Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 O zaman şöyle söyleyeyim: Bu bahsettiğiniz kesim, çok daha kaliteli bir kesme benzemeye çalışan insanların oluşturduğu bir grup. Neyse tekrar tikky tartışmasına giremeyeceğim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tikkyler kaliteli kesim, diğerleri özenti mi?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gel girelim lan.. :) olm yarın okulu da kırıorum zaten canım sıkıldı otur otur yeter:) tikiler iidir güzeldir bakımlı kızları herzaman severim akıl mantık da önemlidir fln ama bakımlı güzel kız tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: nileppezdel, 07 Aralık 2005 21:48 tarihinde demiş ki: Tikkyler kaliteli kesim, diğerleri özenti mi? said: Antimodes52, 07 Aralık 2005 21:47 tarihinde demiş ki: çok daha kaliteli bir kesme benzemeye çalışan insanların oluşturduğu bir grup. Kaliteli kesim dememiş sanırım. Benzemeye çalışan demiş. tikky mi yorum yapmaya bile değmez :)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben bizim bahsettiklerimiz özentiler, asıl tikkyler kaliteli insanlar dediğini düşündüm.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tikiler kaliteli insansa bende damacana su şişesiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 KAHROLSUN tikiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 antikky[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Estel_Anorien, 07 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: tiki dili var da edebiyat ürünleri de var mı bunların? islamiyet öncesi islamiyet sonrası...[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bilimum Starbucks'larda yazılan tikky divan edebiyatımız da mevcuttur.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sevdim :)) ıslak odunla sopalıcan böle konuşan kızı çok kıl oluyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tiki:boş insan...kafası sadece ufak tefek şelere çaılşan..özelikle kızalrı komedidir[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Antimodes52, 07 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Yalan bunlar. Komik de değil, hoş da değil. Valla ben doğruluğunu bizzat görüyorum çevremde ;) Doğru, hoş değil, ama hoş olmayan bu bahsi geçen konu değil durumun gerçekliği :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 'tiki'lerin kalitelileri vardir, kalitesizi de ama ayni sey butun gruplar icin soylenebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biri bana böle konuşçak....[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eyvah :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tikky lerin konuşmasına bayılırım... Sonra aklıma gelir gelir koparım hatta bikere caddede gülmekten kıpkırmızı olmuştumda arkadaşlar anlamamıştı, sonra tikky lerin konuşmalarını duyunca onlarda koptular:D[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bence burda hoş olmayan söz konusu şey bariz ırkçılık, insanları sınıflandırmak.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tikky'ler insanları marka giyen-giymeyen ve de fakir- zengin diye sınıflandırıyor. Bizim de onları sınıflandırmamız doğal.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bunlarin l33tleri olsa ne komedi olur... 1nT1H4rL4rd4y1M!!11!! (amma kasildim ha yazarken, zor is)[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Irkçılık? ee peki... Hadi ırkçılık nedir bilmemenizi geçtim, her genellemeyi "vay sınıflandırma yaparsın ha pis adam" diye ciddiye çekip saldırganlaşmak ayrı bir komedi...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: nileppezdel, 07 Aralık 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Tikky'ler insanları marka giyen-giymeyen ve de fakir- zengin diye sınıflandırıyor. Bizim de onları sınıflandırmamız doğal. Bence ikisi de doğal değil.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Onlarınki doğal değil ama eden bulur. Dolayısıyla bizimki daha doğal kaçıyo...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Rewendor, 07 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Irkçılık? ee peki... Hadi ırkçılık nedir bilmemenizi geçtim, her genellemeyi "vay sınıflandırma yaparsın ha pis adam" diye ciddiye çekip saldırganlaşmak ayrı bir komedi... Oradaki "Irkçılık" bir benzetmeydi Rew. Ayrıca orda yazan şeyi "Vay sınıflandırma yaparsın ha pis adam" diye anlayan kişi de sensin, bence bunu oraya çekip o şekilde anlaman komik. Her tartışmada taraflardan biri cümleyi çekip "Saldırganlaşıyorsun, bak bunu demek istedin" derse bütün tartışmalar saldırganlaşır tabi.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tikileri düz ovada tikelim[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar