oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 sen de iyi üfürdün hee.. üfür dediysek o kadar da değil.. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Opere kıyak olsun diye topluca bir hatunu oper e aşık etme büyüsü yapıyoruz...Pingu büyüleri getir,Mayhem malzemeleri,Ben suyu kaynatıyorum... Oper çorbayı neli istersin?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bu işler böyle kusura bakma ucuz etin yahnisi ucuz büyünün etkisi olmaz[signature][hline]Kim demşise demiş tarihinde demiş ki: Elini uzat yine, yalansan yalanı severim, benim ol benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ankara da öyle üfürükçü müfürükçü bulamazsın. İnanma zaten böyle şeylere...Falmış,üflemeymiş hepsi para tuzağı.Sen gidicen şimdi 40-50 milyon para baycan kadın üflicek ama hiç bişe değişmicek hayatında.Hatta bulursan böyle birini hemen arena'yı ara ;) Sen o parayı bana ver daha ii bi iş yapmış olursun ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 11 Aralık 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 üflemeyle olmaz pompayla şişirek?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Üfürükçü müfürükcu hikaye, paranı yer[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Fistan, 11 Aralık 2005 14:31 tarihinde demiş ki: üflemeyle olmaz pompayla şişirek? ahahah fistan kopardın beni.İzninle imza yapmak istiorum bunu :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 abdest al ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 dua etmeyi biliyosun di mi? , üfürükçülere gerek yok o zman. bi kere üfürükçü nedir meslek olmuş resmen, maneviyat için maddi olaylarla uğraşma [Bu mesaj forgiver tarafından 11 Aralık 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Psikolojik destek mi lazım?Düşün lan düşün düşün düşün düşün... Beynini kullan...Her gece yatmadan et duanı yada kendinle konuş...En iyisi her ikisinide yap...Ondan sonrada bebekler gibi mutluca uyu....Üfürükçülerede para kaptırma git hakikaten muhtaç olanlara ver o parayı hem sevaba girersin...(sinirlerim bozuk ciddi cevap sana madem ciddisin)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben yapabiliyorum,fiyat konusunda anlasırız.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 babannem okur üflerdi beni ufakken bide sonunda yüzüme tü tü tü tü diye tükürürdü.. vallla çook ii gelirdi sen git hocaya bi tütütütü tükürsün suratına kendine gelirsin...[signature][hline]ßir gün öLe çok SevmeLiyimki Sonsuza dek içimdE kaLmaLı, kar$ımdaki inSan kar$ı koyamamaLı, ßir gün öLe çok SevmeLiyimki beni yaktıkLarında biLe kaLbim sapasağLam kaLmaLı, bu Sevgiden utanmamaLı, bu Sevgiyi boşa harcamamaLı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 "en büyük sihir sevgidir" by sihirli annem annen seni okuyup üflesin üfürükçü teyzeye gelince o muhtemelen dua okuyorum ayağına sana akşam yemeğe ne pişireceğini söylüyordur fısır fısır musakkamusakkamusakka[signature][hline]ice age coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Al sana sanal hoca[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 burda 1000 kişi suratına tükürse bişiyciin kalmaz *!harrrkkkkkkkkkkkkkk tuuuuuuuuuuuuuuuu*[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Ya yaşlı bi amcanın/teyzenin ağız kokusunu çekmek için üstüne paramı vercen? Gitmeden önce yanında karanfil filan götür... Eee amca şey iyi üflücende şunları bi çiğnesene sen... okunmuş karanfil bunlar[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Yapmayin yahu, inanmayin, ümit baglamayin su serefsizlere[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress WoW EU - Chromaggus Penthesilea, Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Mayhem, 11 Aralık 2005 12:27 tarihinde demiş ki: Gel ben üfleyim seni kendine gelirsin.. *!püh tüh oggreahhh puhhh* said: oper, 11 Aralık 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Mayhem sen üflemedin abi zıçtın resmen her taraf b.ok oldu :D Ahahah :D[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 11 Aralık 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 bende gitcem lan mrk ediyodum hep yannız suratıma tükürürlerse ben onun öhüm neyse....[signature][hline]http://lixad.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ne salaklar var[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: forgiver, 11 Aralık 2005 15:13 tarihinde demiş ki: dua etmeyi biliyosun di mi? , üfürükçülere gerek yok o zman. bi kere üfürükçü nedir meslek olmuş resmen, maneviyat için maddi olaylarla uğraşma [Bu mesaj forgiver tarafından 11 Aralık 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 ben bedava üfürebilirim suratına geldiğimde ankaraya istersen[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: Pingu, 11 Aralık 2005 12:19 tarihinde demiş ki: yapıp kargoyla yolliim sana :P caiz mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gerçekten üstadlar var..ama şarlatanlara üfürükçü denir..Anadoluda aslen lakapları "Ocakçılar"dır.[signature][hline]I see you alone..surrounded by a sea of enemies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: ruby, 11 Aralık 2005 17:29 tarihinde demiş ki: ne salaklar var kötü söz sahibine aittir canım ;)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar