Peka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bi arkadaşım Cep telefonu şirketinde çalişiyor Şubuo ürün danışmanı geçen bi sorun çıkmış şubuo ile ilgili çalıştığı yerdeki başka birisi "istanbul'u arayın , lamer'i arayın onlara söyleyin" demiş arkadaşda (Sthilaryon) "ne lameri be haha dalga mı geçiosun ?" demiş öbür adam demişki "arayın sorun lamer ' e , lamer = ürün danışmanı " demiş e arkadaşta bıramış oracıkta kendisini kirli yerlere akşam anlattı bende bıraktım size anlatıyorum sizde bırakın bidaha kimseye lamer demiyecem iltifat olmasın , şopar diyecem bundan sonra[hline]Ohh my cock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bıraktım.. ahah güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 sadfasj9uıahsdu9ashdqh01h013rh1h031003r110ğ1030313013r01uh..satanjagerle yerlerdeyiz.. üründanısmanı na bak ya ne annarsın sen bundan gibi diyaloglar fln :P, meger iltifat ediomusuz adamlara bsauıhıhuaı9shdausdıo.. lolizma.. HEPİNİZ LAMERSİNİZ djaslıoipjqpoeıqwieqwi..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 *!kendini yere birakir* :D[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bu kendini yere bırakma lafıda beni uyuz etti ne o oyle yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ehe sizde birakin dediginden dolayi bende biraktim gitti :P[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 -Görüyoruz ki portföyünüz çok iyi Boğaziçi mezunu evet amerika ve İngilterede masterlar, Fransızca Türkçe İngilizce Almanca ve Çekçe biliyormuşsunuz ne kadar iyi tam bizim aradığımız eleman -Teşekkür ederim sanırım kabul edildim -Evet, ücreti konuşacak olursak Avrupa Birlği standartlarındayız aylık 3000 Euro, 2 ayda bir prim exrta projeler için ödenekler tatişilerde ailenize hediyle çekleri -Oh oh ne güzel ne güzle, ee boşuna dememişler "Oku oku adam ol." -Evet sizin gibi kalifiye bir çalışanla çalışmak bizim içinde kazançtır. -Eee birşey sorabilirmiyim tamolaran ne yapacam yani ünvanım ne olacak? -Haa ünvannınıza gelecek oluresak LAMER olacaksınız -efendim? -LAMER olacaksınız... -Eee ben reddecem sanırım iyi günler -Ama ama...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 babacum classic herseye değer,kopardın bizi yine..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 kopmak, gülmekten çatlamak anladım da, kendini yere bırakmak nedir? düşüncesi bile saçma geliyor. ---- sokakta yürüyorsunuz. bir melodi sesi geliyor. yanınıza bakıyorsunuz ordaki adamın cep telefonu çalıyor. adam birşeylere birşeyler konuşuyor. az sonra gülmeye başlıyor. kahkahalarla gülüyor. ve kendini yere bırakıyor. yere oturuyor. ve cep telefonundaki adamı "çok komiksin kendimi yere bıraktım" diyor...[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Başlığı görünce direk grp oldum demin abimle JK2 kapışıoz 5 milyonuna tabiki kazandım adam wermio yaw lamer deil midir bu neyse konuyu böldüm galiba hiç okumadım ne yazıo sadece başlığa baktımm bi okiim bari(Auauauh vazgeçtim lamer demiourum ona artıq:))[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 16 August 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 lamerin pek ürün danışmanı olcağını sanmıyorum. hmm bu arada lamer iki ayrı anlama geliyor diye niye lamer demekten vazgeçiyorsunuz anlamadım. Kaz, yüz, bin gibi kelimeler de iki anlama gelmiyor mu? Sonuçta siz ona küfür olsun diye lamer diyorsunuz. Ünvan maksadında değil..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Bone kimsenin ciddi bi anlamda bi daha demiceni sanmam en azından bn ciddi anlamda sölemedim dierlerini bilemem ama sanmıourum[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 İzmir'de "Lamer" diye bi mağaza görmüştüm zamanında.Kendimi yere bırakmaya hazırlanıyodumki son anda zaten arabanın içerisinde oturmakta olduğumu farkettim.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 la Mer die fast food restoran görmüştüm. lan amma üzülmüştüm foto makinesi yanımda değil die.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ben Otuzbir Eczanesi Gördüm[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 resimdemi gördün eczaneyi.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 türkçe yerlerde sürünüo burda... yazık.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: metboy, 17 August 2003 02:28 tarihinde demiş ki: resimdemi gördün eczaneyi.[hline]Feel so good, I feel Efet.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com [SouLForGeD, 15 August 2003 17:01 tarihinde demiş ki: Roket atarlı muz kızartmasımı istiyomuş?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 hata bendeki gelip böyle bir yere bunları yazmışım fesupanallah ne kadar dengesiz insan var be ? lan bi geyik yaptırmıyorsunuz insana ha biri demiş kendini bırakmak ney biri demiş türkçe sürünüyor acil tarafından şifa diliyor müsadenizle ortamdan çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: metboy, 17 August 2003 02:25 tarihinde demiş ki: la Mer die fast food restoran görmüştüm. lan amma üzülmüştüm foto makinesi yanımda değil die.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Ben de bır brosurlerı vardı, Cesme de "La Mer restaurant" :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Yuhauhauuahaa * Kopar, Gider * LoL[hline]A$k Cikolata Gibidir Araya Fıstıklar KArı$abilir... Kal Vas da Buna Benzer Araya Ust Jux lar Girebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 said: BabacumMostors, 16 August 2003 21:51 tarihinde demiş ki: -Görüyoruz ki portföyünüz çok iyi Boğaziçi mezunu evet amerika ve İngilterede masterlar, Fransızca Türkçe İngilizce Almanca ve Çekçe biliyormuşsunuz ne kadar iyi tam bizim aradığımız eleman -Teşekkür ederim sanırım kabul edildim -Evet, ücreti konuşacak olursak Avrupa Birlği standartlarındayız aylık 3000 Euro, 2 ayda bir prim exrta projeler için ödenekler tatişilerde ailenize hediyle çekleri -Oh oh ne güzel ne güzle, ee boşuna dememişler "Oku oku adam ol." -Evet sizin gibi kalifiye bir çalışanla çalışmak bizim içinde kazançtır. -Eee birşey sorabilirmiyim tamolaran ne yapacam yani ünvanım ne olacak? -Haa ünvannınıza gelecek oluresak LAMER olacaksınız -efendim? -LAMER olacaksınız... -Eee ben reddecem sanırım iyi günler -Ama ama...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own ehehe :lol: abi portföy hisse senedi,tahvil için kullanılır. ona curriculum vitae denir. CV[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 La Mer fransızcada Deniz demek...[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar