Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic mount yardım lutfen ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizce bir NE olarak Stormpike Battle Charger alıyım mi? Yoksa saber lardan birini mi almalıyım sizce ram NE de nası durur :) Az kişinin tercih edebileceği bi seçenek :) Bi de dielim ki bi arkadaşımız darnassus a exalted durumda saberları ucuza alabilio, ben de ne olduğum için 2. bi train e ihtiyaç duymayacağım o bana ucuza alıp verebilir di mi ?
Mesaj tarihi:
Ilk satın alınca hiç binmediysen verebiliosun die biliodum ben ... Cunku satın alırken de seni uyarmıo soulbonded olur die binerken uyarıo die biliorum ...
Mesaj tarihi:
lvl 40ta ogreniyosun binmeyi, lvl 60ta epic aliyosun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
Epic diorum arkadaşım NE yim diorum tiger train i zaten level 40 ta yaptım , epic binek için bi daha mı train var ki ?
Bildiğim bişeyi bi daha öğren diosun bana...
Mesaj tarihi:
Sorular :
1)NightElf ram in ustunde nası durur ? Gören veya yapan var mı ? Yoksa normal binekten mi almayalım ?
2)Nightelf im ve bi arkadaşım darnassus a exalted durumda bineği ucuza alıo, acaba alıp bana verme şansı var mı ?

Teşekkür ederim :)
Mesaj tarihi:
Sakın alma derim. Bunun iki nedeni var. Birincisi NE battlecharger üstünde FELAKET duruyor. Hele bşde male bi charın varsa yandınki anlatamam. Ayakların yere değer, 10 yaşında 3 tekerlekli bisiklete binen çocuklara benzersin. Şöyle düşün, keçiler; 4x4, Atlar; Sedan, Machanostrider (doru mu yazdım!?) ; hybrid araba, Saber; Üstü açık spor araba :D .

İkinci neden ise, bunu aldığında traine ihtiyacın var binmek için (yanlış bilmiyorsam) ve bunun içinde sana şu anki reputation puanına göre yüklü miktarda runecloth gerekecek. Hiç gerek yok yani (bence).[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Mesaj tarihi:
ram riding gerekmiyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki:

anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm
Mesaj tarihi:
Eğer train gerekmiycekse parana göre karar ver. Ben saberı 800g ye almıştım yani arada öyle çok bişey yok esasında. Ama duruş olarak bence Saber her türlü binekden daha iyidir.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Mesaj tarihi:
Gerekmio die biliorum zaten reward oldugu için binmeye de hak kazanıorum die düşünüorum diğer ramlerden farklı zaten stormstrike die geçio ... Ki satın almaya kalkarken de herhangi bi uyarı yok zaten .
Mesaj tarihi:
Şu olaydan haberi olan yokmudur ya yoksa ben mi kafamdan uydurdum, rep kasmış bi arkadaş benim için ucuza alsa saber ı ben de bi ne olarak ona binsem ??

(şimdilik ii geceler yarın görüşürüz :) )
Mesaj tarihi:
Ya baştan elf secmişşin cizmişsin karizmayı barı Cüce mount'u al asil asil biraz kurtarırsın[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Exalted olan biri epic mount alıp sana verebileceğini sanmıyorum. Soulbound falandır. Yoksa exalted olan adam gider ucuza alır epic mountu sonra gelir onu AH önünde satar...

Şahsen olsaydı ben yapardım bunu :D
Mesaj tarihi:
boe mountlar.
Daha dun aldım bidene ordan biliorum[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Mesaj tarihi:
Bende bişey sormak istiyorum, IF de exalted olmak için ne yapmak gerekiyor????[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi...
Mesaj tarihi:
said:
nomex, 13 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
2)Nightelf im ve bi arkadaşım darnassus a exalted durumda bineği ucuza alıo, acaba alıp bana verme şansı var mı ?

exalted olunca fiyat deişmiyordu sanırım. bildigim kadarı ile 2 şey saber fiyatını etkiliyordu.
1. honored olmak
2. pvp rankının sergeant olması

ps: başka biri alıp sana verebilir. ilk aldıktan sonra inventorydeki zımbırtıya tıklamasın (soulbound etmesin) yeter.
  • Yeni Oluştur...