işte 2-3 tane dallama.

"Kız ne diyo?"
En son yarım saat önce gördüm kızı gayet neşeli geziyo, arkadaşa mesaj atmış hastanedeyken "geçmiş olsun üzüldüm" diye.
Ya kız salağın teki, çocuğunda niyet aşikardı.

Saolsunlar her tenefüs gülüyoruz :)
Tello$ kıza bakıyo bende koluna vuruyorum " BAKMA LAA" diye =)
said:
Ya arkadaşım belki çok yannış anlayan olacak beni ama böyle bi durumla karşılaşacağınızı düşünüyosanız siz çekin sallayın önünüze gelene ölmedikleri sürece hiçbişe olmaz

Kavga ise kabadayılık ise en kralını yaparım. Çok şükür kimse sahipsiz değil. Bizimde tanıdığımız 3-5 kişi vardır.
Atalarımız boşuna dememiş ama ; İt İle İt olunmaz!

Velhasılkelam insan önce insan olacak.
Dün haberlerde izledim TRT kameramanı gece o3:oo sularında evine doğru yürürken hırsız zannedilmiş bıçaklanıp linç edilmiş adamı kurtaramamışlar.
Böyle bir ülkede böyle insanlarla yaşıyoruz

Başka ne denebilir ki ?[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT

[Bu mesaj AthleT tarafından 14 Aralık 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...