Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic mount yardım lutfen ...

nomex

Öne çıkan mesajlar

Sizce bir NE olarak Stormpike Battle Charger alıyım mi? Yoksa saber lardan birini mi almalıyım sizce ram NE de nası durur :) Az kişinin tercih edebileceği bi seçenek :) Bi de dielim ki bi arkadaşımız darnassus a exalted durumda saberları ucuza alabilio, ben de ne olduğum için 2. bi train e ihtiyaç duymayacağım o bana ucuza alıp verebilir di mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sakın alma derim. Bunun iki nedeni var. Birincisi NE battlecharger üstünde FELAKET duruyor. Hele bşde male bi charın varsa yandınki anlatamam. Ayakların yere değer, 10 yaşında 3 tekerlekli bisiklete binen çocuklara benzersin. Şöyle düşün, keçiler; 4x4, Atlar; Sedan, Machanostrider (doru mu yazdım!?) ; hybrid araba, Saber; Üstü açık spor araba :D .

İkinci neden ise, bunu aldığında traine ihtiyacın var binmek için (yanlış bilmiyorsam) ve bunun içinde sana şu anki reputation puanına göre yüklü miktarda runecloth gerekecek. Hiç gerek yok yani (bence).[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nomex, 13 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
2)Nightelf im ve bi arkadaşım darnassus a exalted durumda bineği ucuza alıo, acaba alıp bana verme şansı var mı ?

exalted olunca fiyat deişmiyordu sanırım. bildigim kadarı ile 2 şey saber fiyatını etkiliyordu.
1. honored olmak
2. pvp rankının sergeant olması

ps: başka biri alıp sana verebilir. ilk aldıktan sonra inventorydeki zımbırtıya tıklamasın (soulbound etmesin) yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...