Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin hakkınızdaki bir konuşmaya kulak misafiri olmak

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum ama , insan kendini süper hissediyor bir anlığına da olsa. Siz orda yoksunuz ve sizi övüyorlar mesela. Kulak misafiri oluyorsunuz. İşte onlar iltifat falan değil, gerçekten takdir edildiğinizin göstergesi. Hoş bişi. =)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü de söyleniyorsa, kötü. belki de

"acı ama gerçek" gibisinden. Gidin konuşmaları çaktırmadan dinleyin demiyorum ama, onlar gerçek düşünceleri oluyor insanların.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi süper bişiy de...

Peki ya senin dinlediğini farkettilerse de sırf sen öyle san diye gözüne girmek için iyi konuşuyolarsa?

"Ya şu xxxxxxx ne kadar iyi birisi dimi"
"Ya evet kanatsız melek gibi"
"Evet ya süper"
"Çok ta yetenekli"
"Acaip zeki"
...
...
...
"Süper yaa"
"Tamam olm gitti"
"Hah iyi... &+^'^+&%^+%'^+&('!^(+"
"+(^')%'^+/)'^+/&(^+/"
"'^%/U^!%/^%/!)'^%/!)'^%/"
"'^%'!^+%&//&(%+%&/^+"

:P:P:P[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 11 Aralık 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 11 Aralık 2005 16:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genellikle duydugumda susup hiç farketmmeiş gibi devam edip dinliorum. genellikle sesimel filan dalga geçio oluoalr.. haa tabi sonra kopya çektiklerinde nedense hoca bunların kopyaları buluo, msn leri varsa ertesi gün bigllerine virüs girmiş oluo ama tabii nerdne bilyim benim bi alakam yok :)

edik// evet yaşasın kötülük.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."

[Bu mesaj Bleda tarafından 11 Aralık 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyive övücü şeyler oldugunda güzel tabi ama kötü şeylerede kulak misafiri oldugumuzda ona göre davranmamız lazım ben kötü şeyler duydugumda o kötü davranışlarımı değerlendirip ona göre davranmaya özen gösteririm benim içinde her iki ihtimaldede duymak iyi :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 11 Aralık 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
Bilmiyorum ama , insan kendini süper hissediyor bir anlığına da olsa. Siz orda yoksunuz ve sizi övüyorlar mesela. Kulak misafiri oluyorsunuz. İşte onlar iltifat falan değil, gerçekten takdir edildiğinizin göstergesi. Hoş bişi. =)

konuişulan ne olursa olsun hatırlanmak gsl oluoı,banada moral verio bu:)[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim..
Sosyal ağlarda paylaş

Beğenilmek,takdir edilmek her insanın sosyal bır ıhtıyacıdır.Doyurulması gerekır.Doyurulmassa insanda psikolojik sorunlar yaratabilir :)[signature][hline]Şimşek çaktıktan sonra gökgürültüsünü dinleyerek yıldırım çarpmasına ne kadar yaklaştığınızı anlıyabilirsiniz. Gökgürültüsünü işitmediyseniz, dert etmeyin, zaten çarpılmışsınızdır.
msn
Sosyal ağlarda paylaş

Hep ben yatağa yattığımda annemle babam benim hakkımda konuşurlardı, bazen çok güzel şeyler söylerlerdi bazen de yerin dibine batırırılardı-gerçekleri duymak değişik bişi. Nitekim ben özellikle de ilgilendiğim karşı cinsin benim hakkındaki düşüncelerini hep merak ettiğimde şöle bişi hayal etmişimdir: keşke bana 1 günlüğüne onun aklını okuyabilme fırsatı verilse... hani "Kadınlar Ne İster?" diye bir film vardı, ordaki gibi;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...