Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazartesi Sendromu.

tellos

Öne çıkan mesajlar

Bu pazartesilerine başlamak intahar sebepi oldu artık bugün kendini hiç normal hissden insan var mı acaba?
İnsanın içinden bişey yapmak gelmiyo bea.Bugunu daha saglıklı ve sinirsiz gecirebilmenin bir yolu varmıdır acaba?[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Sosyal ağlarda paylaş

Pazartesi hakikaten gıcık bir gün =).
Ertesi gün dershane var diye kalkıyoruz 12:oo'da fln, herkes işinde gücünde genelde hava kapalı oluyor bu aralar. İnsanın hiçbir şey yapası gelmiyor.
Öldürelim tello$ Pazartesi günlerini...[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

Annem pazartesileri beni seviyor musun demez asla...
Dipnot:Pazartesi sabahları beni annem uyandırır...
Dibindibindekinot:Açıklayıcı oldum sanırım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

bnde pazartesi sendromu fln yok. ama sali sendromu var =)okulda ilk 2 ders hiç çekilmeyen dersler. dier derslerin de ondan asagi kalir yani yok ,ustelik saat 5,30'a kadar da okulda kalmak zorundayim salilari:( llah kahretsin sali günlerini :P hiç bitmeyecek gibi geliyor[signature][hline]im so goth,i shit bats
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...