Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Eski topic aramaya inandık yani Gerçekten çok güzel bir film gitmenizi tavsiye ederim adam süper top oynuyor :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 hehe ben yapılışını izledim MTV de geçenlerde..Sanırım gerçek bi maç içinde çekilmiş filmin maç sahneleri Alan Shearer fln var gerçekçi olmuş baya...Bir önce gidilmeli edit:bu arada duyduğuma göre film 3 Episode olacakmış..İlkinde Newcastle oynayan bir futbolcu,2. sinde Real Madrid'e transfer olacakmış,3.de ise Dünya Kupasını kazanacakmış [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 22 Ekim 2005 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Bi ara Beckham la tanıştı dedim ulan beckham mı o yoksa benzeri mi ardından bi baktım Zidane ve Raul dedim bunlar baya benziyo gerçekler galiba :D[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 goal flminin resmi sitesi çok hoş olmuş benim houma gitti baya http://www.goalthemovie.com/[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 ( Kulak ) daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Filmde Roz Harmison'un çok hoş olduğu bi sahne var(Muayene sahnesi) artık hatunun baş hayranıyım yani Edit: Anna Friel gerçek adı :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği [Bu mesaj Joe tarafından 22 Ekim 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 biz aldık fılmı bugun ama sora ps2 de vcd ızleyebılırsınız dedıler ınandık calıstıramadık sora meloduyle nfs2 ve gt4 oynadık =) ama ızlıyıcez nasıpse.[signature][hline]İnsanı ayakta tutan kinler ,öfkeler ,inatlar vardır.Aşılmaz engelleri aşırtan duygular vardır.İşte ben o duygularla beslendim Selimiye'de... O duygular kan oldu damarlarımda... KAN!.. Yılmaz Güney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Film çok eğlenceli güzel bir film.Sevdim. ama filmde bir hata var Newcastle-Liverpool maçında LA da ki Liverpool formalı kız Munez gol attığında seviniyor arkada =) Müzikler çok hoş. bazen öyle gaza geldimki. Ama birde Munez in bu kadar çok çalım atması Özellikle Premier Ligde bu kadar çok çalım atması biraz saçma olmuş.Tusubasa misali olmuş biraz. ama güzel izleyin bence.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ya soundtrackları yokmu[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Yeni izledim. Mükemmeldi gözlerim doldu sürekli.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mutlaka izlemelim, eski konuyu da ben açmıştım. Heeytt bea ne günlerdi :)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar