Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Lee vs. Mike Tyson

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Valla Bende Lee Efsanesiyle büyüdüm aslıdna efsanesi fazla cümlenin, adamın her tekniğini hr adımını bilir ezberler olmuştuk.

One inch punch yapıcam diye az duvarları yumruklamadım dayak yemedim[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ama komik ya bruce.Ne ole şebek gibi,delikanlı adam hoplayıp zıplamaz.
Yumrugun gucu kasa degılde kemıge bakıyor bıraz.Yanı calısmıs olmaya.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

calışmış olmaya?

Lee ömrü boyunca 1 dakka boş durmadı ne calışmasından bahsediyoruz.

Ben size kavgayı şöle özetliyim zaten

Lee: Be water my friend
Tyson: Hö!

*!Lee vurur dize*

*!Tyson yatar*

*!Lee kafaya vurur*

*!Tyson'un kafa catlar*[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 Aralık 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
bruce lee 171cm boy 57kg

mike tyson 185cm boy 90kg

ve bu mike tyson dediğimiz adam şimdiki tyson değil. dünya ağırsiklet boks şampiyonu.
bu ne demek? bi düşünün. dünya ağır siklet boks şampiyonu!
yavaş kalır diyenlerede gülüyorum.hatta iddaa ediyorum ki bruce lee den çevik.evet. milisaniyede rakibinin boşluğunu görüp tonluk yumrugu suratına çıkarabilen adam bunlar.çeviklik ne kelime.mili saniyede rakibinin yumrugunu görüp eğilebilen adam bunlar.şaka sanıyosunuz siz heralde? bruce lee mike tyson yumruk çıkarana kadar şu kadar yumruk bu kadar tekme yer diyen arkadaş bilmiyor bu işi.bruce lee ne tekme ne yumruk atabilir diyorum mike tyson'a.evet...

Bu dediklerine sadece yavaşşş diyeceğim.Tamam tyson şampiyon olabilir ama Konu Kung-fu nasıl bulunmuş nasıl öğrenilir aşamaları nelerdir bir öğren ondan sonrada Bruce Lee nin nasıl Kung fu öğrendiğini araştır.Sadece şunu söyliyeyim Meditasyon bölümünde çıplak elle duvarı kırıyor adam video su vardı bulursam link veririm.O alır yada bu alır diyemem ama teknik her zaman ağır basar.[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...