Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mkombat mod

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

bilenler bilir mortalkombat mod vardır. pvpye gırdıgınız mk muzigi calar, dusmanın canı ındıgınde finish him gibi seylerle sizi gaza getirir. uzun bı sure kullanmıstım updatelerini ararken 2.x serisini gordum dehset olmus, kesin deneyin. 2.x full versiyonu cekin curse-gamingden (fileplaneta yonlendırıor dl icin) starwars,mk, jackie chan super :) Artı ekrana finish him filayn yazma olayı eklemisler olay dırek MK'ya donmus. kesin deneyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

muzik olayıda super baya mp3 var, karmasık bi pvp ortamına gırıdıgnde girio muzik, animalityi daha duymadım

muziklerde blade matrix fln var :)
:P[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion

[Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 13 Aralık 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hakikaten keyifli bir mod. Ama bir süre sonra bayacağı görüşündeyim. Mario falan çalıo müziklerde koptum :P[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...