brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bence lebron...[signature][hline]Np-17k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 pff doktor j derim.. adam yere basmıodu. rahmetli conrad mcrea de efsaneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Valerun, 23 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: pff doktor j derim.. adam yere basmıodu. rahmetli conrad mcrea de efsaneydi... Cok doğru Dr.J yere ınmıyordu cıdden Lakers ıle Fınal serısınde bır macta dıp çızgıden turnıkeye gırmıstı ama ne turnıke adam resmen 5 sanıye falan havada kaldı :) sonrada ters turnıkeyı bıraktı Jabbar ıle Magic Johnson falan aptal oldular :) sonra Magic Johnson turnıkedebn sonra Dr.J ye ''Bir daha ıstesek aynısı yaparmısın'' dıyo[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nba tv sağolsun bol bol gösteriyor o turnikeyi her gördüğümde ağzımaçık kalıyor bir insanoğlu bu hareketi nasıl yapar diye düşünüyorum.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Basketbolun ilk zamanlarında smaç basmak karşı takıma yapılan büyük bi saygısızlık olarak kabul edilirmiş[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yapma ya! bende hep yasak diye dünüyordum ilk zamanlarda smaç basmak. çünkü bakıyorum adam pota boyunda dokunmuyor bile çembere topu bırakıyor...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schizophrenic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 jason richardson,vince carter,amare stoudemire[signature][hline]ısınamassın ağlarken... [birde rakı şişesinde balık olsam...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya birisi NBA tv saolsun diyodu link verir misin .Ana sayfasından ulaşamıyom...[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Dr.J , M.J , Wilkins , WeBB JRich,LeBron,Kobe[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Vince Carter,Kobe Bryant[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yani ben biraz nostaljik takılıcam ama spud webb dr j. veya dominic wilkins arasında seçim yapmak gerek derim ben. jordan da var tabi ama spektekuler (*ne spektekuler i lan estetik iste *pardon abi) smaç diyor isek bu uc ınsandan daha estetik smac basan gelmemistir kanaatimce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Jason Richardson_23[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Senko beni dinle.NBA TV sağolsun diyodun.Kardeşim link wer.Bak rice ediyom.Aynı yazıyı yazmıştım.Gene yazdırdın.Kızdım ama.Vereceğin bi link ya. :hrr:[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abi kablolu tvyi açıyosun nba tv kanalına gidiyosun 30 dk izliyosun görüyosun bunda link verilcek ne var?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ah be yaaa.Ben de NBA.com'da veriyolar ya orda veriyolar sandım.Neyse yok zaten kablolu. :D[signature][hline]YaŞaSıN NbA yAşAsIn vİnSaNiTy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bu konu tartışılmas be abiii tabiki jordan ondan daa ii si warsa el kaldırsın:D:D:D[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 tabiki carter...sorulurmu yaaaaa:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 jason richardson smaç yarışmasındaki en başarılı adamdır. çünkü daha yeni yaratıcı smaç kalmadı olamaz denilirken çok zor bir smaç buldu ve ilk basan oldu. ki aynı yarışmada daha önce basılan en zor smaçları da basmıştır. vince carter ise maç içinde bile rakip oyuncunun yaklaşık 2m. diyelim üzerinden zıplayıp smaç basan bi adam. tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 carter mı jordan mı gibi bi soru oldu benim için kabul ediyorum carter daha iyi gibi görünüo ama sonucta jordan daha estetik ayrıca carter dilini de çıkarmıyo ki :-P Jordan Jordan Jordan diorum başka da bşy demiorum :)[signature][hline]"Every creature will taste death" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ehehe evarter geçen sene içinde artık değişik bi smaç basılamaz herşey basıldı dedi ki smith gerekli cevabı verdi bence topu arkasından geçirerek yaptığı smaçta[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tüm zamanlar derseniz Dr J öne çıkar Nique iyi güzel ama smaçlarında estetik yok ama 2005 2006 sezonu itibariyle wade le richardson un haftanın en ii 10 hareketinde en az 2 şer smaçları bulunduğunu da göz önüne alarak ikisini tercih ederim [Bu mesaj hashishin tarafından 07 Aralık 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 carter yada lebron bence[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 steve nash..pek fazla basmaz ama bi bassa ii basar kesin inanıorm ben[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 wade şu sıralar sağlam basıyor harbi :)[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kesinlikle vince carter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar