Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taraftar studyoyu bastı!

crimS0n

Öne çıkan mesajlar

vaaay penthe bak.... göztepeliymiş
*!KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF!*
herneyse adamlar delirmiş ya stüdyoyu basarcasına

SELLAMIN ALLEYKÜM ABBİLEERRR[signature][hline]they call us problem child
we spent our lives on trial
we walk an endless mile
we are the youth gone wild
we stand and we won't fall
we're the one and one for all
the writing's on the wall
we are the youth gone wild
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 14 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Adamla KSKli dogarak hayata - den baslamislar zaten, bu kadar üzerlerine gitmemek lazim

penth ne kadar göztepeli olsanda şunu demeye hakkın yok.
takımına saygım var ama senin bu sözüne yok...
konuştuğun şey hakkında bida duşunursen ii olur.bi tek kskli oraya çıkanlar deil.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Persky, 14 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Manyak bi olay ya. Bigün sırf kavga etmek için izmire KSK macına gitmek istiyorum. Süper süper.

gel ben döveyim seni kavga istiyosun madem

edit//imla
[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé

[Bu mesaj toggie tarafından 14 Aralık 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıyakam ne hallerde :(..Adı artık bu bir elinde bira bir elinde sigara stüdyo basan holiganlarla anılıyor ,çoğu Karşıyaka'da bile ikamet etmiyor bunların çevredeki dağlardan iniyorlar ;sahilin,çarşının ne demek olduğunu bilmiyorlar...
Futbol dışında tüm branşlarda (10'dan fazla) 1.ligde mücadele veren ve çoğunda şampiyonluk hedefleyen bir kulüptür,Karşıyakalılar bilir kulüp yapısını..Karşıyaka'lı adam bilir yelken kulübünde bira içmeyi denize karşı,vapurla maça gitmeyi...Üniversiteyi malesef Karşıyaka'mdan uzak okuyorum ama TV'de gördüğüm bu holiganlar yüzünden içim sızlıyor, futbol şubemizin bu halinin diğer branşları etkilememesini diliyorum..

Tutamadım kendimi,gözbebeğim Karşıyaka bu kadar kötü tanıtılabilir...[signature][hline]D'akmor
so 80's

Remember yesterday..
Walking hand in hand
Love letters in the sand..
I remember you

[Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Aralık 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu konu sidik yarışı için açılmadı.Göztepe böyle ,Karşıyaka şöyle diye tartışasınız diye değil.

Buradaki bu holiganların yapmış olduğu hayvanlık.Bu hayvanlar tüm Dünya'da var.Beşiktaş'ında Fener'inde Galatasaray'ında.

Karşıyaka külübü benim bildiğim bir çok kolu olan ve zamanında büyük başarılar elde etmiş ve etmeye devam eden bir külüp.

Olaydaki tek kötülük KSK taraftarı yapmış olması.Yukarıda ki bir arkadaşında dediği gibi dağdan inen adamlar yapıyor bunları..

Ve bana göre benim takımım böyle,senin takımın ezik kavgasına giren insanlarında dağdan inmeden farkı yoktur.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende izmirliyim ve semtimin takımını tutarım.. Ama bunları görünce bundan utandım yani..
Adamlar sarhoş zaten belli yani.. Yoksa nasıl utanmadan yapmış bunlar bunu dimi?
Birde ben bunlar kadar fanatiklerini gördüm, Çarşı denilen kişiler en az bunlarkadar fanatik bence[signature][hline]May The Force Be With You
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...