White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Şu anda odamda türkiyenin yüzde 10 unda olan kelebek mobilya takımı var (mavi) duvarımı buna uyan bi renk yapacam ama ne yapsam bi türlü karar veremedim dedim en iyisi değerli patiçiiiğe danışiym.![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Pembe (: Çingene Pembesi (: Sonra birde Linensden perde alırız olur nbiter (: Açık maviye boyat uymuyomu yani açık dediysek öle cırtlak renk değil böle ağırlığı olucak bi renk[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 1 duvar farklı renkte olsun. çok güzel oluyo. mesela bilgisayarını koyduun yerin arkası. yani en çok ne tarafa bakıosun odanda oraya farklı bi renk şeet. mesela koyu bi renk kullandın. o duvara daha açıını...[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 hmm .. Cok açık mavi olur guzel durur ama coooooook acık olması lazım mavinin ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: White_Rakkad, 29 June 2003 22:50 tarihinde demiş ki: türkiyenin yüzde 10 unda olan kelebek mobilya takımı Bu bilgi olmasaydı nasıl karar verebilirdik bilmiyorum[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Ha bi de hava mı atıyon len turkiyenin %10'unda olan die ... :lol: benimkinden turkiyede kimsede yok ahauh babamın fabrikasından cıktı orjinal :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Mor yapardım ben ya da daha canlı dersen kırmızı da olabilir[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: ZeuZ, 29 June 2003 22:54 tarihinde demiş ki: Ha bi de hava mı atıyon len turkiyenin %10'unda olan die ... :lol: benimkinden turkiyede kimsede yok ahauh babamın fabrikasından cıktı orjinal :D[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein ahuauha ne havası kampanya daydı herkes aldı diyom.. kime gitsem bundan var..![hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 pınar altuğu ara gelsinler odanı dosesinler sdfas[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Ardeth, 29 June 2003 22:53 tarihinde demiş ki: said: White_Rakkad, 29 June 2003 22:50 tarihinde demiş ki: türkiyenin yüzde 10 unda olan kelebek mobilya takımı Bu bilgi olmasaydı nasıl karar verebilirdik bilmiyorum[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche olay bundan ibaret beyaz boyatabilirsin,ho$ olabilir[hline]Leathas Level 33 Ranger(Excalibur) [b]Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bbence koyu lacivert ya da +15 mage robe laciverti yap. güzel oluyo o renk odada. hem rahat uyursun..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 siyah-beyaz yap yada kendini nasıl rahat hissedeceksen o renkte yap[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 eger mavin çok açık bi mavi deilse duvarları sarı boyat tavan beyaz olsun...[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 filli boya[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 said: Estel_Anorien, 29 June 2003 23:49 tarihinde demiş ki: bbence koyu lacivert ya da +15 mage robe laciverti yap. güzel oluyo o renk odada. hem rahat uyursun..[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin[/b] *!+15 mage robe laciverti ha, hmm*[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 emekli bir uo cu olarak düşünebilirim.. aklıma mobilya rengi yaptırmak geliyo ayrı bi havası olur..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Abi bırak kireç vur ya tas gibi hem nefes alıyo rutubeti engelliyo,ben hep kireç yaparım süper gidiyo tabii su anda duvara yazdığım bazı yazılardan dolayı pek belli olmuyo ama :D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 e byaaa değişik bi tür..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ne diyolar bilmiyomda galiba "fıstık yeşili". açık yeşil şöyle. bence hoş oluyor.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 beyaz ya da krem rengi.. iyidir her zaman, sıkılmazsın odadayken, ben karanlık takılacam diyorsan koyu lacivert , siyah fln da yaptırabilirsin. :-P[hline]Sam, 29 June 2003 00:10 tarihinde döktürmüş :): mesela benim elime geçerse o silah türkiye'deki cabrio araba sayısını arttırmaya çalışacağım, maksada göre aynı aletle bambaşka şeyler yapılabilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 açık yeşile benzeyen bi renk varya o süper oluyo ankaradaki evimizde benim oda bu renkteydi güzeldi dur araştırıyım rengin adını da buluyum ama yeşilimsi bişey[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Predator-, 30 June 2003 12:39 tarihinde demiş ki: ne diyolar bilmiyomda galiba "fıstık yeşili". açık yeşil şöyle. bence hoş oluyor.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... hah bu galiba ismi evet antep fıstığı yeşili[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 0455 rulz :rock: Bence Açık Mavi Yap Şahsen Benimki Öyle Ve İçim Çok Rahat huzur Buluyorum.. Veya zion kontrol kulesi duvarından boyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bende 1 duvar mor 2 duvar açık mavi 1 duvarda çapraz 2 ye bölük mor ve mavi öle yap bilgisayarda bu duvara bakıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 portakal-beyaz güzel olur mavilerede uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar