korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 :D +999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aha az bişi sogudumu ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 az kaldı soguyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: korix, 08 Aralık 2005 15:46 tarihinde demiş ki: az kaldı soguyo ne oldu da sagoyor la[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: korix, 08 Aralık 2005 15:46 tarihinde demiş ki: az kaldı soguyo dedik lan mikerim sizi haaaaa aaa kardeş kufur yazma ayıp.....[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 la amanın nerde etmısım kufuru bende sen yazdın gıbı kufredebılırmıyım senın adına lütfen :D ben ne kader saygılıyım bak sana soruyom:D sende benım adıma yazmıs gıbı yazarken sor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 site yine gitmis sunu adam gıbı yapacaklarsa yapsınlar artık sabrımızın son haddındeyız bıtsın bu ezıyet[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 durun ben tepsıyı sogutım ozaman heralde herkesle konusacak[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben onun yerınde olsam salı gunu sifrelerınız elınızde olacak demezdım. zamanı kesın degılse kesın degıl derdım veya 1 ay sonra gelecekse 1 ay sonra derdım. sımdı herkes ondan nefret edıo. bu arada arkadasım yanımda admınle konustu (godfreyle) datalar karısmıs 1-2 hafta ıcınde duzelecekmıs tabı buda blackwindsin işine donmezse :D[signature][hline]PARA CİMRİLERDE , SİLAH KORKAKLARDA , KARARDA ZAYIFLARDA OLURSA BU İŞ YÜRÜMEZ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya bu sıtedekılerın hepsi blackwinds gıbımı yoksam aha yandık desene biz tepsi yaktın bizi :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bu ne tepsiymiş olee bir türlü soğumadı gitti xD kardeşim sende tam yarışacak adam bulmuşsun bağri son 100 metreye kim once girdi ??? xD xD TEPSİyi soğutmanın bir tek yolu var!!! Hep baraber ustune mişiyelim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tebsiyi ancak ben sogutabilirim. :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Abi bu kadar boş konuşmalar olamaz pes yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya olm sen konuyu bilmiyorsun bi sus NooB[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lol diorum başkada bişi demiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hala diyorsun LoL de bitsin alla halla :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 herkes kimin ne kadar gm lik yaptığını biliyor uzatmayın fazla bu konuyu en çokta elinde hiç birşey yokken birden ortalığa +8 chitin shield ve smith hammer +6 ile çıkan insanlar bilir kimin ne kadar gm olduğunu bilmem anlatabildim mi?[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 iide bu laf bana olmaz ben rogueyim :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Air_Wolf, 08 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: iide bu laf bana olmaz ben rogueyim :D sana sözümüz yok dostum anlayan anladı beni[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 iyide konu tepsi konuyu gundeme getıren ve getır dıyende blackwinds ee ne yapalım valla bızdede aldı bı telas tepsıyı ülke ülke dolastırıyoruz sogutacaz insallah blackwinds bakalım nere kadar kacacak :D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: icebreak3r, 08 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: herkes kimin ne kadar gm lik yaptığını biliyor uzatmayın fazla bu konuyu en çokta elinde hiç birşey yokken birden ortalığa +8 chitin shield ve smith hammer +6 ile çıkan insanlar bilir kimin ne kadar gm olduğunu bilmem anlatabildim mi? vallla bu lafın kıme anlıyan dıcene acık yazda herkez ögrensın yahu boyle ustu kapalı olursa olmaz konu herkeze acık o nedenle bence kıme oldugunu yazsan daha iyi olur (not tepsi nasıl soguycak soguması için gereken elementler neler:D )[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 az kaldı az soguyacak bende el atıyorum :D[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yahu du ben parcalayayım su tepsıyı öleselım hep beraber bı yone ayrılalım bı sekılde parcaları bırlestırırız sogusun yeterkı yahu ne tepsıymıs nasıl ısıtmıslar bunu boyle:D[signature][hline]herkez beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: korix, 08 Aralık 2005 20:52 tarihinde demiş ki: said: icebreak3r, 08 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: herkes kimin ne kadar gm lik yaptığını biliyor uzatmayın fazla bu konuyu en çokta elinde hiç birşey yokken birden ortalığa +8 chitin shield ve smith hammer +6 ile çıkan insanlar bilir kimin ne kadar gm olduğunu bilmem anlatabildim mi? vallla bu lafın kıme anlıyan dıcene acık yazda herkez ögrensın yahu boyle ustu kapalı olursa olmaz konu herkeze acık o nedenle bence kıme oldugunu yazsan daha iyi olur (not tepsi nasıl soguycak soguması için gereken elementler neler:D ) dostum açık söylemek veya söylememk benim bileceğim bir iş bir bildiği var elbette bu arada yanlış anlama ama yarası olan gocunur die bir laf var.Senden bahsetmiyorum merak etme[signature][hline]SERVER: ARES NP: 9xxx LVL: 61,3 CLAN: Phoenix Warlords CHAR : Priest Paladin ( TY MarlO_on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: icebreak3r, 08 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki: herkes kimin ne kadar gm lik yaptığını biliyor uzatmayın fazla bu konuyu en çokta elinde hiç birşey yokken birden ortalığa +8 chitin shield ve smith hammer +6 ile çıkan insanlar bilir kimin ne kadar gm olduğunu bilmem anlatabildim mi? smith hammer +6 Neden +6 da +8 diil :S :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar