Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazartesi Sendromu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu pazartesilerine başlamak intahar sebepi oldu artık bugün kendini hiç normal hissden insan var mı acaba?
İnsanın içinden bişey yapmak gelmiyo bea.Bugunu daha saglıklı ve sinirsiz gecirebilmenin bir yolu varmıdır acaba?[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
Pazartesi hakikaten gıcık bir gün =).
Ertesi gün dershane var diye kalkıyoruz 12:oo'da fln, herkes işinde gücünde genelde hava kapalı oluyor bu aralar. İnsanın hiçbir şey yapası gelmiyor.
Öldürelim tello$ Pazartesi günlerini...[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Mesaj tarihi:
bulutlu hava + soğuk + pazartesi = yataktan çıkmama isteği[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
Beni hiç etkılemıyor artık. Çünkü hem okulda akşamcıyım, hemde okula sadece kız arkadaşımı görebilmek için gidiyorum. Bugün günnerden ne diye sor mesela bilmem.[signature][hline]The Blood is Love.
Mesaj tarihi:
lisede nefret ettiğim ama ünide sevdiğim bi gündür pazartesi.[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Mesaj tarihi:
ben de sevmem pazartesileri..iyi başlamam için mutlaka hafta sonumun iyi geçmiş olması lazım.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
Annem pazartesileri beni seviyor musun demez asla...
Dipnot:Pazartesi sabahları beni annem uyandırır...
Dibindibindekinot:Açıklayıcı oldum sanırım...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Mesaj tarihi:
bnde pazartesi sendromu fln yok. ama sali sendromu var =)okulda ilk 2 ders hiç çekilmeyen dersler. dier derslerin de ondan asagi kalir yani yok ,ustelik saat 5,30'a kadar da okulda kalmak zorundayim salilari:( llah kahretsin sali günlerini :P hiç bitmeyecek gibi geliyor[signature][hline]im so goth,i shit bats
Mesaj tarihi:
Bana hergün cuma.Hergün hafta sonu gibi.
Farketmiyor yani.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
  • Yeni Oluştur...