LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ya televizyonda daha uzun halini göstermişler. Adamlar'ın kaçışını falan göstermiş. Ben o görüntüleride istiyorum![signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 bence reyting icin yapılmıs bir olay[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sunucu manyak korkmus ama :) adamın omuzuna vurusuna bittim ya hehe orda olmak istemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 reyting kaygısı olabilir. asgard iyi tespit yaptın. of of ne acaip korku yaşamıştır o üç eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sunucunun hali süperdi:D O anki şok ifadesini başka yerde bulamazsınız yani *yusuf yusuf*[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 isin ucunda reyting varsa sekilden sekle girer bence tabi bu benim fikrim terside olabilir:)[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 vaaay penthe bak.... göztepeliymiş *!KAF KAF KAF SİN SİN SİN KAF SİN KAF SİN KAF!* herneyse adamlar delirmiş ya stüdyoyu basarcasına SELLAMIN ALLEYKÜM ABBİLEERRR[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Manyak bi olay ya. Bigün sırf kavga etmek için izmire KSK macına gitmek istiyorum. Süper süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ahah komik yahu :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Penthesilea, 14 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Adamla KSKli dogarak hayata - den baslamislar zaten, bu kadar üzerlerine gitmemek lazim penth ne kadar göztepeli olsanda şunu demeye hakkın yok. takımına saygım var ama senin bu sözüne yok... konuştuğun şey hakkında bida duşunursen ii olur.bi tek kskli oraya çıkanlar deil.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 puhaha bende gördüm bunu.. spikerin suratı manyak yaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: Persky, 14 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Manyak bi olay ya. Bigün sırf kavga etmek için izmire KSK macına gitmek istiyorum. Süper süper. gel ben döveyim seni kavga istiyosun madem edit//imla [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 14 Aralık 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Karşıyakam ne hallerde :(..Adı artık bu bir elinde bira bir elinde sigara stüdyo basan holiganlarla anılıyor ,çoğu Karşıyaka'da bile ikamet etmiyor bunların çevredeki dağlardan iniyorlar ;sahilin,çarşının ne demek olduğunu bilmiyorlar... Futbol dışında tüm branşlarda (10'dan fazla) 1.ligde mücadele veren ve çoğunda şampiyonluk hedefleyen bir kulüptür,Karşıyakalılar bilir kulüp yapısını..Karşıyaka'lı adam bilir yelken kulübünde bira içmeyi denize karşı,vapurla maça gitmeyi...Üniversiteyi malesef Karşıyaka'mdan uzak okuyorum ama TV'de gördüğüm bu holiganlar yüzünden içim sızlıyor, futbol şubemizin bu halinin diğer branşları etkilememesini diliyorum.. Tutamadım kendimi,gözbebeğim Karşıyaka bu kadar kötü tanıtılabilir...[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you [Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Aralık 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Aralık 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Böyle yaparak bizden farklarını ortaya koydular Alayına isyan, ölümüne GÖZTEPE NOt: evet koyu bir göztepeliyim:D sdfs[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 haha çok güldüm ya.. medyaya nasıl bir müdahale şeklidir bu hanzolar. :D[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Arkadaşlar bu konu sidik yarışı için açılmadı.Göztepe böyle ,Karşıyaka şöyle diye tartışasınız diye değil. Buradaki bu holiganların yapmış olduğu hayvanlık.Bu hayvanlar tüm Dünya'da var.Beşiktaş'ında Fener'inde Galatasaray'ında. Karşıyaka külübü benim bildiğim bir çok kolu olan ve zamanında büyük başarılar elde etmiş ve etmeye devam eden bir külüp. Olaydaki tek kötülük KSK taraftarı yapmış olması.Yukarıda ki bir arkadaşında dediği gibi dağdan inen adamlar yapıyor bunları.. Ve bana göre benim takımım böyle,senin takımın ezik kavgasına giren insanlarında dağdan inmeden farkı yoktur.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 abi bende izmirliyim ve semtimin takımını tutarım.. Ama bunları görünce bundan utandım yani.. Adamlar sarhoş zaten belli yani.. Yoksa nasıl utanmadan yapmış bunlar bunu dimi? Birde ben bunlar kadar fanatiklerini gördüm, Çarşı denilen kişiler en az bunlarkadar fanatik bence[signature][hline]May The Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 elinde bir tanesinin efes kutu var.. videonun sonunda sağda oluyor.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 KAAA KAA KAA ŞII ŞII ŞII auhzuha hanzoluguğa gel yaa[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ehah çökertmişler stüdyoyu , adamın da 'ananınsss ulan nooluyoz' ifadesi de ayrı bir oaly tabii.[signature][hline]All those moments will lost in time...Like tears in rain http://moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Ahahah çok iyimiş ya =D[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 o_O olmuş adam :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Aynı ilçeyi paylaştığıma utandığım adamlardan biri tanıdık çıktı ya şimdi dikkatlice bir baktımda basan tiplere..Tövbe :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar