Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yavaşlık

Zed

Öne çıkan mesajlar

son olaylardan sonra windowsun bütün updatelerini yaptım, hatta hızımı alamadım, sp1 yükledim, nvidianın son driverlarını falan kurdum.

ama nedense şimdi sistem çok yavaşladı. özellikle ie herşeye çok geç tepki veriyo, çok kasılıyo. mesela bi aşşa tuşuna basınca sayfayı scroll ederken bile resmen işkence çekiyo, sayfayı yavaş yavaş refresh ediyo.

nedir? sorun driverlarda mı, sp1de mi, yoksa windowsun diğer updatelerinde mi?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir sürü program çektim.
ama çok az yama çektim.

windows xp, arada bir takılıyor, ben xp'ye bakıyorum xp bana bakıyor...

ayrıca nedense internetim çok yavaş. 36k modemim varken sanki herşey daha hızlı gelirdi bana.
En hızlı açılan site paticik benim gördüğüm.
ama onda bile ıkına sıkıla açıyor.
Hele emule açıkken iptal benim surf olayı..
emule de öyle ahım şahım şey çekmiyor. normalde 16kb/s, emule max 10 ile çektiğini gördüm...

edit: pek senin sorununla ilgili birşey değil ama paylaşıyım dedim..[hline]By Gamers For Gamers

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 August 2003 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim makinemde suan bütün patchler yüklü.
updatelerden de 2-3 tanesi haric hepsi var, hiçbir sorun yok acıkcası. sp1 den falan kaynaklancagını zannetmiyorum. baglantı sorunun yoksa diger kririk güncellemeleri de yap derim (sp2 ler)

en kötü ie yi renstall edersen düzelir harelde, arasıra sacmalıyor ie..
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman insanlar updateleri kurunca sistemin yavaşladığından bahsederler.. ben bir update manyağı olarak bilgisayarımda kullandığım bütün programların en son versionlarını ve updatelerini kullanırım ve performans düşüklüğü yerine yükselme, güvenilirlik var ve kurduğum sistemi 1 sene kullanıyorum, sonra da zevk için formatlıyorum..[hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...