Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Lykastos, 30 Ocak 2004 16:20 tarihinde demiş ki: Kuran-ı Kerim-Allah(cc) Şaka değil arapçasından çokça türkçe mealinin okunmasını dilerim.İçinde bir çok hikmet ve sırrı taşıyan bir kitap.Ayrıca incil vb de okunmalıdır +1 bencede gerekli sonun iyi olmasi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Margaret Weis / Ruhdöveni ( Okuyun ibret alın ) Stefan Zweig / Yıldızın Parladğı Anlar[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hala okumayan varsa SEFİLLER SUÇ VE CEZA SAVAŞ VE BARIŞ lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yuzuklerin efendisi tarzi kitaplar sevenler icin Philip Pullman'in "His Dark Materials" serisini tavsiye ederim. Ingilizcesini okudum, cevirisini gormedigim icin Turkce'sini yazamiycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Margaret Weis & Tracy Hickman...Dragonlance serisinde yazdıkları çok inanılmaz bence okunması şart.[signature][hline]Tahmin ettiğimiz gibi kuzeyden geldi tehlike, Kışın ordugahlarında,ejderhanın uykusu, Toprakları yatıştırdı,ama ormanın içinden, Bozkırlardan geldiler,doğurgan toprağın içinden, Önlerindeki gökleri sınırlayarak. Dokuz kişiydiler üç ayın altında, Altında güz alacakaranlığının: Dünya alçaldıkça onlar yükseldiler Vardılar öykünün kalbine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Isaac Asimov - The Foundation Series - türkçeye vakıf serileri olarak çevrildi Isaac Asimov - Robot Visions - I, robot a benzer robot hikayelerinin bulunduğu bir seri ve üstüne Anne Rice - The Vampire Chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence en guzelı pinokyo:)[signature][hline]Combo:--Seni balık gibi yakalayacam Tarkan! *üzerine ağ fırlatır ve başarısız olur* Tarkan: --Balıkçı olsan açlıktan ölürdün Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Charles Bukowski - Sıradan Delilik Öyküleri[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bukowski'nin yazdığı her şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Daha öncede yamışdım sanırım ama Ursula k. Leguin Mülksüzler[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 boris vian - gunlerin kopugu[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 30 Mayıs 2005 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 - QED (Strange theory of light and matter ) R.P Feynman (feynman burda quantum electro dinamiğinden bahsetmesine rağmen,kitap halka verilen derslerden biri olduğu için basit ve zevklidir) (türkçe çevirisi olmayabilir) -Concept of space and time (yazarını hatırlayamadım :) ) -Flatland ,R. Edwin Abbott eheh hepsi fizikle falam ilgili oldu ama bi okuyun derim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 jack london-martin eden marquez-yüz yıllık yanlızlık steinbeck-bitmeyen kavga.. bana göre,okuduğumuz zaman,karakterin bir tanıdığımıza benzemesi,ne bileyim radyoda çalan bir şarkı bile kitaba kattığımız anlamı bütünlüyor...tuhaf olan bazı kitapları defalarca okusam da zevk almaya devam etmem..eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi de..bukowski nin kitapları bana lise çağlarında arkadaşlarımızla yaptığımız geyikleri hatırlatır.hayal olduğunu bilip genede adama gıpta etmemek mümkün değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Okuduğum en sağlam network kitabı :P Network Programming for Microsoft Windows. Anthony Jones, Jim Ohlund. Konuyla ilgisi olup da bu kitabı okumadıysanız boş giderseniz. Stephen King abimizin bütün kitapları. Kutsal Kitabımız, okumayan boş değil güme de gidebilir, dikkat etmek lazım :)[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ya benim anlamadigim su tamam kitap okumak cok buyuk bir erdem ama... neden oldugumuzde paramiz yanimizda gelmiyorda kitap okumuyunca bos oluyoruz. yani param var ama kroyum sendromunun tahtalikoyde olmadigini nereden biliyoruz? yada param yok ama cok fazla kitap okudum demeniz ne ise yarayacak cennette zaten 100%bilgi 100%saadet ve 4100% citir olmayacak mi yanimizda? cehennemde de zaten yakacak olarak kullanacaklar kitaplari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Oscar Wilde eserleri okunmadan ölünmemeli :) Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi J. M. Barrie - Peter Pan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: UrZa, 03 Haziran 2005 11:19 tarihinde demiş ki: ya benim anlamadigim su tamam kitap okumak cok buyuk bir erdem ama... neden oldugumuzde paramiz yanimizda gelmiyorda kitap okumuyunca bos oluyoruz. yani param var ama kroyum sendromunun tahtalikoyde olmadigini nereden biliyoruz? yada param yok ama cok fazla kitap okudum demeniz ne ise yarayacak cennette zaten 100%bilgi 100%saadet ve 4100% citir olmayacak mi yanimizda? cehennemde de zaten yakacak olarak kullanacaklar kitaplari. Okumak, öğrenmeye atılan bir adımdır. Öğrenmek, bilmenin başlangıcıdır. Bilmek, en büyük erdemdir.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 SEMERKANT ITALYANCA ASK BASKADIR!!! BIR GEYSANIN ANILARI.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aranel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 J.R.R.Tolkien'in başyapıtı: Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi Lord of the Rings Trilogy[signature][hline]"A Elbereth Gilthoniel , Silivren penna míriel o menel aglar elenath!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MiLLeR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dumas-monte kristo İntikamın bölesini göremessiniz benden sölemesi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Voltaire - Candide , İyimserlik üstüne J.P.Sartre - Bulantı Albert Camus - Veba[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Gazap Üzümleri ve Dostoyevski...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeNN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çanlar kimin için çalıyor? Bitmeyen Kavga Sana gül bahçesi vadetmedim.... Aklıma gelenler bunlar....Dahası var bence;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ANTOINE DE SAINT- küçük prens : ) h.p lovecraft tüm eserler uyurken silmarillion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar