AthleT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Nukem_Verite, 01 Eylül 2005 21:18 tarihinde demiş ki: abartın anasını satiym yüzyılın golü bence heheh görmemişin golü olmuş ya Yani... Adam avrupada yılın golü seçilir bu gol dedi. Ya abi neden övgü gördükçe şımarıyorsunuz. Tamam herkes alex'in golünün güzelliğini kabul etti. Ama abartmayın yok 1ooYıl fln. Bırak bu işleri Devlet Su İşleri.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 said: Cintonick, 01 Eylül 2005 20:08 tarihinde demiş ki: necati demiş of asdf gol görmemişinizki ben napiyim.40 yılda bi rövaşata gol atmış adamınız dünyanın en guzel golu ilan ettiniz insaf.ne goller var yahu.haftanın golüne eyvallah ta.dunyanın 100 yılın falan şaşırmışınız[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 bir beşiktaşlı olarak diğer arkadaşlara sesleniyorum.gocunmayın kardeşim alexin golü güzeldi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 güzelliğine kimse birşey demiyorki tepki golun abartılmasına bencede öyle yılın golü denilecek bir gol değil sadece estetik açıdan mükemmel bir vuruş[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bugune kadar boyle bi topic açılmıyodu alex guzel goller atıncamı açılıcak sadece?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 rövoşata attı diye en iyi gol mü seçildi? yok abisi ben beğenmedim o golü..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Mandoo, 02 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: rövoşata attı diye en iyi gol mü seçildi? yok abisi ben beğenmedim o golü.. El insaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Güzel bir gol, muhtemelen Türkiye'de yılın en güzel golü adaylarından da biri. Hiç bir Fenerbahçeli de tutup yüzyılın golü falan dememiş zaten. Olayları çarpıtmayın, kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Yüzyılın golü alsa demiyorum Fakat Son yılların Türkiye liglerindeki ( Tekrarlıyorum Türkiye Ligleri içindeki ) En güzel golü kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bencede gol guzel ama alex atınca konu açılıyo[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 18 metreden kaleye bakmadan rovaşata ve 90 hmmm Yılın değil devrim yapabilcek bir gol :) Eee sonuçta alex ve FENERBAHÇE olunca oluyor böyle şeyler Bir devir kapatıyor yeni bir devir açıyoruz ;)[signature][hline]Hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler, Verilen en zor rol benimmiş , Önce sev sonra unut dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bi kere daha sölüyorum alex in golü güzeldi ama ben son yıllarda türkiye liglerinde haginin attığı gollerin üzerine gol tanımam tuttuğum takımın galatasaray olmasıyla bunun alakası yok[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence de pierre'nin ve hagi'nin golleri çok daha güzeldi. ewet alex'in golü güzel ama abartılmasının tek nedeni yarım rövaşata,o zaman rivaldo'nun zamanında ceza sahası dışında..topu alıp kaldırıp,rövaşata ile attığı gol dünyanın en güzel golü :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 dan-turk a macı tumer frikik[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Tümerin golünde su içiodum gol oldu o heyecanla elimdeki bardak bi fırladı arkamda babamın üstü sırlsıklam.Hakkten çok güsel goldü ya[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Guzel goldu ama abartılıyor kanımca.[signature][hline]İlmi Okuldan Hayatı BEŞİKTAS'tan UNİBJK [Bu mesaj Passanger tarafından 04 Eylül 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Dün Okan ve Tümer'in golleri harikaydı.[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 tümerin golünde stadda iki sıra öndeki admaın üstüne uçtum.. bide yüz kilo olunca sıra yarıldı böleee.. ama o son koy çok koydu yaw:([signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 alexi nin golü iyi güzeldi ama mesela dün tümer in attığı gol daha bi hoş geldi bana estetik olarak bakmıyorum ama nebiliyim daha bi anlamlıydı sanki[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Bak neden abartlııyo o gol Beşiktaşın herhangi bi maçında atılsaydı bu kadar abartılmazdı ama milli maçlarda böle goller çok önem kazanıo[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Alex'in golü abartılmaya değer bir gol.. Solak adam sağ ayağıyla attı bir de o da unutulmasın.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 05 Eylül 2005 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalyan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 atılabilecek en güzel gol keşke nasibini bulsaydı da gs ye atsaydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: dalyan, 05 Eylül 2005 21:03 tarihinde demiş ki: atılabilecek en güzel gol keşke nasibini bulsaydı da gs ye atsaydık.. gsye anelkadan bekliorum bi şov.. gsnin savunma hataları tam Anelkalık tam..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 haha harbi bjk ile dalga geçtiği gibi gs ile dalga geçse ..[signature][hline]Furytear LvL 59 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Alex'in golü gerçekten çok güzel ve ender rastlanır bir gol. Ama bence öyle çok abartılıp yılın golü vs olacak bir gol de değil. Evet çok hoş, estetik, teknik bir gol ama çok da abartmamak lazım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar