Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Dün doğum günümü kutladım bir barın V.I.P lounge'unda. 40'ın üzerinde insan geldi çok güzeldi her şey. Sınırsız içkiye 3.5 milyara anlaşmıştım gelen herkes için. Önceden de 750 kapora vermiştim. Gelen 40-50 kişiye rağmen gecenin sonunda 870 milyon borçla çıktım mekandan. Tabii mekandan çıkarken kendimde değildim zil zurna sarhoştum. Kısacası 150 milyon + 100$ vermeme rağmen yarına 870 milyon toplamam lazım, sözde doğum günümü kutluyordum da, içimde büyüyen türden bir doğum günü oldu, pek bir şahane oldu, hatta şu anda bile kutluyorum kendimi. Yaşasın hesap takan kankalar, yaşasın yarı yolda bırakan dostlar!!![signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim =)[signature][hline]-- homines libenter quod volunt credunt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 anlıyoruz seni....sıradaki! nese şaka bölümünü geçimde kolay gelsn sana doum gününde kutlu olsun..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abartmaya ne gerek vardı ki ali. o insanlar seni güzel partiler verdiğin için seviyolarsa, hiç sevmesinler.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bab kasinmissin ama sende ViP fln bi soguk su ic istersen[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything [Bu mesaj Zep tarafından 11 Aralık 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Krusty, 11 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim =) aynen ya ne yapsam arada kaldım walla..yazık olmuş ama sende abartmışsın be abi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Güzel tecrübeler tabi bunlar. Paranı kendin kazanmaya başladığında daha bi içli büyür o parti. -içinde-[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Dynun, 11 Aralık 2005 13:31 tarihinde demiş ki: abartmaya ne gerek vardı ki ali. o insanlar seni güzel partiler verdiğin için seviyolarsa, hiç sevmesinler. :((((((((((8888 pişmanım.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Az harcamışsın. 4-5 milyara parti yapcaksın hiç yapmayacaksın.[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Parti değildi. İçerideki herkes tanıdığım dostum arkadaşımdı. Ne bilet sattım ne bir şey. Sadece VIP'yi kapattırdım. Normal loca kapatmakla aynı yani. Parti olsa 50 kişi değil daha fazla gelir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bizi niye çağırmadın olm. birazda biz takardık hesap. =P neyse güzel bi anı olarak kalır.hatıra olm hatıraa.[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Fistan, 11 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki: bizi niye çağırmadın olm. birazda biz takardık hesap. =P neyse güzel bi anı olarak kalır.hatıra olm hatıraa. Dimi antalyadan ilk otobüse atlayıp... Gece vericeğin parayı otobüse verirdin hesabı da bana takardın işte:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 garip valla ben captain black ikram edilince ısrar bile olsa birden fazla almıyorum böyle geçecek bi partide hesap takıp giden dostların olduğuna emin misin[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Üzülme zaman gelir sende onlara takarsın elinde lisetesi vardır nasılsa:P Neyse geçmiş doğum günün kutlu olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 nick süpermiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ne takacağım millete, hoşuma gitmez öyle neyse parası veririm eğlenirim. Ancak karşılığında da insanların aynı şekilde davranmasını beklerim en azından. Öyle yürümüyormuş işler:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ve aramıza biri daha katılır. GZ !!! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Doğum günün kutlu olsun :-P[signature][hline] www.ansalon.gen.tr / www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Tabii bir de şöyle bir şey var gece biz 3 kişi kaldık işletmecinin odasında konuştuk falan yazdırdım borcu ondan sonrasını hatırlamıyorum mekandan çıkışımı falan kesinlikle yok film bitiyor orada. Ben arada gitmişim para çekmişim, sonra eve gitmişiz biz yatmışım falan yok hiç biri aklımda yok 0 hafıza. Çok fena sarhoşmuşum neyse.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Doğum gününde hesabı kız arkadaşına ödetip bide üstüne kızdan yol parası alan bir arkadaş vardı. Sizi bir araya getirmek lazım.[signature][hline]The Blood is Love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Eh o paranın üstüne biraz daha koyup ev alsaydın[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 3.5 milyara dogumgunu partısı yapıosan pek koymaz sankı 900 milyon sana.... kendi paranla milleti eğlendirmek , hem de doğumgununde , bırak onlar seni eğlendirsin sonuçta gün snn günün. di mi ama....[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 o günde çok sade biryerde hatta bir simitcide bile yanında bulabildiğin bir dostun varsa sanırım en büyük mutluluk bu çook abartmışsın ama arkadaşlarına üzüldüm böyle birşey yapmalarına... doğum günün kutlu olsun ( geç oldu ama ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
classgirl Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 diycek pek bişi yok aslında herşey ortada.. doğum günün kutlu olsun[signature][hline]elimden hiçbirşey gelmez hiçbir çarem y.o.k. karanlık bu sokaklarda elimi tutan y.o.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Hediye olarak kol gibi hesap bıraktılar diosun yani? Geçmiş olsun ne diim[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar