Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Spor Servisi istifa etmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
star tv'nin doğan grubuna geçmesiyle serhat ulueren önderliğinde tüm spor servisi istifa etmiş.
tüm futbolseverlere geçmiş olsun diyorum çünkü ilker yasin muhtemelen CL maçlarını sunacak seneye. :(
Mesaj tarihi:
oh be acaip kildim serhat ulueren, ortaligi karistirmaktan baska bi is yapmiyordu[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Mesaj tarihi:
Yaw biz hepten çekilelim clden üke olarak. İlker Yasin anlatırsa nelere olur bi düşünebiliyor musunuz?

0-1 Türk takımı yenmektedir. Dakika 90 olmuştur artık. İlker Yasin " işte bilmem nereyi şöle yendik şöle fethettik, bekle bizi kupa" derken hemen ardından "aman, aman çocuklar, aman, aman, ve ne yazıkki golü yiyoruz sayın seyirciler" der.

(benzeri Türkiye-Danimarka maçında yaşanmıştı)[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
Ağır ağır, yavaş yavaş...
Saplık nedir, ne değildir?
Mesaj tarihi:
Hadi ya
Halbuki Serhat Ulueren iyi ekşın yapıyordu iyi saçmalıyordu.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mesaj tarihi:
izliyoduk telegolu ya.eglenceli oluyodu[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Türkiye için güzel şeylerde oluyormuş demekki... :) İnşallah hiç bir kanal almaz bunları.[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
O adam alışmış bütün maçları tarafsız anlatmaya.."ŞEVŞENKOOO yok böyle bir gol süper bir gol Şevagol ağlarımızı bir kez daha salladı" diye bağırır bence :)[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you
Mesaj tarihi:
kurtulduk.. oh oh .. oley be[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ne dıyo ya bu embesil herif ?!!?! yok insanlar aptal maça gelıcek falan yok galatasaray ayıp falan herife ne ya aptalmıdır gerizekalımıdır nedir

silmeyin msj ımı lütfen allahın aptallarını spor servısı başkanı yapanın taa[signature][hline][b]Sevda çeker yalan olur sonra sokar yılan olur.
  • Yeni Oluştur...