DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet kediden bunu bbcode'a geçirmesini istiyoruz :) [wowitem]itemadı[/wowitem] şeklinde :P[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ellerine saglık..[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 asıl sizler harıkasınız. bunlar ufak tefek şeyler. yardımcı oluyorsa ne mutlu[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 arkadaşlar sistemi bir süre kapatıcam datacenter değişikliği yüzünden ama yeni dc ile dahada bi hızlı olucak :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben oyuna başlayana kadar sanırım thotbot'dan daha ünlü olacaksın.Ben de kendi dilimde bilgi edinebilmenin kaymağını yiyeceğim. Bir insanın bir şeyler üretmesi kadar güzel bir şey yok... Ellerine sağlık...[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bu kadar olur artık serveri almak için ismi lazım olmayan firmayı aradı faturanızda varmış onuda veriyim makınayıda alıyım hatta 20 gün parasınıda fazladan veriyorum. ismi lazım olmayan iss imizde personel yok. YA sabırr[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Allah sabır versin.Okuma yazma bilmeyen ciddiyetsiz adamlar yapıyor bu işleri sonra da olan böyle bir şeyler yapmak isteyenlere oluyor.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 işin kötü tarafı çok eski bir firma hani bilmeyen yoktur.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Evet ilk resmi Türkce commentimi Spinal Reaper'a girdim hayirli olsun[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 pent ufkumu genişlettin valla. bu resimlerin altına birde enson yapılan yorum eklesekmiki ?[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ekleme bence, yanlis anlasilmalara yol acabilitesi yuksek. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 + çok büyük olacak bu seferde.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Sanırım bitti[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 gerçi ufak bir şey ama,resim yazılarla çakışmasa ?[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 fark ettim ve düzelttim[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 dmg ve speed yerleri değişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ragnar su itemlerin altina yazilacak yorumlarla ilgili benimde bir fikrim var; Tipki Wikipedia gibi bir sistem yapsan?Mesela yorum yazan hangi dilde yorum yapacagini secsin, daha sonrada itemlerin altinda hangi dillerde yorumlarin cikacagini belirleyen bir filtre eklersin. Tabi sistemi yavaslatir sanirim(bilemiyorum tam olarak ama) cok guzel olur,baska dillerdede ingilizce bilmeyenler kendi dillerinde WowDB'si bulmus olur :D[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 firefox`la calismiyor galiba arama seysi, bende mi bir sorun var yoksa?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hikmetozsahin fikrin gerçekten çok güzel zorluk yaratacak bir kısmı yok ama ben birazda türkce olmasında yanayım bunun sebebide malesef internet üzerinde türkce içerik çok az en azından bizimde katkımız bulunsun.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: rahatsiz, 10 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: firefox`la calismiyor galiba arama seysi, bende mi bir sorun var yoksa? firefox ile test etme imkanım olmadı hatta tasarımda'da diğer browserlarıda düşünerek genel uygulamalar kullandım. arama alanında sorun çıkacağını sanmıyorum ama itemlerin üstüne geldiğinde özellikleri ile ilgili bir popup açılmıyorsa olabilir zaten sistem daha test aşamasında bu tarz sorunlar olabilir . sizin bu sorunları burda paylaşmanız sonucu siteyi adam edebiliriz.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Ragnar, 10 Aralık 2005 20:18 tarihinde demiş ki: hikmetozsahin fikrin gerçekten çok güzel zorluk yaratacak bir kısmı yok ama ben birazda türkce olmasında yanayım bunun sebebide malesef internet üzerinde türkce içerik çok az en azından bizimde katkımız bulunsun. Sen yap gene Turkce olsun.Mesela deneme asamasi icin 10 tane farkli dilde aciklama yapilmasina olanak saglarsin.Isteyen kendi dilinde girer aciklamasini, kendi dilinde yazilan aciklamalari okur. Bu sekilde bence site cok daha fazla kisiye hitap eder.Daha genis kitlelere yayilirsin.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 şimdi bunu eklersek sitenin diğer kısımlarındada dil değişikliğine gitmek gerekecek[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben sagdece fikrimi sundum,insanlar ingilizce yerine kendi ana dillerinde comment okumayi tercih ederler bence. Diger wowdb'lerinden bir farkin olur. Neyse zaten yeni baslamis bir proje,ileride cok daha gelisir,daha fonksiyonel ve ise yarar hale gelir eminim. Kolay gelsin.[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 sizin gibi arkadaşların önerileri ve eleştrileri ile proje iyi bir şekilde ilerler :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Firefox'ta herhangi problem yok ben gayet rahat kullanabiliyorum ama NoScript ve BlockThis addonlarını kullanıyosanız bu siteye doğal olarak tam yetki vermeniz gerekiyor. onun dışında herşey süper çalışıyor. Aslında Thottbot'ta bile olmadığı için sinirim bozulan bişey var, tıpkı itemler gibi yorumlarıda aratsak ya, mesela ben şu an hangi iteme hangi yorum yapılmış göremiyorum. Penthesilea yazdığı itemin adını vermese o itemde bi yorum olduğundan haberimiz bile olmazdı. Bölece aslında süper önemli yorumlar arada kaynıyabilir. "aaa bak şu itemde şöle bi şey varmış" olayı için eklenen yorumlarıda bilsek çok iyi olur aslında, ne bilim son eklenen 10-20-50 (artık hangisi en az yük getirense) yoruma ulaşabilsek.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 10 Aralık 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar