Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şahane doğum günü (içte büyüyen türden)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Dün doğum günümü kutladım bir barın V.I.P lounge'unda. 40'ın üzerinde insan geldi çok güzeldi her şey. Sınırsız içkiye 3.5 milyara anlaşmıştım gelen herkes için. Önceden de 750 kapora vermiştim. Gelen 40-50 kişiye rağmen gecenin sonunda 870 milyon borçla çıktım mekandan. Tabii mekandan çıkarken kendimde değildim zil zurna sarhoştum. Kısacası 150 milyon + 100$ vermeme rağmen yarına 870 milyon toplamam lazım, sözde doğum günümü kutluyordum da, içimde büyüyen türden bir doğum günü oldu, pek bir şahane oldu, hatta şu anda bile kutluyorum kendimi. Yaşasın hesap takan kankalar, yaşasın yarı yolda bırakan dostlar!!![signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyoruz seni....sıradaki!

nese şaka bölümünü geçimde kolay gelsn sana doum gününde kutlu olsun..[signature][hline]ceHenlemde melekler seni beklerken hiç kimse acını dindiremezken yaşamanın ne kadar gereksiz olduğunu düşün bikere

aşık olmak sonu belirsiz boş zamanlara sürgün edilmektir ve bir aşıgın parası kadar cesareti vardır ancak

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 11 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim =)

aynen ya ne yapsam arada kaldım walla..yazık olmuş ama sende abartmışsın be abi..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Aralık 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
bizi niye çağırmadın olm. birazda biz takardık hesap. =P
neyse güzel bi anı olarak kalır.hatıra olm hatıraa.

Dimi antalyadan ilk otobüse atlayıp... Gece vericeğin parayı otobüse verirdin hesabı da bana takardın işte:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii bir de şöyle bir şey var gece biz 3 kişi kaldık işletmecinin odasında konuştuk falan yazdırdım borcu ondan sonrasını hatırlamıyorum mekandan çıkışımı falan kesinlikle yok film bitiyor orada. Ben arada gitmişim para çekmişim, sonra eve gitmişiz biz yatmışım falan yok hiç biri aklımda yok 0 hafıza. Çok fena sarhoşmuşum neyse.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...