Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 2: Lost Coast(hasta olucaksınız)

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

bu siteye girince hl2:lc hakkında bilgiler var.2. sayfasında ise ekran kartlarıyla benchmarklar mevcut(7800gtx koymuş).ve oyunun yeni bir video su mevcut ağzınız açık kalabilir dikkat.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

[Bu mesaj ReDDoG tarafından 22 Eylül 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ben öyle aşırı ilgi çekici birşey bulamadım. tamam HL2nin grafikleri zaten güzeldi üzerine sadece değişen zaman günışığı falan koymuşlar. o kadar ilgi çekici değil açıkçası...[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Oyunu oynadım. Öncelikle belirteyim oyunda bazı hatalar var. Mesela save-load ederken abuk sabuk hatalar oluşuyor. Neyse çok da önemli değil bunlar. LC'da asıl önemli olan şey elbette grafikler. Zaten Valve kendisi de LC'nin aslen bir teknoloji demosu olduğunu söylüyor. Mesela şu konuştuğunuz balıkçı HL 2 de gördüğünüz tüm karakterlerden çok daha detaylı ve gerçekçi duruyor. HDR desteği eklenmesi ise en önemli gelişmesi Source'nin. Oyuna Shader Model 3.0 desteği olmamasına rağmen HDR desteği eklenebilmiş. Ayrıca HDR burada AA ile birlikte çalışabiliyor. Ve ayrıca da HDR desteği olmayan ve Shader Model 3.0 desteklemeyen Ati Radeon X800 ve benzeri kartlar da LC'de HDR rendering yapabiliyorlar. Oyunun grafikleri gerçekten de çok iyi olmuş. Ama önce de belirttiğim gibi bu bir teknoloji demosu ve sistem gereksinimleri çok yüksek. Sistemi yeten arkadaşlar kesinlikle kaçırmamalı. Sistemi yetmeyen arkadaşlar da HDR özelliklerini kapayarak normal HL 2 performansına yakın bir performansla oynayabilirler oyunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valve yaptığı açıklamada Lost Coast'ın tüm nimetlerini görebilmek için; 1 GB bellek, 3 Ghz işlemci ve 6600 GT ile Radeon X600 ya da yukarısı bir sistem öneriyor.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Sosyal ağlarda paylaş

off oynadım Lost Coast'u ve ben öperim Valve'ı.

Grafik kartı (ati radeon 9800xt) biraz daha yüksek olsa da bütün nimetlerini görseydim şu HDR'nin. Dier bütün req uyuyo. Yinede ama muhteşem bence...ağzım sulandı :D[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hehe daha uzun bişi bekliodum kısacıkmış:D
ben 9600xt ile oynadım yinede süper olmuş
800x600 de2xaa hdr if availabledayken reflaction word reflect de dierleri highda v-synic kapalı ortalama 13 fps ile oynadım:D(max 35 min 6:D)
edit:dur bide herşeyi fulliyip oynıım:D(işkence çekerek)
edit2:ana menüdfe fps 15 di herşey full ken:D gerisini siz düşünün:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski

[Bu mesaj Redogski tarafından 29 Ekim 2005 03:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Redogski tarafından 29 Ekim 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

radeon 9600xt
800x600
4xaa
trillinear filtering
full hdr
medium texture/models
full shader
full shadows

fps açısından çok sorun çekmedim. kaymak gibi değildi tabi ama yavaş da değildi. böle boktan bi ekran kartının mis gibi hdr yapabilmesi ne güzel ya
Sosyal ağlarda paylaş

said:
go2hell, 31 Ekim 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
hl2 motoru oyunlari rezil etmekle meşgul valla.
css dods

ama grafik olarak yorum yapmıorum :D

Afedersin ama neresini mahfediyor?
Mesela DoD:Source bugüna kadar gördüğüm bütün 2. dünya savaşı temalı oyunlar arasında en iyi grafiklere sahip oyun. COD2 bile DoD:S kadar kaliteli değil grafik açısından.

CS:S'de grafik açısından ve motor açısından yine çok kaliteli, fakat Türk oyuncusu eski kafalı olduğu için beğenmez yeni şeyleri. Her yeni versiyon çıktığında, yeni versiyon çok iyi olsa dahi "ESKİSİ DAHA GÜZEL" derler falan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

işlemci amd athlon 3200+
ekran kartı x800 xt (platinum edition)
1 gb ram
***Oyunda her özellik maximumda herşey açık anti-aliasing 6x anisotropic 16x***
**ekran çözünürlüü 1024x768**

Bence oyun motoru daa da güzelleştirilmiş ama kapalı ve yarı-kapalı alanda fear motorunu tercih ederim. Açık alanlarda hl2: loast coast'un üstüne yok.

Oyun çok kısa zaten oyun denmez grafik motoru gösterme demosu daa çok. Ben de çektiim bikaç ssi sizle paylaşiim.

Işık kaynaı ile duvar arasında ne fark vardır? Işık kaynaı parlar, duvar yansıtır.

Bu sslerde grafik motorunu aşağılıyo gibi oldum ama eldiven görüntüsü çok güzel.

Duvar grafii yine olmamış. Özellikle feardan soora.

Duvara mı ışık tutuyoruz yoksa duvar mı bize ışık tutuyo?

HL 2 oyunları arasında ilk defa bu kadar belirgin bi bug görüyorum.

Aklıma bonecrusher geldi. Uzaktan 96 yakından 0. Doomdan soora HL 2'de ilk defa bu olayı yaşıyorum.

Ben o kuşu vurmaz mıyım?

Vururum.
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 01 Kasım 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...