Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeşil , gri ve kırmızı

beybin

Öne çıkan mesajlar

Önceki gün gözüme bişey kaçtı gözümü ovuşturdum . Epitel dokusunu çiziktirmişim yanlışlıkla . Siz de yapmayın sakın bişy kaçarsa gözünüze.Şimdi sabah gökyüzüne baktım yeşildi , ekran şuanda kırmızı..Lambaya bakıyorum gri renkli.ÇOk komik yaa =) Yarına geçicekmiş öyle dedi doktor=)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

yarına geçicekse süper.. bi an nası bu kadar rahat olabiliyosun diye düşündüm de :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

bi damla damlattı gözüme kadın(ya da adam emin diilm walla yanlış olmasın) yrn geçicekmiş işte. şimdilik komik gibi gözüküo ama hayat boyu böle yaşamk kötü olurdu be..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

her zmaan kakanı yapıosun ama her zmn dünyayı sdce yeşil kırmızı ve gri göremiyorsun bu bir. ikincisi de..orda bi mesaj war bak . hedef kitle : siz
ders: gözünüzün içine bişey kaçınca ovuşturmayın!
tamam mı arkadaşım??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

kadın mı adammı bilmiyorum demişsinde..

o ikisinden biri olduğuna eminmiisn :D[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stoneheart, 11 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ne ki bu başlık şimdi? "kakamı yaptım"dan bir farkını göremiyorum?

sevmiyoruz biz böyle mesajları bilesin.
konuya ne bir yorumun ne bir katkın var.
aksine tartışma, depişmeye sebebiyet verebilirsin.
objektif olmakta yarar var.
-
yeşin, gri ve kırmızı renklerini bende istiyorum nasıl yapabilirim ? :)[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

stone çok ilginç sin ya... bunlar yazılmayacaksa ne yazılacak ki kişisele?

gözleriyle ilgili garip bir problem yaşamış..hergün rastlanmaz.. bunun için sinir içeren cevap yazmanın alemi yok.. ben eleştirilere kapalıyım demiyorum ama abartma..bu topicin kötü bir yanı yok...sorun çıkarmayalım :yapma:[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stoneheart, 11 Aralık 2005 23:35 tarihinde demiş ki:
ne ki bu başlık şimdi? "kakamı yaptım"dan bir farkını göremiyorum?

10 Aralıkta gelipte 11 aralıkta gereksiz olmayan kişisel bi konuya bu postu yazarsan dikkat çeker müdavimler tarafından dışlanırsın burası senin için sıkıcı bi yer olmaya başlar insanların sempatisini kazanmak için biraz daha dikkatli ve iyi niyetli olmak lazım.
--------------
ilk defa duyduğum bi sağlık sorunu ve ilginç.
Bende pembe görmek istiyorum:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...