Androner Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Aleksandr Puşkin -> Gizli Günce (tek kelimeyle mükemmel, cinsellik ve ihtiras bu kadar güzel kaleme alınabilir) Mario Puzo -> Baba (Filmini izlediniz mutlaka, kitabını da okuyun) Radi Fiş -> Ben de halimce Bedreddinem (Şeyh Bedreddin'in hayat hikayesi, dünyaya farklı bir bakış açısı) Şevket Süreyya Aydemir -> Tek Adam (Atatürk'ün hayatı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: PiNg, 14 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: metal fırtına yazarını hatırlayamadım Yapmayın. Bu kadar berbat bir anlatıma nasıl katlanıpta okudunuz o kitabı ? Yeri bu konu değil belki ama dayanamadım. Yazarını bilmediğim bir kitap var. Oldukça eski. Tatlı Rüyalar - Psiko absürd romantik komedi şeklinde de bir alt başlığı var.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 John Grisham in butun kitaplari. Hastasiyim bu adamin[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Ogoed[SWG]&[EQ2], Isetra[CoH], Abeir[L2], Soma[WoW], Fizban[UO], Streamer[UO] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 karl marx- das kapital[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ferhan Şensoy -Kalemımın sapını gulle donattım Arkadaşlar 700sf lık bır kıtap ferhan sensoyun hayatını anlatıyor genclık yıllarını vs vs baya komık gulmekten oluyorum okurken 3kere ard arda okudum gercekten komık bı gece cok gulmusum annemler odayı bastı ne var noluo dıe cıddı dıorum :) kesınlıkle okumanız lazım adamın dunyaya bakış acısı cogu ınsandan farklı...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Yazıldıysa kusura bakmayın.. Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Benim hayvanat bahçesi =) -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Ernest Hemingway --> Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Reşat Nuri Güntekin --> Akşam Güneşi Yakup Kadri Karaosmanoğlu --> Hep O Şarkı William Sheakspeare --> Hamlet Moliére --> Cimri Hepsi de bir harika... :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 George Orwell - 1984 İnsanların işkence ve zorlama ile olmayan şeylere inandırılması, doğru kavramının değiştirilmesi.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dragon Lance - Huma's Legend orjinalini okusanız mabule olur şu an el yazması halinde e bayde satılıyor parşomen sayfalar fln 1500 $ den açılısı olması lazım ama ing yok olmaz da diyorsanız Ejderha Mızrağı - Huma'nın Destanı[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Zerdüşt böyle diyordu-Wilhelm F.Nietzche[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 antoine de saint_küçük prens...çocuk kitabından çok daa fazlası bence..[signature][hline]baby you're so vicious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 George Orwell 1984[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gai Eaton - Tanrı'yı Hatırlamak Martin Lings - Hz. Muhammed in Hayatı Muhyiddin Şekur- Su Üstüne Yazı Yazmak Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel şimdilik bunlar[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokellaliekmek_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İhsan oktay anar'ın puslu kıtalar atlası var...içiçe geçmiş birsürü öykü var. şaşırtıcı eğlenceli bir kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokellaliekmek_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tabiki rus edebiyatını da belirtmek lazım.. dostoyevskiden suç ve ceza ve ötekiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sokellaliekmek_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 orhan kmalide unutmuyalım... çok güzel bi anlatımı war. her bulduğunuz kitabını okuyun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hakan Günday-Kinyas ve Kayra Oğuz Atay -Tutunamayanlar George Orwell -1984 Nick Hornby -High Fidelity..[signature][hline]RaSpuTiN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Tracy Hickman&Margeret Weis : Ölüm Kapısı Serisi[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holdencaulfield Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Valla 11 sayfayı okuyamadım :) Çavdar Tarlasında Çocuklar nam-ı diğer Gönülçelen J.D.Salinger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Aysegul Piknikte - M.e.b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bn kesin boş gidicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 George Orwell-Hayvan Çiftliği George Orwell-1984 ve bütün kitapları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 NUTUK TEK ADAM YÜKSELEN DENİZ (hepimiz tarihimizi ilk okulda öğrendik biliyoruz diyoruz ama durdukça gidiyor bilgiler, inkılap snavında arkamdan TBMM kaç yılında kurulmuştu? 1923 mü 20 mi diye soran arkadaşım bana küfür mü ediyordu acaba?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Satanic bible - anton szandor lavey. o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 derviş ve ölüm-meşa selimoviç ve sandman serisi..birincisini okumazsanız yarım kalırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar