Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deli olmak veya olmamak işte bütün mesele bu...

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Deli olmak sadece ebuk sabuk hareketler yapmak mı ?
yoksa deli olmak düze karşı çıkmak mı?
dünyada bir çok insan deli diye nitelendiriliyor ve bunlar içinde bir çok ünlü bilim adamı var.
delilik neye göre deli olmak
bir deli diger insanlardan farklı oluyor diye dünyayı algılamayı farklı yorumluyor diye mi? deli deniyor

arkadaşlar ben deliligin ne olgunu anlamıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

her yerde mutlaka diğer insanlara göre saçma ve aptal haraketleri bilerek yaparım. ne biliym en işlek meydanda çot diye yere oturur açarım penguen imi okurum. yada ne biliyim gideirm atlı karıncaya biner bağararak savaştaymış gibi hareketler yaaprım (arklarla birlikte tabi) bu davranışları delilik olarka görenlere de gülerim sadece..

ne biliym bunlar içimden geliyo o an yapıyorum. diğer insanların hakkımda o an ne düşündükleri önemli deil bnm için :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

delilik aklını kaybetmek, çok düşünmketen bazen de çok acı çekmekten doğar.(sanki)
bn de çok düşünüorm ama deli diilim.
delilik ii bi şey diil, artık douru düşünemio olmak delilik..vs.
bunun yanında çok mrk edersen ve ciddi ciddi bu kitabı bulup okursan, daa ii fikirlerin olabilir; Normalliğin Deliliği.. Arno Gruen[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

okul gezisine gitmiştik biz istanbul'a. kalıcağımız otelde millet odasının anahtarını almak için sırada bekliyodu. sıkılırım ben de sıra beklemekten filan, gittim lobiye, yattım yere, açtım kitabımı, okumaya başladım. herkes deli gözüyle bakıyodu eheh.

deli olmak alışılagelmişin dışında tepkiler vermek ve hareketler yapmak olarak görülüyor sanırım. ama bu delilik değil aslında, sadece farklılık, sürüye uymamak belki, ya da farklı bir perspektif.

yani sonuç olarak;
ben deli değilieaam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında kendini bulmaktır delilik... Kendince doğruları yaşarsın.Yani kendini Napolyon sanmışın sanmamışın kime ne yaa?Bi delinin sağa sola saldırmadığı sürece kimseye zararı yoktur hatta bazılarının muhabbetide süperdir

Ama asıl bu dünya deli olduğundan, düzelenlere deli damgasını çakar hemen[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

delilik beyin fonksiyonlarının gereğinden az yada çok olması ki genelde çok oluyor...Hatta çoğumuz deliyiz çaktırmıyoruz....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...