nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sizce bir NE olarak Stormpike Battle Charger alıyım mi? Yoksa saber lardan birini mi almalıyım sizce ram NE de nası durur :) Az kişinin tercih edebileceği bi seçenek :) Bi de dielim ki bi arkadaşımız darnassus a exalted durumda saberları ucuza alabilio, ben de ne olduğum için 2. bi train e ihtiyaç duymayacağım o bana ucuza alıp verebilir di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bildigim kadarı ıle mountlar transfer edılmıor ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ilk satın alınca hiç binmediysen verebiliosun die biliodum ben ... Cunku satın alırken de seni uyarmıo soulbonded olur die binerken uyarıo die biliorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Train olmak zorundasın. Train = Ögrenmek Binmeyi bilmedigin birşeyi nasıl kullanabilirsin ki ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 lvl 40ta ogreniyosun binmeyi, lvl 60ta epic aliyosun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Epic diorum arkadaşım NE yim diorum tiger train i zaten level 40 ta yaptım , epic binek için bi daha mı train var ki ? Bildiğim bişeyi bi daha öğren diosun bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sorular : 1)NightElf ram in ustunde nası durur ? Gören veya yapan var mı ? Yoksa normal binekten mi almayalım ? 2)Nightelf im ve bi arkadaşım darnassus a exalted durumda bineği ucuza alıo, acaba alıp bana verme şansı var mı ? Teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Av ödülü Ram üstünde fena durmuyor NE Alınır yani.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Sakın alma derim. Bunun iki nedeni var. Birincisi NE battlecharger üstünde FELAKET duruyor. Hele bşde male bi charın varsa yandınki anlatamam. Ayakların yere değer, 10 yaşında 3 tekerlekli bisiklete binen çocuklara benzersin. Şöyle düşün, keçiler; 4x4, Atlar; Sedan, Machanostrider (doru mu yazdım!?) ; hybrid araba, Saber; Üstü açık spor araba :D . İkinci neden ise, bunu aldığında traine ihtiyacın var binmek için (yanlış bilmiyorsam) ve bunun içinde sana şu anki reputation puanına göre yüklü miktarda runecloth gerekecek. Hiç gerek yok yani (bence).[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Alterac Valley den alıcam ram alırsam train gerekmicek ve 640 g a alıcam alırsam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ram riding gerekmiyo mu?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Dela, 10 Aralık 2005 03:28 tarihinde demiş ki: anani yunan sahillerinde acunla gormusler olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Eğer train gerekmiycekse parana göre karar ver. Ben saberı 800g ye almıştım yani arada öyle çok bişey yok esasında. Ama duruş olarak bence Saber her türlü binekden daha iyidir.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gerekmio die biliorum zaten reward oldugu için binmeye de hak kazanıorum die düşünüorum diğer ramlerden farklı zaten stormstrike die geçio ... Ki satın almaya kalkarken de herhangi bi uyarı yok zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Şu olaydan haberi olan yokmudur ya yoksa ben mi kafamdan uydurdum, rep kasmış bi arkadaş benim için ucuza alsa saber ı ben de bi ne olarak ona binsem ?? (şimdilik ii geceler yarın görüşürüz :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ya baştan elf secmişşin cizmişsin karizmayı barı Cüce mount'u al asil asil biraz kurtarırsın[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 normal binekte al takke ver kulah oluyorda epiclerde durum ne bilemedim simdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Tabiki tiger al yakında bende gnomeuma tiger alıcam zaten =)[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Exalted olan biri epic mount alıp sana verebileceğini sanmıyorum. Soulbound falandır. Yoksa exalted olan adam gider ucuza alır epic mountu sonra gelir onu AH önünde satar... Şahsen olsaydı ben yapardım bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Epic mount u arkadaşın alabilir. BoE[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 boe mountlar. Daha dun aldım bidene ordan biliorum[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Bende bişey sormak istiyorum, IF de exalted olmak için ne yapmak gerekiyor????[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: nomex, 13 Aralık 2005 00:09 tarihinde demiş ki: 2)Nightelf im ve bi arkadaşım darnassus a exalted durumda bineği ucuza alıo, acaba alıp bana verme şansı var mı ? exalted olunca fiyat deişmiyordu sanırım. bildigim kadarı ile 2 şey saber fiyatını etkiliyordu. 1. honored olmak 2. pvp rankının sergeant olması ps: başka biri alıp sana verebilir. ilk aldıktan sonra inventorydeki zımbırtıya tıklamasın (soulbound etmesin) yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 honored %10 ucuzlatior rank 3 bi % 10 daha ucuzlatior o kadar exalted sadece baska factionlarin mountlarini almanizi saglar[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Invadoria:Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 peki o ram ne kadar ?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 AV Ramse 630g olması lazım[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar