RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 uo'da :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lol uo ayrı :P ama öle 3 saatlik bi pvp görmedim uo da ehehe 3 saat gerçekten 3 saat bak süren pvp de kasar uoda :) Nese bu Dofus-Arena rlz sadece pvp üzerine kurulu takımını kurup gidiyorsunuz 2 hafta içinde çıkıyor :) öff nese bunu dağıtmayalım konuşmak isteyen mmo genel bölümüne genel bilgi yazdım :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 baska MMO tartismalarini MMO Genel bolumunde yapsak hos olmazmi? konuyu saptirmaya gerek yok =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 bende öle dedim ama :P[signature][hline]naaK !!! öLDü !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 işte dedim ama bellow uzatıyo konuyu biz burda dnl konuşmak istiyorz tamam mı![signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meme Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 resmi sitede yapılan oylamaya göre %54 dark %46 light olacakmış. oyunlarda niye iyi-kötü diye ayırırlar anlamıyorum. ben ne iyi nede kötü olmak isterim. tabi dark=kötü light=iyi ise bu oyunda. bide light ismi garip olmuş. şimdiden görebiliyorum light olanlarla lightsınız olum 1 kalorilik charlarsınız diye dalga geçildiğini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Oyunda factionlara ayrılmadanda oynayabiliyorsun Criminal olarak ama criminalların şehir kuramadığına dair bir yazı okumuştum galiba...[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hmm sanirim ben light olcam, bu arada bi pati guildi kurulucakmı??[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 wood elf - ranger düşünüyorum ama karar veremedim light mı dark mı[signature][hline]i'm a spy in the house of love Mz : Prekazi United FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Regador, 10 Aralık 2005 12:38 tarihinde demiş ki: hmm sanirim ben light olcam, bu arada bi pati guildi kurulucakmı?? modlar kurar herhalde[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Gladmir ve ben Ebonlore guildindeyiz, bi tek Silphatos guildsiz sanirim o kursun bi tane destek veririz =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 U dont know the power of the dark sideee. puhhh puhhh. Kompil darkız. Kompil ebonloredayız.[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1). Burakstlin of Ebonlore (D&L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bende dark olacam ya + herzaman hastası olduğum necromancer olacağım balık,glad artık guildinize girerim demi :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 breah herkes darka gitmiş ya silph seni bekliyoruz :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Darth Vader herzaman der ki: Feel the power of the Dark side, Dark side will rule the world (swg de long live rebellion ama tabiki Luke izindeyiz :D )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? [Bu mesaj Gwindon tarafından 10 Aralık 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Ben ve mumi light olarak başlıcaz sanırım sufide light olucak :) iki üç kişide biz varız lightta :)[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 2 arkadaşım da daha free account var. light olacaklar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kurarız pati guildi, light olur ama. lawful good 4eva :p[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 silph için üç kere :-) :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kurarız küçük köyümüzü ama sonra 200-300 kişilik guildlere teslim oluruz her zamanki gibi :P[signature][hline]Degoe Duststrider-Defender Of FrF Electus Supremus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 normalde hangi taraftaki player sayisi azsa orda oynarim ancak bu sefer dark fazla olmasina ragmen guildimiz icabi dark olmak durumunda kaldik. step in to the dark... -ebonlore[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 walla bende millet ne taraf da oynarsa orda olurum mmorpg arksız olmuo ayrıca "dostluk ve kardeşlik çerçevesi içinde diğer guildden arklarımızla geçinirsek neden ki bize saldırsınlar":-D[signature][hline]Size matters not. Look at me. Judge me by my size, do you? Hmm? Hmm. And well you should not. For my ally is the Force, and a powerful ally it is. Life creates it, makes it grow. Its energy surrounds us and binds us. Luminous beings are we, not this crude matter. You must feel the Force around you; here, between you, me, the tree, the rock, everywhere, yes. Even between the land and the ship." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 yalnız herkes ebonlore doluşmui, pati ahalisi güçlünün yanında olmayı seviyo galiba..[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 hayır biz oynamıyoruz .:D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: RayCharles, 11 Aralık 2005 11:49 tarihinde demiş ki: yalnız herkes ebonlore doluşmui, pati ahalisi güçlünün yanında olmayı seviyo galiba.. Herkes Ebonlore a doluşmuş? Herkes dediğin insanların hepsi yakın dost, arkadaş. Ebonlore da doluşabiliceğin bir mekan değil.[signature][hline]GladmiR Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar