BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ben saksafona başlamak istiyorum ama fazla bir bilgi değil hiç bir bilgim yok :P ve maddi durumum şu an o kadar iyi değil. Ama ne olursa olsun başlamak istiyorum. İlk önce öğrenmek için şu anlık ! bir öğrenci saksafonu almak istiyorum ama nerede bulurum ne alayım, ne kadara alayım ki kazık yemiyeyim hiç bir şey bilmiyorum :D . Bir de ben vokalistim :P bana bir zararı olmaz gerçi ne büyük sanatçılar var saksafonla ama merak ettim sesteki tam etkisi nedir ? Sesi kalınlaştırır mı (kalınlaştırırsa benim içni iyi ehehe) Yardımlar için thx :)[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bende bekliyorum cevap gelmesini...[signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 www.cazci.com/forum buraya bakarsan biraz bilgi bulabilirsin. zamanında ben de araştırmıştım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 baktım oraya baya işte sonra buraya açtım :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!!
Öne çıkan mesajlar