Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyo Paticik ile ilgili sorum var ..


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

*!delirir*
*!gozu doner*
Biri aramaya bassin imana gelicem cidden soyluyorum

hatta simdi farkettim aramaya gerek yok.... daha ilk sayfada ayni soru sorulmus, cewabi verilmis...

Calismiyor kardesim radyo Shoutcast'i actirmak lazim utv'yi arayip bir sure boyunca kendin osurup kendin dinleyeceksin[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-Follow the Blind-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır yani ..
Neyse bak kardeşim sinirlenme hemen sinirlendirme de. Bu durumda sen hem suçlu hem güçlü oluyosun. Buna da terbiyesizlik deniyo tamam mı koç? Diyceen şuydu madem öyle bi halt yedin.

"Kusura bakmayın yeniyim görmemişim" Kimse de bişi demez sana sonra. En fazla biraz homurdanıp dikkatli ol bi saaki sefere filan denir ama böyle nefret kazanıyosun. Elde etmeye çalıştıın şey buysa bilemem tabi ama bunu istemeyen bi insanın buna göre hareket etmesi gerekiyo...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıdaki mesaj yeterince açıklayıcı sanıyordum ..
Bir Türkçe bir de ingilizce yazacağım .. Daha rahat anlaman için ..

Geçen hafta denedim aynı hatayı aldım , bu gün de denedim yine aynı hatayı alınca sorunun benden kaynaklandığını zannettim ..

Last week i tried to listen Paticik Radyo .. But it had the error " Sunucu Bulunamıyor = The Host Cannot Be Found "..
A week later i tried again (today) , but i had the same error again so i tought the problem was because of my computer ..
So i decided to ask instantly ..[hline]Istiaron
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aferin sana. Eski olman daha iyi bişey mi daha kötü bişey mi onu sana bırakıyorum. Neyin çabasını verdiğini de anlayamıyorum. Yanlış bişey yaptın işte kim olusa olsun yanlış bişi yanlıştır. O kadar. Ayrıca zaten bişi yazacaam yoktu senin o pis postlarına kadar. Bkz. ilk postum.

Ayrıca ne demek istiyosun dolaşacaz biraz filan. DAyı mısın?[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığın nokta şu. Burda öyle 100 tane topic açmak hoş karşılanan bşi diil kardeş. Derdimi anlamıyosun galiba.

Şöle söyliyim:
Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak... forum kurallarına aykırıdır.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Horcabilmemne ve Hellhound.. Noluyo olum size? Siz forum eşkıyasımısınız size ne adam sormuş bende sordum bilmeyende sorar kardeşim cevap vermeyin bakmayın foruma Allam yarabbim ne antika tipler varya! Sırf kendilerini bişeymiş gibi göstermek için ona buna terbiye veriyolar kendilerince. Tekrar söylüyorum: SİZE NE?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bastır hellhound.. ehehe.

şaka bir yana arkadaşlar bu kadar kavga etmenize gerek yoktu.
her dakka aynı postları görmekten gına geliyor biliyor musunuz?

yani ne biliyim biri açıyor: Fifa2002 oynadım güzeldi,
başka biri fifa oynuyor, o da açıyor Fifa2002 oynadım güzeldi,
gene bir başka arkadaşımız Fifa2002 oynadım güzeldi...

Gözünüzden kaçabilir. Olmayacak birşey değil. Mesela batman-predator ile ilgili bir topicim var. "Özür dilerim gözümden kaçtı" dedim.

Ama neredeyse her topicimden önce mutlaka ararım. Özellikle böyle topiclerde.

Siz de arayın, güzel şey aramak.

Bu dünya bizim, kavga etmeyelim, sizin için Cenk ve Erdem - o-ne çalıyorum hadi öpüşüp barışın, gruplaşmayın, adamın asabını bozmayın. Sen gözlüklü. Bırak o silahı![hline]By Gamers For Gamers
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 16 August 2003 22:41 tarihinde demiş ki:
Hellhound'un sanal ortamda kendini birsey gibi gösterme sevdasinin bundan 3,4 yil kadar önce olup olmadigini bilemicigim fakat, 3 yil mi ne oldu, o vakitten beri Pepelek'te görür zevk ile okurum postlarini, hic öyle bir ihtiyaci olmadigini kalibimi basarak söyleyebilirim, horace bacanagimin da, buralarda görmeye basladigim süre itibariyle gayet bilgi küpü, mantikli ve zeki bir insan oldugunu cümle alem bilmekte. Sonuc olarak GICIK2 nickli kardesim, bilgi güzel sey. Susmak da fena degil, ama bilmeden konusmak cok fena. Bir daha olmasin emi evladim. Arama tusuna basmayip bir de yok yere alevlenene de, her türlü muamele serbest. Adap, edep; Bunlara uymayanin hakki kötektir.[hline]Siyah Kahve.com, Ebedi kahvelerin mekânı.


Basarım basmam kardeşim sanane sende kefal gibi atlama ozaman her gördüğüm posta? Batıyo galiba postlar sana.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.

[Bu mesaj GICIK2 tarafından 17 August 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dres'i bilemem, ama bana "batıyor" bu tür postlar, haberin olsun. Forum kullanmanın bir adabı vardır, bilmiyorsanız öğretmek için çabalayanlara efelenmeyecek kadar olgun olun.

Forum içerisinde "nasıl olsa sanal ortamdayız, rahat rahat efeleneyim, onu bunu tehdit edeyim" yaklaşımı hoş karşılanmaz, bu da benden uyarı olsun; üyeliğinizi sürdürmeye niyetliyseniz dikkate almanızı rica ederim.

[Bu mesaj Nefr tarafından 17 August 2003 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...