quamor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Selam, yahu bu essential hede hödö programından sonra baya bi "hekır" türediğini ve bunların pc lere girip aptal salak şeyler yazdığını söyledi bi arkadaşım.bende programı indirip şöyle bi kurcaladım harbiden hangi makinaya girsem daha önce o makinaya girmiş "hekır" arkadaşların diyaloglarıyla karşılaştım =)) ufak bi örnek olarak vereyim dedim nası bi rezilliktir abi ya ehehehe ne olur ne olmaz diye programın tam adını yazmak istemedim görüp denemek isteyen olmasin diye ama tam bi rezillik olmuş durum =)) resmi görebilirsiniz =))[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ehehe harbi h@xx0r ß@ß ßunLar :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 H4x0r th3 b4b topluluğu ama eğlenmişler açıkçası. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Aynısını arkadaşla evden eve LAN yaparken chat programı çekmeye üşendiğimiz için yapıyorduk. Bi dosyanın içinde tonla " ben köye gidiorum" " koş lan kesiolar " adlı klasörler oluyordu. Bide o makine değil başka birşeye dönmüş artık. (=[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 über diyaloglar var hele beni bitirenlerin başında vicdanlı "hekırlar" yokmu mahfoluyorum yahu okuyunca =)) direk makinaya girip notepad veya wordpad açıp şey yazmışlar çoğu "dua et insaflıyım yoksa makinanın xxxx ine kar yağdırırdım" heheheheh bunu görünce iptal oldum zaten =))[signature][hline]ölümden neden korkayımki ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 "yeni chat odamız burası olsun" koptum yaa[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yeni chat odamız hayırlı olsun ZUHAHAHAHA[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 naber lan kek ahahahahahaa[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 quamor, ip yi karalamışsın ama yukarıda yazıo :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 kaç yerde yazıyo hem heueh aşşada da yazıyo :D[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 auhauh :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 devran maşallah gelen giriyo geçen giriyo makineye nasıl bi makinedir "ooo başkalarıda girmiş selam hacker dostlarım" diyo ya :D :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Yirtik Rahibe (Mo/Me PvP Healer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bugün okulda -bir arkadaşın arkadaşı.. ben değil yani- bütün milletin bilgisayarlara girip resimlerine falan baktı ve hatta bazılarının bütün "Belgelerim" arşivini ne varsa kopyaladı.. Buradan Mehveş (veya böyle garip bir şey) isimli genç kızdan özür diliyor ve mümkünse gizem isimli bayanın msn'ini ve tel no.sunu rica ediyorum [spo=mesene adresim] [email protected] [/spo] Yahu şaka bi yana herife laf anlatamadık ya.. Ayağa kalkıp baarsamıydım acep "Menveş (mefkure'de olabilir) bilgisayarına arkadaş tecavüz ediyoooo" diye.. Yok yahu o zamanda satıclık yapmış olurduk.. Neyse.. Siz siz olun dikkat edin. ne demiş dedem korut; Zaman kötü, kolla networkü..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 herzamanki gibi iddalıyım, bilgisayarıma girmek isteyen varsa gelsin denesin, 2 firewall, 2 anti-virus ve 1 anti-spyware kurulu :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 anti-spyware bi işe yaramaz =) anti-hacker programında yok. ben dahada bi iddialıyım.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 karspersky den hoşlanmıyorum :) ben istediğim verimi alamadım zamaında[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 13 Aralık 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: BabacumMostors, 13 Aralık 2005 00:36 tarihinde demiş ki: "yeni chat odamız burası olsun" koptum yaa [signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bende deep freeze var valla :p c: spy,virüs türevi benzer şeylerden uzak :D[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: zgrw, 13 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki: karspersky den hoşlanmıyorum :) ben istediğim verimi alamadım zamaında ben hiçbişey alamadım :-?[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bilgisayarı yavaşlatmaktan başka faydası yok çoğunun...[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: zgrw, 13 Aralık 2005 00:57 tarihinde demiş ki: karspersky den hoşlanmıyorum :) ben istediğim verimi alamadım zamaında kaspersky zaten ev bilgisayarları için değil genelde.Yanı 512 ram bile kaldırmıyor. rahat bir 2024 ile çok verimli şekilde kullanırsın.Yoksa bilgisayarın acaip kasar. Ama şu da var ki Kaspersky şu an piyasadaki en iyi virüs programı.[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Darkrider, Yukarıda yazdıklarına nerden vardın bilemiyorum. Kaspersy isminde başka bir virus programı mı kullandın ne yaptın anlayamadım ? 1.5 yıldır kaspersyk kullanıyorum gayet verimli ve tıkır tıkır çalışıyor. makinam önce 256 ramdi yine kaspersy kullanıyordum yine memnundum. şu an 768 ram yine memnunum. p4 2.4 alet. yani öyle 2000 civarı ram'e felan ihtiyaç yok. norton kullanmıyoruz kaspersky bu. hatta harcadığı bellek miktarıda aşağıda yeni ss aldım. [spo1=Kasperskynin harcadıgı bellek miktarı][/spo][signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ [Bu mesaj Mavi tarafından 13 Aralık 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mavi tarafından 13 Aralık 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 "yeni chat odası" güzelmiş =) bi de "ooo benden başka giren arkadaşlar da varmış" olayına bittim :D edit.. ben de kaspersky kullandım. bende de çok kastırdı makineyi ve dayanamayıp sildim. mcafee var şimdi. [signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé [Bu mesaj toggie tarafından 13 Aralık 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 iyimiş.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 hoja bu program nedir merak ettim tam komedi olur tanıdığın birine yapsan :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar