Samah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu kadar tanıdık var bı yardım etmedınız ya o yetkiler sizin .. neyse hepinise kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hahah ya samah yardım mı istedin açtırma benim ağzımı, nerde yardım istedin, aç msn nini anlat derdini[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 balıga pm attım sallamadı sana sordum msn de lan noluyor ne pionu ne oyunu dedik işim var matematik calısıyom dedin :) kaldim bende booollee yerim hepinizi benim de baslamam lazım bu oyuna herkes burda madem[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hahaha yahu ne matematiği, java ya gömülmüştüm o sıra.. Başımda prof bağırıp cağırıyor nerde bu örnek code lar hani göndericektin derken sende bir yandan ne oluyo len deyince bende şalterler atmıştı. Şimdi biraz daha rahatım, oyunun açılışı yapılsın acc ayarlamaya çalışıcaz extra, alamayan çok oldu kafanı yorma[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 iyi hadi bakım fenada olmadi aslinda siz takılın ogrenın ben sonradan gelip hazıra konayım :)[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abi bana item abii :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 ben dark olacağımda tek oyniicam heralde herkes light oluyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Olurmu ya gladlar falan olduğu gibi darktalar Ebonlorea geçti hepsi...[signature][hline]Gormir->Degoe->Preas Electus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 sen de EL ye gir gwindon illa darkım diye tutturduysan, summoner seni[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar