raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bilenler bilir mortalkombat mod vardır. pvpye gırdıgınız mk muzigi calar, dusmanın canı ındıgınde finish him gibi seylerle sizi gaza getirir. uzun bı sure kullanmıstım updatelerini ararken 2.x serisini gordum dehset olmus, kesin deneyin. 2.x full versiyonu cekin curse-gamingden (fileplaneta yonlendırıor dl icin) starwars,mk, jackie chan super :) Artı ekrana finish him filayn yazma olayı eklemisler olay dırek MK'ya donmus. kesin deneyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 link versende denesek ben bulamadım[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 curse-gaming sayfası http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2734 Burda asıl 2.x full sound download urlsi: http://download.filefront.com/4438010;5eef72e6d203dbf3d9f200ac32806240ac9978a68768dfdeec19a12dfe66002909c41c6ccb7af0e2 (14 mb civarı) Aha buda biraz once aldıgım bir SS:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 süpper bişey bu ya indiriyorum. 14 mb[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 haha cidden super ya; killing spree, multi kill, fight, finish him vs vs. hele target sectiginizde, target locked oalyu super ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 adama instant kill gibi bişey yapınca flawless victory falan diyo mu ?[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 flawless victory iste sen dmg yemeden adam olurse dio :)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 13 Aralık 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 haha indiriom =). Müzik olayı nasıl? bide animality fln diomu[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 muzik olayıda super baya mp3 var, karmasık bi pvp ortamına gırıdıgnde girio muzik, animalityi daha duymadım muziklerde blade matrix fln var :) :P[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 13 Aralık 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 haah sufer.Acep fazla ram yermı. Cok guzel bu arda ya bayıldım[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten ondan sarisin ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 walla modun kendısı 300kb alan kaplıo ama tabe ses dosyasını yuklemesi calması esnasında bu artıo olabilir baya.. tam bilemicem ama ben farketmedim herhangi bisi[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 inanılmaz :D:D saol raist[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 aslında bu moda cüneyt arkın teması hazırlıcan.. aciap gaz olur ahuahaa[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 KANINI ALMAYA GELDIM ANTUAN!!!1111 SAVULUN BRE BIZANS KARGALARI!!111!![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 bunun ilk çıkan sürümünü kullandım uzun zaman, ram iniz fazla değilse hiç bulaşmayın derim. ama çok keyifli bişey orası ayrı =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Hakikaten keyifli bir mod. Ama bir süre sonra bayacağı görüşündeyim. Mario falan çalıo müziklerde koptum :P[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar