LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 couldnt validate ur cd key fln filan dio won a bağlanamıyor aceba benim ip ye ban fln mı koymuşlar yoksa ayarlaırmmı bozulmuş?. off tamda cd key aldık derken :( saoluns[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 cd key mi aldın ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 eft.. arkadaş 5-10 tane verdi kendi gireibliyomuşl işte.. hiç bir iolmuy oboyle bi hata veriyo.. dedik ibazen "in use" fl nyapar dedi ama bu mesaj olmaması lazım.. ne yanlış ne doğru iymeiyo çunku wona baglanamıyo alet.. bi bilgisi oolan?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 aynı cdkeylerden bağlanıldığı için ban olmuş olabilir mi?[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Puahahahah lem gece gece güldürdün ya beni. Aahh. Hiç arkadaşına lamer diye seslenen oldumu? :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ben orjinal hl almıstım onun cd key i benim eski kopyaya koyunca calısmıyodu won a baglanamassın kopya diodu orjinalle yukledim oldu...[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Kopya işleri sakattır dostlarım;orijinal alın rahatlayın...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 cd key kullanıldıgı zamanda ole der in use da der bazen ama wona baglanmaz genelde o yuzden orj hl almak lazım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yani gidip orj cdden yüklesem çalışcak öylemi.. ohbe bideniyim saolun[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar