Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benimde horde oynayan bir cok arkadasım var... Sizin kadar wow gecmisim yok ve fazla derin bilmem yine sizin kadar ama.... mezarda dirilen bir adamı kesip arkasından yoldan gecen dier mage i cevirip beraber mezarda kamp kurup tekrar tekrar kesmek...ayıp ...baska seyler de derdim o arkadaslar hakkında ama....buyukluk bizde kalsın.. bunu allyler yapıyo mu bilmiyorum ama ben simdiye kadar hic bir horde u kesip mezarı bırakın cesedinin yanında bile beklemedim.[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 gercek dunya ayıpları / gercekleri ile wowu karıstırıyorsun. olaya birde oyun acısından/legendinden bakarsan, pvp tabanlı bir realmde , horde ve ally gercekten birbirinden nefret etmektedir ve her an ıcın heryerde elınden geldigince bir tarafın dıerının ganklemesi/oldurmesi normaldir. ha san yinede bunu ayıp,karsıdaki oyuncuyua saygısızlık olarak goruyorsan, pveye gec, karsılıklı flag acarsınız saygı geregi once[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yani pwp serverında olması cok normal heralde bı sınırle actın topıcı ama oluor bole seyler benıde lvl 60 epıc tıgerlı ve elınde anathema olan bırıtes NE 3 dk res suresı olana kadar res-kıll atmıstı bende ınadına reslednım bakalım ne kadar dayancak dıe yok adam sıklmıo en sonunda kacabıldımde kurtuldum :D yani sahsen bana gri gorunen allyde olsa dalmam yazıktır gunahtır ama yesıl , sarı gozukuorsa 1 dk dusunmem :D[signature][hline]Nerf Plz.. lvl 39 Tauren Shaman - Delidana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Yve, 13 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Benimde horde oynayan bir cok arkadasım var... Sizin kadar wow gecmisim yok ve fazla derin bilmem yine sizin kadar ama.... mezarda dirilen bir adamı kesip arkasından yoldan gecen dier mage i cevirip beraber mezarda kamp kurup tekrar tekrar kesmek...ayıp ...baska seyler de derdim o arkadaslar hakkında ama....buyukluk bizde kalsın.. bunu allyler yapıyo mu bilmiyorum ama ben simdiye kadar hic bir horde u kesip mezarı bırakın cesedinin yanında bile beklemedim. ırkla alakalı değil[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 res-kill i onlarda tattı devamında zatende...Ben wow hayatımda ilk defa mezarlıkta birinin reslenmesini bekleyen horde gordum sadece...ezik ve nefret edilecek tiplermis..isimlerini de aldım zaten...[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Üzgünüm ama bunun için genelde tek şey sölenir.. Reroll @ PvE Server[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Gangren, 13 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Üzgünüm ama bunun için genelde tek şey sölenir.. Reroll @ PvE Server +10000000000[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 nub, reroll pve.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Gangren, 13 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Üzgünüm ama bunun için genelde tek şey sölenir.. Reroll @ PvE Server looooool.....adam res-kill yapınca bu pvp doğasında wow hikayesine uygun oluyor ama ben yapınca reroll oluyo oyle mi.... Tebrikler....[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 onlar baska serverda ally oynuyodur, hordeun adini kotulemek icin alt char acmislar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Pve de devam et derim sana, ayrica bu bir oyun ne ayibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu oyunda bana en cok zevk veren unsurlardan biri cropse camping dir sen oyle konusuysunda bi dene bak sende cok seviceksin. Dun bi olay yasadim shamann birini 3 sefer genkledim druid halimle sonra adam ally chariyla girip bana saymaya filan basladi orda yikildim iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim.. Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin...[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- [Bu mesaj Yve tarafından 14 Aralık 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 CC yapmak acizliktir pvp server olsa bile ha ama adamı black list eklemişsindir zamanı gelince bende onu top ederim die bir gün karşılaşırsın sende onu top edersin o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Ha o zaman sole diyelimde sende rahatla bizde rahatlayalim, basliyorum. Vay serefsiz assaliklar, nooblar,adiler,oyun oynamayi bilmeyen ezik tipler, gercek hayatta hicbisey yapamayip anca mezarlikda insanlari camplarsiniz, horde degilmi hepsi bolee v.s v.s ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: aquila, 14 Aralık 2005 00:22 tarihinde demiş ki: onlar baska serverda ally oynuyodur, hordeun adini kotulemek icin alt char acmislar... durum bence de böyledir. PvP içeren bir oyunda yapmamak için bir neen yok ama corpse camping ayıptır etik olarak yanlıştır yapanlara da genelde "i.ne alliance" deriz[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 abi bi seyi atlıyosunuz ....adamlar mezarda reslenecek adam bekliyolar kesmek icin...yolda gidiyodum geldi daldı kesti kesemedi oldu kaldı camp yaptı bisey demiyorum ki..[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Law, 14 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Ha o zaman sole diyelimde sende rahatla bizde rahatlayalim, basliyorum. Vay serefsiz assaliklar, nooblar,adiler,oyun oynamayi bilmeyen ezik tipler, gercek hayatta hicbisey yapamayip anca mezarlikda insanlari camplarsiniz, horde degilmi hepsi bolee v.s v.s ... sana da tesekkur...[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: aquila, 14 Aralık 2005 00:22 tarihinde demiş ki: onlar baska serverda ally oynuyodur, hordeun adini kotulemek icin alt char acmislar... Bu yorumun ustune "Kargaya yavrusu sahin gibi gelirmis" demek istiyorum. Her iki tarafda ve tum serverlarda boyle oyuncular vardir.Sen uzme canini yve gecer. edit-imla. [Bu mesaj Law tarafından 14 Aralık 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Law, 14 Aralık 2005 00:42 tarihinde demiş ki: said: aquila, 14 Aralık 2005 00:22 tarihinde demiş ki: onlar baska serverda ally oynuyodur, hordeun adini kotulemek icin alt char acmislar... Bu yorumun ustune "Kargaya yavrusu sahin gibi gibi gelirmis" demek istiyorum. Her iki tarafda ve tum serverlarda boyle oyuncular vardir.Sen uzme canini yve gecer. taraf ayrımı yapmadım zaten..kendi acımdan konustum ben. uzuldugum yok..ezik dedim gectim...burda cevap yazan bikac arkadasa da tesekkure basladım...saolsunlar...[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- [Bu mesaj Yve tarafından 14 Aralık 2005 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Yve, 14 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim.. Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin... anlaması kıt olunca bi insanın boyle olur, o roll pve lafı senın topigi actıgın ilk mesajı ıncdır, yok sen reskill yapmıssın yapmamassın mılletın umrunda degil.[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bu işin horde'u ally'ı yok. İki taraftada char'ım var. Dün tarren'de lvl için uğraşırken 3 tane lvl 60 alliance geldi kesti. Bir tane lvl 60 human rogue 1 saat boyunca tüm lvl 25-28'lere tek tek ambush vurdu. Benim düşük lvl kesme huyum yoktu ama artık acımadan kesecem uyuz oldum, neredeyse orgrimmardan lvl 60 getirecektim sinirimden.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue Bloodscalp Mangudai-lvl 43 NE Hunter Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: raistlinthewiz, 14 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: said: Yve, 14 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim.. Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin... anlaması kıt olunca bi insanın boyle olur, o roll pve lafı senın topigi actıgın ilk mesajı ıncdır, yok sen reskill yapmıssın yapmamassın mılletın umrunda degil. kimin anlaması kıt pek cıkaramadım..ben MEZARLIKta camp yaptılar dedim.siz beni rahat bıraksınlar q yapayım ben diye anladınız..Dusunmek lazım acaba diye burda???[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: Yve, 14 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 14 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: said: Yve, 14 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim.. Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin... anlaması kıt olunca bi insanın boyle olur, o roll pve lafı senın topigi actıgın ilk mesajı ıncdır, yok sen reskill yapmıssın yapmamassın mılletın umrunda degil. kimin anlaması kıt pek cıkaramadım..ben MEZARLIKta camp yaptılar dedim.siz beni rahat bıraksınlar q yapayım ben diye anladınız..Dusunmek lazım acaba diye burda??? sana 2 saattir anlatamadıgımızda bu CORPSE CAMPING PVP SERVERDA NORMALDIR, BLIZZ KURALLARINA GORE PVP SERVER ICIN HARRASMENT DEGİLDİR, GM'E MESAJ ATSAN IPLEMEZ. PVP SERVERDA CORPSE CAMPTAN SIKAYETCIYSEN OLDUGUN ICIN SANA REROLL PVE DENDI. umarim anlatabilmisimdir..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: raistlinthewiz, 14 Aralık 2005 01:00 tarihinde demiş ki: said: Yve, 14 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 14 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: said: Yve, 14 Aralık 2005 00:31 tarihinde demiş ki: hayır adam anlatmıs wow un doğasında vardır bunlar vs vs diye saolsun..ama aşağıdaki olayı hala anlamıs değilim..ben bana horde dalmasın ben rahat rahat gezeyim demedim.Bana mezarda bekleyip adam kesmek adice geldi onu soylemek istedim.oyle istesem pve serverında char acardım..Eksik olmasınlar onlarda ac demişler..Arklarla hordeları kestikten sonra bekledik res-kill yaptık dedikten sonra reroll@pve demis arkadas..saolsun..cok guldum..tesekkurde ettim.. Tekrar tesekkur ederim o arkadasa ve + ekleyen diğerlerine engiiiiiiiiiiiiiiin bilgileri ile beni yonlendirdikler icin... anlaması kıt olunca bi insanın boyle olur, o roll pve lafı senın topigi actıgın ilk mesajı ıncdır, yok sen reskill yapmıssın yapmamassın mılletın umrunda degil. kimin anlaması kıt pek cıkaramadım..ben MEZARLIKta camp yaptılar dedim.siz beni rahat bıraksınlar q yapayım ben diye anladınız..Dusunmek lazım acaba diye burda??? sana 2 saattir anlatamadıgımızda bu CORPSE CAMPING PVP SERVERDA NORMALDIR, BLIZZ KURALLARINA GORE PVP SERVER ICIN HARRASMENT DEGİLDİR, GM'E MESAJ ATSAN IPLEMEZ. PVP SERVERDA CORPSE CAMPTAN SIKAYETCIYSEN OLDUGUN ICIN SANA REROLL PVE DENDI. umarim anlatabilmisimdir.. ya arkadasım...istersen ingilizce anlatayım sana yada fransızca...cc yapmasın diye bisey demedimmmmmmm.....eziklik olduğunu soyledim MEZARLIKTA BU işi yapmanın.....pve ye gec dediniz..[signature][hline]------------------------------- LVL 56 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar