Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şahane doğum günü (içte büyüyen türden)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

fena buyumus =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm way be.. geçen sene 3 kere kutladım doğum günümü 3 ünde de ben "abarov glein kutlayalım" dememiştim insnalar "abi hadi ıslatalım" demişlerdi hatta birinde arkadaşlarım pasta bile almıştı :)

ulan çok duygulandım şimdi[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru diyorsunuz ya. Aslında çok güzel bir doğum günüydü yani herkes mesajlar attı bugün çok güzeldi acaip eğlendik falan diye, bir de parayı ödemeyenler olması da normal yani orası 50-60 kişilik bir oda doldurmak için en yakın dostumdan normal arkadaşlarıma kadar herkesi çağırdım, dolayısıyla fazla güvenemeyeceğim adamlardan çıktı zaten para sorunu genel olarak. Yakın dostlarım ödememezlik etseydi batardım tam yani.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

50-60 Kişi değilde 10-20 kişi ama sana daha yakın kişilerden oluşan bir partide masraf dahamı az oluodu dahamı fazla oluodu?Daha fazla oluosa biraz hafifletmişn yükünü =) Azaltıosa adam gibi adam çaırsaymışın[signature][hline]All da killin'
Twice da Humor
Half da İntelligence..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 11 Aralık 2005 13:55 tarihinde demiş ki:
Parti değildi. İçerideki herkes tanıdığım dostum arkadaşımdı. Ne bilet sattım ne bir şey. Sadece VIP'yi kapattırdım. Normal loca kapatmakla aynı yani. Parti olsa 50 kişi değil daha fazla gelir.

Ali beni sinirlendirme allaşkına . Tanıdığın dostun arkadaşın 870 milyon sana kapatıp gidiyorlar . Bu mu dostluk . Bobby yi neden alttan almıyon ?

Neyse ayarlıyoruz bişeyler halledicez[signature][hline]g3nk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zarek, 11 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
garip valla ben captain black ikram edilince ısrar bile olsa birden fazla almıyorum böyle geçecek bi partide hesap takıp giden dostların olduğuna emin misin

Captain Black'in nesi varya 4,5ytl pakedi marlboro lightta 4m parlamentte 4ün üstünde eee adı var tabi[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen seneki doğum günüm geldi aklıma şimdi.doğum günü süprizi olurda bu kadar mı olur demiştim.
kimse hatırlamamıştı.öle ablak ablak gezer iken yakın arkadaşlarımda biri gel bi kantine uzayalım dedi.kantine girdiimde seek&destroy çalmaya başladı ve canlı çalınıodu ve bunu çalanlar benim anasınıfından beri görüştüüm ankarada olan arkadaşlarımdı!!!!!!!!resmen şok!anasınıfına çooook erken başladıım için ordan arkadaşlarım ve hepsi bende 1-2 yaş büyük.sürekli görüşürüz.ya onlar gelir buraya ya ben ankaraya giderim.
nese ben bölee şok halinde bunlara bakarken şarkı bitti ve hepsi beni kucakladı:):):):)hepsi herzaman olduu gibi çok tarzlardı.ve yine yaptılar yapacaklarını:)kantinde böle bi sahne kurmayı nas başardılar hala muamma!sanırım yine araya burakcıımın babası tan amca girdi.adamcaaz kimbilir ne kadar para bayıldı müdüre.hep der zaten benim kızım yok sen benim kızımsın die.
ogün ağlamamak için kastımda kastım.yani bu insanlar benim arkadaşlarım,kardeşlerim,herşeyim.benim için hiç üşenmeden ankaradan o kadar gitar bateri amfi falan taşıyıp organizasyon yapmışlar ve benim bundan hiç haberim yok.o gece bizde kaldılar,ertesi sabah gittiler gene.
tabii ertesi gün okuldaki kızlar bana canımlı cicimli konuşmaya başladılar bizimkilerin telefon nolarını almak için ama....neseeee!!:):):):):)
böle işte.TEK KELİMEYLE BU BİR SÜPRİZDİ!
BURAK,IVAN,HARUN,GÖRKEM HERŞEY İÇİNN ÇOK TEŞEKKÜRLER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Acaip eğlendim ondan şüphe yok.
Ya bugün gittim zaten parayı bırakırken dedim ben hayatında borç takmayan bir adamımdır cuma verecektim parayı ama bu 220 milyonu iyi niyet göstergesi olarak bırakmak istedim, ismim benim için çok önemlidir bu haftanın sonuna kadar o hesap kapanacak dedim. Teşekkür ettiler anlayışla karşıladılar.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...