Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paticik radyo linkine tıkladığımda sunucu bulunamıyor , acaba radyo kapalımı ? Yoksa tekrardan bir ip yi ve portu verebilirmisiniz ..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 ... Ya neyse başkasına bırakıyım ben bu kutsal görevi.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ne var be hemen artis urtis konuşmayın , şurada bir şey sorduk , takip etmiyordum , linke tıkladım açılmadı sordum , sormayım mı allah allah , bir şey demiyeceksen salak salak konuşma[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 *!delirir* *!gozu doner* Biri aramaya bassin imana gelicem cidden soyluyorum hatta simdi farkettim aramaya gerek yok.... daha ilk sayfada ayni soru sorulmus, cewabi verilmis... Calismiyor kardesim radyo Shoutcast'i actirmak lazim utv'yi arayip bir sure boyunca kendin osurup kendin dinleyeceksin[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -Follow the Blind- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Basmıyorum aramaya , sanane , allah allah , ters ters cevaplar vermeyin , bir şey demiyecekseniz konuşmayın .. bir kaç hafta önce denedim aynı hatayı aldım , şimdi denedim yine aynı hatayı alınca direkman sorunun bende olduğunu zannederek buraya forum açtım ..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 basacaksin kardesim herseyin bir adabi war. Bu soru 100 kere soruldu 100 kere cewap werildi bu forumlarda... Ilk sayfada diorum hala konu hakkinda bir topic var cevabi verilmis arama'ya bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Babanı forumu mu lan burası eşşek sıpası! Bozma kafamı ya. Bu ne ya. Ne yapmaya çalışıyosun ki? Terbiyesiz şey. Amaan...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Hayır yani .. Neyse bak kardeşim sinirlenme hemen sinirlendirme de. Bu durumda sen hem suçlu hem güçlü oluyosun. Buna da terbiyesizlik deniyo tamam mı koç? Diyceen şuydu madem öyle bi halt yedin. "Kusura bakmayın yeniyim görmemişim" Kimse de bişi demez sana sonra. En fazla biraz homurdanıp dikkatli ol bi saaki sefere filan denir ama böyle nefret kazanıyosun. Elde etmeye çalıştıın şey buysa bilemem tabi ama bunu istemeyen bi insanın buna göre hareket etmesi gerekiyo...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 yukarıdaki mesaj yeterince açıklayıcı sanıyordum .. Bir Türkçe bir de ingilizce yazacağım .. Daha rahat anlaman için .. Geçen hafta denedim aynı hatayı aldım , bu gün de denedim yine aynı hatayı alınca sorunun benden kaynaklandığını zannettim .. Last week i tried to listen Paticik Radyo .. But it had the error " Sunucu Bulunamıyor = The Host Cannot Be Found ".. A week later i tried again (today) , but i had the same error again so i tought the problem was because of my computer .. So i decided to ask instantly ..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 horacegoesskiing : Burada senden daha eskiyim merak etme ..Bu arada ters ters konuşmaya devam edersen , seninle biraz gezinti yapacaz heralde ..[hline]Istiaron [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 16 August 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Aferin sana. Eski olman daha iyi bişey mi daha kötü bişey mi onu sana bırakıyorum. Neyin çabasını verdiğini de anlayamıyorum. Yanlış bişey yaptın işte kim olusa olsun yanlış bişi yanlıştır. O kadar. Ayrıca zaten bişi yazacaam yoktu senin o pis postlarına kadar. Bkz. ilk postum. Ayrıca ne demek istiyosun dolaşacaz biraz filan. DAyı mısın?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 evet , 100 kere soruldu ve bıktıysan bakmayıver topic e , gözüne zorlamı soktuk[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Anlamadığın nokta şu. Burda öyle 100 tane topic açmak hoş karşılanan bşi diil kardeş. Derdimi anlamıyosun galiba. Şöle söyliyim: Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak... forum kurallarına aykırıdır.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 iyi pardon , da fazla ters konuşunca çabuk sinirlenirim ..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Sinirlen bakalım ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hayret bişi ya. Kim ters konuştuysa artık.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Ya birader pardon dedik hala hayret bir şey bilmemne diyorsun , senin gibi adamlar insanı forumlardan banlattırır zorla , küfür ettirip bilmemne yaptıracaksınız töbe ya rabbi ya..[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 aman diim ortalık cok kızısmıs.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Horcabilmemne ve Hellhound.. Noluyo olum size? Siz forum eşkıyasımısınız size ne adam sormuş bende sordum bilmeyende sorar kardeşim cevap vermeyin bakmayın foruma Allam yarabbim ne antika tipler varya! Sırf kendilerini bişeymiş gibi göstermek için ona buna terbiye veriyolar kendilerince. Tekrar söylüyorum: SİZE NE?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 bastır hellhound.. ehehe. şaka bir yana arkadaşlar bu kadar kavga etmenize gerek yoktu. her dakka aynı postları görmekten gına geliyor biliyor musunuz? yani ne biliyim biri açıyor: Fifa2002 oynadım güzeldi, başka biri fifa oynuyor, o da açıyor Fifa2002 oynadım güzeldi, gene bir başka arkadaşımız Fifa2002 oynadım güzeldi... Gözünüzden kaçabilir. Olmayacak birşey değil. Mesela batman-predator ile ilgili bir topicim var. "Özür dilerim gözümden kaçtı" dedim. Ama neredeyse her topicimden önce mutlaka ararım. Özellikle böyle topiclerde. Siz de arayın, güzel şey aramak. Bu dünya bizim, kavga etmeyelim, sizin için Cenk ve Erdem - o-ne çalıyorum hadi öpüşüp barışın, gruplaşmayın, adamın asabını bozmayın. Sen gözlüklü. Bırak o silahı![hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 said: Dresquin, 16 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki: Hellhound'un sanal ortamda kendini birsey gibi gösterme sevdasinin bundan 3,4 yil kadar önce olup olmadigini bilemicigim fakat, 3 yil mi ne oldu, o vakitten beri Pepelek'te görür zevk ile okurum postlarini, hic öyle bir ihtiyaci olmadigini kalibimi basarak söyleyebilirim, horace bacanagimin da, buralarda görmeye basladigim süre itibariyle gayet bilgi küpü, mantikli ve zeki bir insan oldugunu cümle alem bilmekte. Sonuc olarak GICIK2 nickli kardesim, bilgi güzel sey. Susmak da fena degil, ama bilmeden konusmak cok fena. Bir daha olmasin emi evladim. Arama tusuna basmayip bir de yok yere alevlenene de, her türlü muamele serbest. Adap, edep; Bunlara uymayanin hakki kötektir.[hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı. Basarım basmam kardeşim sanane sende kefal gibi atlama ozaman her gördüğüm posta? Batıyo galiba postlar sana.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 17 August 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Dres'i bilemem, ama bana "batıyor" bu tür postlar, haberin olsun. Forum kullanmanın bir adabı vardır, bilmiyorsanız öğretmek için çabalayanlara efelenmeyecek kadar olgun olun. Forum içerisinde "nasıl olsa sanal ortamdayız, rahat rahat efeleneyim, onu bunu tehdit edeyim" yaklaşımı hoş karşılanmaz, bu da benden uyarı olsun; üyeliğinizi sürdürmeye niyetliyseniz dikkate almanızı rica ederim. [Bu mesaj Nefr tarafından 17 August 2003 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 adamlar dağdan gelip bağdakini kovuyo be.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 tiklarsan fatih urek gibi olursun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar