Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 eferim eferim calin birbirinizin chiti lerini ( chiti neyse artik ) ![signature][hline]CamthalionTasardur Going to 63 :] A_FEW_GUUN_GUN xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: MetalStyl3, 14 Aralık 2005 10:01 tarihinde demiş ki: elektik kesintisi vardı ayıp.[signature][hline]silkroad online AyDoLu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_More Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 ya o herifin yaptığı ayıp,o demekki gerçek hayattada böle oyunda böle şeyler yapan kişilğini gerçek hayata yanstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 çok ayıp[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np her HANGİ BİR SERVER DA MASTER WARRİOR LA TAKAS EDİLİR :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 kenjuro_(metalstyl3) chitin kalsın sorun chitinde deil.Elektrik bile gitse yazdığın şeyler belli edio herşeyi.Artık o serverda oynamaya niyetim de yok(etraf kospçu dolu).Tekrar Arese geçiorum.Eski nickim _ultrAslan_ dı niko67 de beni çok iyi tanır:D o daha lvl 4x falamken benim clandaydı :D aramızda iyiydi o zmnlar :D tabi bende 4x falamdım :D bugünden itibaren ares e kesin dönüş yapacağım(yeni bir char. la)[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Beyler kenjuro alıp kaçmamıştır kaçmaz zaten.! tmm :D satıcıdır falanda onun bi elektrik problemi var doğru söylüyordur elektrikler gidip gelior onların orada sanırım :S sürekli düşüyor[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaa bu konu çok uzadı arkadaş pm atıp bi güzel sövmüş bu arada itemi aldığı halde küfrediyo alırkende ben ss alıp koymalıydım ama neyse 1-orada benim alıp kaçtığım falan anlaşılmıyo resimlerde orada tamam chitin arktık benim hadi bye diyip çıkmısmıyım bana tekrar pm atıp oyundan çıktığıma dair şeyler yazmısmı eğer şerefsiz olsam derdimki chitini verdiğimide çekmemiş sırf beni rezil etmeye çalısmıs çamur atıyo diyebilirdim 2 ben bu adamı gerçi adamda sayılmaz ama gerçek hayattan tanıom bunun kankasının karekterini elinden aldığını tırsak biri olduğunu vs vs çok ii biliyorum ama bu konulara inmeyecem bundan sonrada ne isterseniz yazın bu konunun kitlenmesini istiyorum 2 parça verdiğim halde çamur atıyo pff bb[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:OSMANLI Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: MetalStyl3, 14 Aralık 2005 17:35 tarihinde demiş ki: yaa bu konu çok uzadı arkadaş pm atıp bi güzel sövmüş bu arada itemi aldığı halde küfrediyo alırkende ben ss alıp koymalıydım ama neyse 1-orada benim alıp kaçtığım falan anlaşılmıyo resimlerde orada tamam chitin arktık benim hadi bye diyip çıkmısmıyım bana tekrar pm atıp oyundan çıktığıma dair şeyler yazmısmı eğer şerefsiz olsam derdimki chitini verdiğimide çekmemiş sırf beni rezil etmeye çalısmıs çamur atıyo diyebilirdim 2 ben bu adamı gerçi adamda sayılmaz ama gerçek hayattan tanıom bunun kankasının karekterini elinden aldığını tırsak biri olduğunu vs vs çok ii biliyorum ama bu konulara inmeyecem bundan sonrada ne isterseniz yazın bu konunun kitlenmesini istiyorum 2 parça verdiğim halde çamur atıyo pff bb adres verdim istedigin zaman yuzyuze gorusek ankaradayım diyodun bekliyom[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 metal benim ağızımı açtırtma sana neyin nolduğunu çok iyi kanıtlarım...takıldığın cafedeki adamları çağırırım bu siteye nolduğunu açıklarlar.Gerçi şu an orada delmişin benim gibi(ben istanbuldayım artık-senin de nerde olduğunu bilmiyorum)ayrıca chitin verdim falan deme bana da ben o olaydan sora ss leri alıp direk ss çektim ve daha sonra alt+f4 e basıp iice bi küfür ettim sana.Ayrıca sen bana kendi ismini deil en yakın arkadaşımın ismini vererek istedin o chitini!Eğer sen olduğunu bilseydim tugay(ya da turgay) kesinlikle konuşmazdım bile çünkü senin o cafede yaptığın her şeyi o cafe ye takılanların hepsi gibi bende çok iyi biliyorum!!! Dün gece konuştum ve Gökhan abi ye anlattım olayları o da senin o cafe de olmadığını söledi(o yapmamıştır falam da demişti ama yanılmış belli ki). ayrıca chitin falan verdim demen de senin seviyeni ve ne kadar dürüst olduğunu ortaya çıkartmış!artık o char./acc. i de bıraktım.ordaki itemlere de nolursa olsun artık! Ben eskisi gibi aresteyim artık![signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Kusura bakma ama haketmişsin. Böyle bir kekliği sen nasıl yaparsın. Neyse, ibret-i alem olmuştur olay herkese sanırım.[signature][hline]Bu sabahların bir anlamı olmalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ultrAslan_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 said: AnuriaAlptekin, 14 Aralık 2005 20:50 tarihinde demiş ki: Kusura bakma ama haketmişsin. Böyle bir kekliği sen nasıl yaparsın. Neyse, ibret-i alem olmuştur olay herkese sanırım. yaf haketmişin dion ama bu pm in gerisi de war.eer koysaydım buraya 50 spoiler olurdu.Adam benim tüm arkdşlarımın adını saydı.kendi adını söledi(ama o kişi deilmiş).Ta 4 yıl öncesinde arkdşlarla kurduğumuz futbol takımına kadar sordum/ben 6. sınıftayken oturduğum kişiye ve o zmnlarki kankimin adını bile sordum herif hepsine cvp verdi.Söle şimdi bana bu kdr garip soruya doğru cvp veren biri olsa(bu olaydan önce tabe :))sen o kişinin bahsettiği kişi olduğuna inanmaz mısın? tmm belki bende de hata war ama siz böle yazdıkça haketmişin die öle adamlar çoğalıyo bi de suçsuzmuş gibi chitinlerini geri verdim diyebilio.(yarın sabaha 30 sf lık bir kitap özeti yetiştirmem lasım ama şu an elim ayağım titrio sinirden hiç bişe yapamıorum!) şu an eski arkdşlarımla konuşuorum okişi(metalstyl3)nin antalya da olduğunu sölediler.Halbuki bu sitede ankara yazmış.Artık kime güveneyim kime sırt çevireyim karıştırır oldum.[signature][hline]Yerin kulağı vardır derler,benim de kulağım var.Peki ben yer miyim?Yemeeeem! Karımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının karılarını kullanıyorum. Şiddete karşı savaş açın, şiddet yanlılarını kurşunlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 sen sallamasyon yapmaya devam et istediğini yap biraz önce msn den kankama verdim charı artık onundur hadi bb seyit chitinleri almadın demek vay anasını sen arese geçmiştin hani nica67 falan charını çaldıklarını nezaman unuttun yaa neyse bosver hadi bye[signature][hline]ID:Kenjuro_ Lvl:5x Class:warrior clan:OSMANLI Np:sanane lam Server:olympia Irk:canavar :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 seninde konularını uplayımmı demişsin buna ne dicen ? ona inanlar warsa hala alın size kencik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 imza anlatıyo lamerligini zaten xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 rofl! ken got stuned! yeaaaaahhhh the end of a lamer ty for all u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 lol xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 görüosunuz ne bok oldunu :p lamer seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ehehe ayrıca söliyim _ultraslan_ benime ski üyelik.... yane kazık yiyen benim x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 geçmiş olsun çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar