lahoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kurban Bayramı arefesinde mini etekli aşırı dekolte giyinmiş her yanı hopur hopur hoplayan bir bayan, o vaziyette kurban pazarına kurban almaya gitmiş. Pazara girer gizmez değil insanların kurbanlık davarların bile ağzının suyu akmaya başlamış. Kurban sahiplerinden uyanık vatandaş bayana: - Buyrun hanım efendi bi arzunizmi var demiş. Bayan adama cevaben cilveli cilveli: - Kurbanlık beğeniyorum. Cevabını verince adamcağız bi dudağı yerde, bi dudağı gükte: - Kurbanı nedacahsın ben sahan kurban olurum. Deyince Kadın da - Hani senin boynuzların yok demiş. Bu cevaba sinirlenen köylü akıllı bir tavırla: - Valla sen beni al üç güne kalmaz boynuzumda çıkar. Demiş.[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bende gerçek bi olay diye okuyorum ya hehhe[signature][hline]The Blood is Love.
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 @Muhalebi Aynen[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba pahalımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Haaa Hııı iyi iyi...[signature][hline]I am very happy with my carrots!
sir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 he he he[signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Bir cuma günüde tam camiye gireceğim kapısındayım, sanki allah göndermiş gibi yanımdan sarışın bir kız geçiyor hem kendi sarı hem elbiseleri satı. Etek desen kısacık. Kendimi tutamadım allahım sen yardım et dedim kıza bakarak. Dödü şöyle bir baktı, güzelim onu camide sölersen daha etkili olur dedi gitti :) şaşırdım kaldım. ama genede laf atması hoşuma gitmedi değil :)[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ahhahaha lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ahaha güselmiş[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
FroSTorM Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hoşş[signature][hline]Rakı şarap içiyorsam sanane Yoksa sana bi zararım içerim İkimiz gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim..!
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 boş[signature][hline]Order Within Chaos....
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 hakkaten çok anlamsız. patinin gördüğü en kofti fıkra.tebrikler[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çaktırma ;)[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere..
kickass Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Aykan, 14 Aralık 2005 14:06 tarihinde demiş ki: @Muhalebi Aynen çift l abi naptın sen :D[signature][hline]Unlimited Reseller
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Yurdum insanı işte.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!"
Mike Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 aynen bende gerçek olay gibi okuyorum kadını hayal ettim başta sonra pazarcıları sonra şakayı düşündüm[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Frasier, 14 Aralık 2005 17:06 tarihinde demiş ki: Bir cuma günüde tam camiye gireceğim kapısındayım, sanki allah göndermiş gibi yanımdan sarışın bir kız geçiyor hem kendi sarı hem elbiseleri satı. Etek desen kısacık. Kendimi tutamadım allahım sen yardım et dedim kıza bakarak. Dödü şöyle bir baktı, güzelim onu camide sölersen daha etkili olur dedi gitti :) şaşırdım kaldım. ama genede laf atması hoşuma gitmedi değil :) muhahah içinden söyleseydin bari :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar