Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Selamlar Bir video izledim , alliance bir guild bütün drakonitleri bir paladinin üzerinde topluyor ve basitçe AOE yaparak 0 riskle bu phase i geçiyor. Bunu sanıyorum BoW ile yapıyorlar (emin değilim) Bu nasıl mümkün oluyor ve exploit sayılıyormu ?
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hayir alliance pve de horde a gore COK daha basit :) phase 3 u de BoP ile hellfire/blizzard yaparak geciyorlar mesela. hordenin bu tip avantajlari yok. ama zaten biliyoruz alliance = easy mode :)[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299%
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Naferian killing totem isteriz[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 eet bizde bilioruz shaman=godmode[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Warcrafmovies.com'da bir movie var, (Warrior 135K Dmg Vs. Phase 1 Nef) basligi bu. What's hot this month bolumunun altinda anasayfada. Onu bir cekip izlemenizi tavsiye ederim, orc warrior elinde windseekerla :) Tum healirlar bunu healliyor nerdeyse, ustundeki bufflari filmi download edince goreceksiniz zaten :) 7k HPsi var..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Nurfed'in mt sinin hpsini gördükten sona 7k hp filan az geliyor bana :(.... Abi player nasıl 15k hp ye sahip olur ya?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
ovrld Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 15k mı? o ne ya :)[signature][hline]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 flask trinket vs vs yapiyo keratalar :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031
Öne çıkan mesajlar