Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte güvenin sonucu(metalstyl3)(kenjuro_)

_ultrAslan_

Öne çıkan mesajlar

kenjuro_(metalstyl3)
chitin kalsın sorun chitinde deil.Elektrik bile gitse yazdığın şeyler belli edio herşeyi.Artık o serverda oynamaya niyetim de yok(etraf kospçu dolu).Tekrar Arese geçiorum.Eski nickim _ultrAslan_ dı niko67 de beni çok iyi tanır:D

o daha lvl 4x falamken benim clandaydı :D
aramızda iyiydi o zmnlar :D tabi bende 4x falamdım :D

bugünden itibaren ares e kesin dönüş yapacağım(yeni bir char. la)[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.

Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın.

Sosyal ağlarda paylaş

yaa bu konu çok uzadı arkadaş pm atıp bi güzel sövmüş bu arada itemi aldığı halde küfrediyo alırkende ben ss alıp koymalıydım ama neyse
1-orada benim alıp kaçtığım falan anlaşılmıyo resimlerde orada tamam chitin arktık benim hadi bye diyip çıkmısmıyım bana tekrar pm atıp oyundan çıktığıma dair şeyler yazmısmı eğer şerefsiz olsam derdimki chitini verdiğimide çekmemiş sırf beni rezil etmeye çalısmıs çamur atıyo diyebilirdim
2 ben bu adamı gerçi adamda sayılmaz ama gerçek hayattan tanıom bunun kankasının karekterini elinden aldığını tırsak biri olduğunu vs vs çok ii biliyorum ama bu konulara inmeyecem bundan sonrada ne isterseniz yazın bu konunun kitlenmesini istiyorum 2 parça verdiğim halde çamur atıyo pff bb[signature][hline]ID:Kenjuro_
Lvl:5x
Class:warrior
clan:OSMANLI
Np:sanane lam
Server:olympia
Irk:canavar
:rock::hrr::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MetalStyl3, 14 Aralık 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
yaa bu konu çok uzadı arkadaş pm atıp bi güzel sövmüş bu arada itemi aldığı halde küfrediyo alırkende ben ss alıp koymalıydım ama neyse
1-orada benim alıp kaçtığım falan anlaşılmıyo resimlerde orada tamam chitin arktık benim hadi bye diyip çıkmısmıyım bana tekrar pm atıp oyundan çıktığıma dair şeyler yazmısmı eğer şerefsiz olsam derdimki chitini verdiğimide çekmemiş sırf beni rezil etmeye çalısmıs çamur atıyo diyebilirdim
2 ben bu adamı gerçi adamda sayılmaz ama gerçek hayattan tanıom bunun kankasının karekterini elinden aldığını tırsak biri olduğunu vs vs çok ii biliyorum ama bu konulara inmeyecem bundan sonrada ne isterseniz yazın bu konunun kitlenmesini istiyorum 2 parça verdiğim halde çamur atıyo pff bb

adres verdim istedigin zaman yuzyuze gorusek ankaradayım diyodun bekliyom[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Sosyal ağlarda paylaş

metal benim ağızımı açtırtma sana neyin nolduğunu çok iyi kanıtlarım...takıldığın cafedeki adamları çağırırım bu siteye nolduğunu açıklarlar.Gerçi şu an orada delmişin benim gibi(ben istanbuldayım artık-senin de nerde olduğunu bilmiyorum)ayrıca chitin verdim falan deme bana da ben o olaydan sora ss leri alıp direk ss çektim ve daha sonra alt+f4 e basıp iice bi küfür ettim sana.Ayrıca sen bana kendi ismini deil en yakın arkadaşımın ismini vererek istedin o chitini!Eğer sen olduğunu bilseydim tugay(ya da turgay) kesinlikle konuşmazdım bile çünkü senin o cafede yaptığın her şeyi o cafe ye takılanların hepsi gibi bende çok iyi biliyorum!!!
Dün gece konuştum ve Gökhan abi ye anlattım olayları o da senin o cafe de olmadığını söledi(o yapmamıştır falam da demişti ama yanılmış belli ki).
ayrıca chitin falan verdim demen de senin seviyeni ve ne kadar dürüst olduğunu ortaya çıkartmış!artık o char./acc. i de bıraktım.ordaki itemlere de nolursa olsun artık!
Ben eskisi gibi aresteyim artık![signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
AnuriaAlptekin, 14 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
Kusura bakma ama haketmişsin. Böyle bir kekliği sen nasıl yaparsın. Neyse, ibret-i alem olmuştur olay herkese sanırım.

yaf haketmişin dion ama bu pm in gerisi de war.eer koysaydım buraya 50 spoiler olurdu.Adam benim tüm arkdşlarımın adını saydı.kendi adını söledi(ama o kişi deilmiş).Ta 4 yıl öncesinde arkdşlarla kurduğumuz futbol takımına kadar sordum/ben 6. sınıftayken oturduğum kişiye ve o zmnlarki kankimin adını bile sordum herif hepsine cvp verdi.Söle şimdi bana bu kdr garip soruya doğru cvp veren biri olsa(bu olaydan önce tabe :))sen o kişinin bahsettiği kişi olduğuna inanmaz mısın?
tmm belki bende de hata war ama siz böle yazdıkça haketmişin die öle adamlar çoğalıyo bi de suçsuzmuş gibi chitinlerini geri verdim diyebilio.(yarın sabaha 30 sf lık bir kitap özeti yetiştirmem lasım ama şu an elim ayağım titrio sinirden hiç bişe yapamıorum!)
şu an eski arkdşlarımla konuşuorum okişi(metalstyl3)nin antalya da olduğunu sölediler.Halbuki bu sitede ankara yazmış.Artık kime güveneyim kime sırt çevireyim karıştırır oldum.[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem!

Sosyal ağlarda paylaş

sen sallamasyon yapmaya devam et istediğini yap biraz önce msn den kankama verdim charı artık onundur hadi bb seyit
chitinleri almadın demek vay anasını sen arese geçmiştin hani nica67 falan charını çaldıklarını nezaman unuttun yaa neyse bosver hadi bye[signature][hline]ID:Kenjuro_
Lvl:5x
Class:warrior
clan:OSMANLI
Np:sanane lam
Server:olympia
Irk:canavar
:rock::hrr::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...