darkevils Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 warior ve druid arasında seçim yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Eğlence açısından bence druid ama çekilen sonucunda obaa imba demek için warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Eğer eline aldığın silahların etkisi görmek istiyorsan her yeni silahla kendini daha güçlenmiş hissetmek istersen Warrior aç. Yok ben duruma göre sinsisinsi yaklaşıp adama arkadan saldırıp sonra warrior gibi dövüşek istiyorum arada bir kendimi heal edip rakibe büyü atmak istiyorum diyorsan druid.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 eger high end plate gear ve iyi bir silah elde edebilecek kadar oyun vaktin ve azmin var ise warrior. yoksa warrior un druide hic bir fazlasi yok. ubrs gearla dolasiyorsan hele bir cok class a karsi pvp de zavalli kaliyorsun amacin pvp ise. amacin pve ise raidlerde warrior bir tank olarak ana gorevlerden birini ustlendiginden oldukca zevkli ve tatmin edici. exp grind de ise can sikici. bir druid ya da hunter kadar eglenmeyeceksin. warrior = tamami ile gear dependent class. iyi gear var ise dengesiz sekilde eziyor, iyi gear yoksa dengesiz sekilde eziliyor. ve her patchte warrior genel bir nerf yer. cok uc noktalarda gearli adamlar yuzunden. bu low end warrior la aradaki ucurumun daha da artmasi, ve ayrica warrior populasyonunun asil cogunu olusturan ubrs gearli warrior larin daha da zayiflamasi demek. [Bu mesaj Namessar tarafından 12 Aralık 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkevils Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yani druid oynamak daha mantıklı gibi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Warrior biraz riskli çünkü iyi bir guild girip ancak endgame itemları toplayabilirsin ki bütün guzel guildlerin warrioru fazlasıyla vardır kolay kolay sana sıra gelmez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkevils Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 peki 1.9 patch le birlikte gelicek olan 100 küsür dps ye sahip mace le ilgili ne düşünüyorsunuz.Bu item druidleri baya düzelticek gibi damage acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Druid'in silah dmg'i feral dmg ini etkilemez. Feral dmg senin statlerinle alakalıdır elindeki silahın dmg'i katılmıyor hesaba. Caster form daykende sanmıyorum ki gidip adama vurmaya çalışasın.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 gerçekten o 2sinden birince kararlıysan warrior oyna derim druid seni bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Valla Wissy druid olmasa ben olurdum, baya güzel. Warrior da baya güzel : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Warrior vs Druid , hmmm ikiside cok tezat karakterler. Druid in DPS cok düşük. Kolay kolay ölmez ama kesene kadarda yarım saat uğraşır.Ama cok iyi grup karakteridir, bufflarıyla ve neredeyse priest gibi heal i ile .. Warrior ise ölümcüldür eğer itemları iyi ise , ama eğer fazla online olmayan bir adamdan warrior iş yapmaz . item bulman için kasman lazım. yoksa mob gibi oynar millet senle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Druid eglenceli. Warrior'da da 2000+ vuruyorum su an. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 DPS'si dusuk dediginiz Feral Druidler 1800 acilis yapiyorlar... Iyi Agilitysi olan ve Feral talentleri guzel vermis olan Druid gayet damage verebilir. Bunun disinda Druid `eglenceli`. Warrior'da sadece vuruyorsun =] Ha 2000-2500 vuruyorsun o ayri.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Magtheridon'in en iyi feral druidlerinden biri Zipporah'tan birkac dmg. hatta bunu okuyun http://phpbb.khadgarsrage.com/viewtopic.php?t=1611[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain TrainPenthesilea, Level 60 Night Elf PriestessEmilo, Level 60 Gnome WarriorElandra, Level 60 Night Elf Huntress[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Aralık 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bunlar cok uc ornekler. bu arkadasa gidip te BWL de ilerlemis, zulgrub ve mc yi hatmetmis, high end pve gearlari ya da rank 10+ pvp itemlarini dosenmis warrior ve druidlerden ornekler vermeyin. ha olunamaz mi onlardan biri? oyun vaktin varsa gayet olur. ama sorun o azim, heves, oyun zamani varsa bile elinin altinda yine de uzunca bir sure pre-mc gear ile, dusuk rank pvp gear ile oynayacak oyunu. ubrs gear zaten herkeste var. mc gear ise kolay bir olay haline geldi yasli serverlarda, ama taze bir serverda baslarsa oyuna, bir sure mc gear elde edemeyecek 60 lasa bile, girdigi guildin mc yi cozmesini beklemek durumunda kalacak. bir sure guild ler arasinda gezmek durumunda kalacak vs vs. ayrica o kadar oyun vakti var mi yok mu onu bile bilmiyoruz. o yuzden genel orneklendirmelerde ve tavsiyelerde bulunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musicformasses Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Namessar, 12 Aralık 2005 11:12 tarihinde demiş ki: eger high end plate gear ve iyi bir silah elde edebilecek kadar oyun vaktin ve azmin var ise warrior. yoksa warrior un druide hic bir fazlasi yok. ubrs gearla dolasiyorsan hele bir cok class a karsi pvp de zavalli kaliyorsun amacin pvp ise. amacin pve ise raidlerde warrior bir tank olarak ana gorevlerden birini ustlendiginden oldukca zevkli ve tatmin edici. exp grind de ise can sikici. bir druid ya da hunter kadar eglenmeyeceksin. warrior = tamami ile gear dependent class. iyi gear var ise dengesiz sekilde eziyor, iyi gear yoksa dengesiz sekilde eziliyor. ve her patchte warrior genel bir nerf yer. cok uc noktalarda gearli adamlar yuzunden. bu low end warrior la aradaki ucurumun daha da artmasi, ve ayrica warrior populasyonunun asil cogunu olusturan ubrs gearli warrior larin daha da zayiflamasi demek. [Bu mesaj Namessar tarafından 12 Aralık 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] çok doğru söylemiş warrior bu zamandan sonra guild bulması çok hayal bir oaly ancak pvp takılırsın guildsiz olarak rank 14 olursun o zaman guild itema ihtiyacın çok olmaz,o halde herşeyi yiyip bitirebilirsin ki yeni patchlerle rank sistemine belki ek rank yada bunun gibi bişi mecburi getircekler çünki herkezin mc yapabilen guildi yok aradaki denge farkını pvp rank ile giderecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Gunde BG'lerde gecirdigim zaman kadar MC BWL ZG'de zaman gecirsem 3 set Epic cikarirdim...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 temiz hava ftw[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Absolut, 12 Aralık 2005 12:11 tarihinde demiş ki: Warrior biraz riskli çünkü iyi bir guild girip ancak endgame itemları toplayabilirsin ki bütün guzel guildlerin warrioru fazlasıyla vardır kolay kolay sana sıra gelmez. buna katılmıyorum BG larda is yapabilecek warrior un sadece 1 hafta dogru duzgun kassan toplayacagın rare item lara (genelde crit) bi de yine gunde 1-2 saat av kasarak 2-3 haftada alabilecegin UF e ihtiyacı var..ondan sorası biraz fantaziye giriyo charge yapıp daldıktan sora sana dalan en az 1-2 tane caster (mage warlock) olur bunlarda armor a bakmaz..warrior olarak sadece silahın onemi var bence.. kendi warrior umla 2 hafta da istedigim item ları topladım 3. hafta da UF aldım ondan sora yavas yavas olabildigince rank kasıyorum..su an ki halimle warlord armor arasında pek bi fark yok diye dusunuyorum..olabilecek en buyuk fark high warlord silahı olur onu da almam imkansız :) asıl konuya donecek olursak :) sırf druid degil sadece 1 hedefe belirli bi dmg veren class lar la pek adam oldurulmez..bunlara ornek paladin druid rogue uzar gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 @DarkEvils Yani sana ne diyeyim bilemiyorum ;) [ Kendisi reelden arkadaşım olur. ] Bir 10 güne yakın başımızın etini yedin; "Warrior mu - Druid mi ?" diye. O kadar konuştuk ettik ama fayda etmemiş anlaşılan... Sonuçta her classın kendine göre artısı ve eksisi var. Bence önemli olan, bunları göz önünde bulundurarak, zevk alacağın bir class tercih etmek. Kaldı ki senin WoW bilgin ve deneyimin benden fazla. Uzağa gitme, benden yola çık. Siz BL'de olduğunuz için bende orada başladım doğal olarak. Mage açıp başladım... Başka servera geçelim dediniz, tamam dedik geçtik. Uo'da, Ko'da ve WoW'un başlangıcındada Mage oynadım. Yeni servera geçince değişiklik olsun dedim ve Priest açtım ve zevk aldığım için onu kasmaya devam ediyorum. Aksi halde lvli ne olursa olsun bırakır başka char kasardım. Sonuçta ben zevk olsun diye oynuyorum... Seni yakınen tanıdığım ve Uo, Ko ve WoW geçmişini bildiğim için, bana sorduğunda "Sen bilirsin ama Warrior oyna demiştim". Neden ? Çünkü sen armoru, hp'si ve dmg'i yüksek olan bodoz classları seviyorsun ve bu bağlamda bakınca bence sana en uygun class Warrior idi. Ama gördüğüm o ki, hala tam karar verememişsin :-) Bunlar benim görüşlerim, diğer arkadaşlarda görüşlerini belirtmeye devam edeceklerdir. Kararda - zevkte senin, ne diyeyim artık... PS: Bazı arkadaşlar, Warrior şunu şunu gerektirir, itemsiz kukla olur vs demiş. Emin olun ki, "Kasmak" arkadaşım için hiç sorun değil. Bıkmadan, sıkılmadan; hatta ve hatta zevk alarak kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 !!!!!!!!!FOREVER PALADIN!!!!!! (Tanrının ışığını üzerinde hissetmek istiyosan abi Paladin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkevils Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Benim sorunum kasmak değil bir şekilde kasarız 3 ayda olmaz 4 ay da olur ama sorun su sımdı haumarash serverında oynuyoruz ve zibil gibi warior var aslında warior oynamak istiyorum fakat wariorda bir yerde tıkanıcagımı dusunuyorum cünki server da fazlasıyla warior var lvl 60 ve 50 + bunlar zaten bir şekilde bir guilddeler benim mc ve zul grup tarzı ınstancelere girecek bir tek hafta sonum var aksamları kasıcam 3 4 saat budur yanı azimliyimdir kasarım fakat druid serverda fazla yok ve girdiğim herhangi bir guildde druid olarak daha rahat iş yapabileceğimi düşünüyorum ama beni tek korkutan dps si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 feral gidicen dpsn olucak. Ama çantanda herzaman +in +spi eşyalar olucakkı istediginde onları gıyıp healer olabilesin. Korkma dps den aç druid.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 instance druidi olursan zaten dps i unut. Ayrıca dps'e takma kafanı druid dps olmadanda yeterince güçlü bir class. ille dps e takılıyorsanda aç bir rogue ya da hunter onu oyna.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 said: -Wissy, 12 Aralık 2005 16:48 tarihinde demiş ki: Gunde BG'lerde gecirdigim zaman kadar MC BWL ZG'de zaman gecirsem 3 set Epic cikarirdim... Birsey derdim ama neyse. Asil kafama siciyim ben Pve takildigim icin. Simdiye 14 u vurmush takiliyordum lay lay. Ne pot parasi var ne tamir. Gunde 50g para bayilmaktan pot & tamire canim cikiyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 13 Aralık 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar