Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç sitili

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

Saçlarını yatmadan önce kabart iyice sonra çok az bi miktar suyla şekil ver. Sonra yat zıbar. Kalkınca o da ne Aynı şekil :-P. Ben dağının saç sevdiğim için irazda uzunsa saçlar süffer bi çözüm.
ps. Jole den ve kullananlardan hiç haz almam :/[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Sosyal ağlarda paylaş

Saçlarını yaparken Önce böyle tamamını Yıka .. Sonra Havluyla Kurula ve böle havlunun içinden elini sokarak biraz Şekil var .. havluyu çek Tüm saçlarıM Dİmdik olcak .. ondan sorna elinle şekil ver Oldu bitti :) .. (Saçları yıkarken Şampuan kullanma ama) ..[signature][hline]I only think of you ..
Punk And Indie's Rules ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 11 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
sabah kalkınca saça hiç dokunma.
hergün ayrı stil. :p

saç uzatmanın en şopar dönemlerinde böyle gidiyodum ben okula, çok işe yaramıştı
bi süre sonra jöleye katlanamaz hale gelmiştim :) zaten kazıttıktan sonra ilk 2 ay falan jöle kullandım, sonra salladım.

saçla uğraşamam diyosan kazıt derim, ben hiç hazzetmedim, çok moralim bozuldu zamanında ama 3 numarayken saçım çok rahattım. (şimdi de rahatım orası ayrı da arada baya bi işkence çektim tabi hehe)[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Heffer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 11 Aralık 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
Saçlarını yaparken Önce böyle tamamını Yıka .. Sonra Havluyla Kurula ve böle havlunun içinden elini sokarak biraz Şekil var .. havluyu çek Tüm saçlarıM Dİmdik olcak .. ondan sorna elinle şekil ver Oldu bitti :) .. (Saçları yıkarken Şampuan kullanma ama) ..

Benim yöntemin nerdeyse aynısı =)[signature][hline]Holigan Team
The Paticik Cup =o= II
Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...