Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjde! Managerzone.com aktivasyon ücretini kaldırdı! + [ Managerzone Tutorial ]

Fistan

Öne çıkan mesajlar

said:
bravecik, 22 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
bana et bana takım adı Finterbahce
user: baran

[Bu mesaj bravecik tarafından 22 Eylül 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]

deplasmanda 1-1
kendi evimde 4-0

:P[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNg, 12 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
zor kurtuldun elimden aktiftablet ... :D

Vallaih bundan önceki maçlarımı farklı kazanmıştım, heralde senin takım ters geldi, maçları izleyemediğimiz için bilemiyecem. Ayrıca en iyi ofrvetim de sakattı.
Tekliflere hala açığım.

Bir de bana transfer edebileceğiinnz iyi oyun kurucunuz varsa, alabilirim, çok pahalı değilse.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 13 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Abi senin altyapı bile dağıtıyo adamı, 8 atmışlar bana geçende lol :).

kimin*[signature][hline]
With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid, and contagious
Here we are now , entertain us
A mulatto, an albino, a mosquito, my libido,
Yeah
Sosyal ağlarda paylaş

bn teklif verdim hade hayırlısı 5.lig takımına bi yenilde gör :D[signature][hline]
With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid, and contagious
Here we are now , entertain us
A mulatto, an albino, a mosquito, my libido,
Yeah
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan'ın ManagerZone tutorial'ına devam..(Kendisi yazı yazmayı bıraktığı için msnden bana yazdıklarını ben onun adına yazıyorum..)

-- Fistan Oyuncu Formlari Tutorial --

Şimdi formlar sadece carsamba günleri güncellenir.(salı gecesi 01:30a.m)

1 haftada formu etkileyen 11 maç vardır. 1 lig 10 hazırlık.Diğer hiçbir maç formları etkilemez.Kupa, dostluk ligi,mac teklifi vs istersen haftada 45 maç yap.Formu etkileyen 10 hazırlık ve 1 lig maçıdır.11 hazırlık maçı yapamazsınız. max 10 maç

Bu 10 maçın 5 ini as takımla 5 ini yedek takımla oynatmalısınız.

Dikkat!Eğer takımında "oynamak istiyorum" diyen oyuncu var ise bir dahaki çarşambaya kadar tüm maçlarda(hazırlık) oynatmalısınız.

Dikkat!Eğer takımında "dinlenmek istiyorum" diyen oyuncu var ise hiçbir maçta(lig maçıda dahil) bir dahaki çarşambaya kadar oynatmamalısınız.Yedeğe dahi koymuyorsunuz.Yedek ile sahada olmak form acısından bişeyi değiştirmiyor.

Dikkat!Eğer takımında "halimden memnunum" diyen varsa o oyuncuları bi dahaki çarşambaya kadar haftada 5 maç yaptırıyorsunuz.

Bunları uygularsanız tüm takımınız 9 form topu kazanır.

9 form topu kazanan oyuncular, 9 form topunu koruması için haftada 5 maç yapmalıdır.Daha fazla yaparlarsa "dinlenmek istiyorum" konumuna geçerler.

Eğer bir oyuncu dinlenmek istiyorsa ve onu hazırlık maçlarında oynatmayıpta lig maçında oynatırsanız, dinlenmek istiyorum pozisyonundan çıkamaz ve bir hafta kaybedersiniz.

Alt yapıdan mutlaka 16 oyuncu çağırın ve yedek kadro olarak alt yapı oyuncularından kurulu bir 18 çıkarın.. B taktiğiniz böyle olsun mesela..

---------------------------

Fistana bu tutorial için teşekkürlerimizi sunuyoruz..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı

[Bu mesaj Mumu tarafından 15 Ekim 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@mumu, hazırlık maçları "maç teklifi" ile yapılmıyo mu? Bi çelişki var sanki tutorial da.
Edit: Maç teklifinden kasıt top teams veya büyük takımlara maç teklifi imiş. Olay çözüldü.

[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 15 Ekim 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tesüf ederim :D

Maç detayını ekliyeyim hemen

Muzaffer Sener başlama vuruşunu yaparak maçı başlattı. Eğer Erhun Ekabir şutunu daha aşağıdan atabilseydi maçın 5. dakikasında gol olabilirdi. Onun yerine top üst direğin üzerinden dışarı çıktı. Erhun Ekabir biraz şans ile topu kazandı ve maçın 10 dakikası geride kaldığı sırada topu kalenin sağına doğru hızlıca gönderdi. Yildirim Mahsun bu şut sonrasında şaşkına uğradı ve topu yakalayamadı. Skor 0-1 oldu. Tribünlerin alkışları arasında Hayrullah Aydintan 13.dakikada harika bir şutla kalecinin solundan topu filelere gönderdi. Yildirim Mahsun defans hatalarından şikayetçi. Maçta durum şimdi 0-2. Tribünler Sahin Kabil uzaktan attığı şutla golü bulunca bu golü ayakta alkışladılar. Yildirim Mahsun sağından ağlara giden topa mdahele edemedi. Maçta dakika 21 ve skor 0-3. Oyunun 25. dakikasında şans Guney Oymen yanında değildi. Attığı şut sağ direğin oradan dışarı çıktı. Maçın 26. dakikasında Ilkay Nebi, kaleci ile karşı karşıya geldi, herkes bu pozisyonun golle sonuçlanacağını düşünüyordu, fakat golü küçücük bir farkla kaçırdı. Ilkay Nebi, maçın 28. dakikasında çok daha iyi bir bitiriş yapabilirdi, kaleye doğru çok sert bir şut attı, topu Esen Nevci üzerinden göndererek gol yapmak istedi. Onun yerine top üst direğin üzerinden gitti. Gol için çok iyi bir şanstı. Eğer Guney Oymen şutunu daha aşağıdan atabilseydi maçın 32. dakikasında gol olabilirdi. Onun yerine top üst direğin üzerinden dışarı çıktı. Amele Birligi oyuncusu Guney Oymen maçın 40. dakikasında gol için iyi bir şans elde etti, fakat golü kaçırdı. Maçın 43. dakikasında Guney Oymen, kaleci ile karşı karşıya geldi, herkes bu pozisyonun golle sonuçlanacağını düşünüyordu, fakat golü küçücük bir farkla kaçırdı. İlk yarı sonunda önde olan taraf Amele Birligi oldu. Skor 0-3. Deplasman ekibi ilk yarıda kendilerine müthiş güvenerek oynadı ve galibiyeti haketti.
İkinci yarı başlamadan önce takımlar dizildiler ve Hasim Iltekin başlama vuruşunu yaptı. Guney Oymen, maçın 51. dakikasında çok daha iyi bir bitiriş yapabilirdi, kaleye doğru çok sert bir şut attı, topu Yildirim Mahsun üzerinden göndererek gol yapmak istedi. Onun yerine top üst direğin üzerinden gitti. Gol için çok iyi bir şanstı. Maçın 53. dakikasında Ilkay Nebi kaleye doğru sert bir şut attı, fakat top az farkla üst direğin üzerinden dışarı çıktı. Gol için çok iyi bir şanstı. Maçın 60.dakikasında Guney Oymen çok iyi bir pozisyon buldu ve topu kolayca ağlara gönderdi. Yildirim Mahsun sol tarafından yediği golden sonra yedek klubesine bakmaya başladı. Skor şimdi 0-4 oldu. Maçın 66. dakikasında Sahin Kabil kaleye doğru çok sert bir şut attı, fakat top az farkla üst direğin üzerinden Yildirim Mahsun topu durdurmasına gerek kalmadan dışarı çıktı. Sulakyurt defansının dikkatsiz oyunu sonucunda Sahin Kabil topu kalenin sağ tarafına doğru gönderdi. Kaleci Yildirim Mahsun topu yakalayamadı ve gol oldu. Rifki Paker topu kalecinin solundan ağlara göndermeye çalışırken Amele Birligi takımından Esen Nevci şansınında yardımıyla topu kontrol etmeyi başardı. Maçın 82. dakikasında Sahin Kabil kaleye doğru çok sert bir şut attı, fakat top az farkla üst direğin üzerinden Yildirim Mahsun topu durdurmasına gerek kalmadan dışarı çıktı. Kandemir Sahsar tarafından kullanılan kötü taç atışı, 83. dakikada rakip takım Sulakyurt oyuncusu Koksal Vefakar tarafından kontrol edildi. Amele Birligi oyuncusu Hasim Iltekin maçın 85. dakikasında uyluğundan yaralanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı. Amele Birligi takımından Hasim Iltekin oyundan alınarak yerine Oktay Gurbet getirildi. 91.dakikada Suat Ersan uzak mesafeden şutunu çekti fakat Esen Nevci topu sol kale direğinin dibinden durdurmayi başardı. Amele Birligi taraftarları takımlarının hakedilmiş galibiyetlerine çok sevindiler ve maç bitmesine rağmen stadyumda kalıp kutlamalara devam ettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya transfer olayını anlatırmısınız pek anlamadım para birimi ve olayı bi garip
nasıl oyuncu alıcaz ?

Birde finansı nasıl geliştirebiliriz? stat kapasitesini arttırdım.
Ayrıca Nike ı kendıme nasıl sponsor alıcam millet almış=)
ve yine ayrıca altyapı geliştirmem gerekir mi ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Tek tek sıradan geçeyim.

1. Transfer açık arttırma usulü yapılıyor.Bir oyuncuyu x takımı staılığa koyar 50.000 EURO ister sen basarsın başkası basar en çok basanda adam kalır.

2. Finans işi uzun vadeli oluyor biraz.Stad bu konuda büyük yer kaplıyor.Özellikle gelirini oluşturacak şey haftada 5 adet kendi sahanda oynayacağın hazırlık maçları ve Pazar günleri kendi evinde oynayacağın lig maçları oluşturuyor.

3.Takım sekmesine gel oradan sponsor sekmesine gel istediğin firmayı seçebilirsin.Sana faydası her hafta 11.00 euro filan vermekten başka birşey değil ama bu da birşey yani. :) Hem takım formasına da monte edebilirsin.

4. Altyapıya önem ver derim.Çünkü en önemli gelir kaynaklarından birisi altyapıdır.Tabii biraz da şans lazı mbu iş için.Adam gibi altyapı gelmesi gerekiyor, çürük elemanları geliştirmek çok zor.Antrenör e para bayılmak gerekiyor bolca.

[Bu mesaj lancelotdulac tarafından 18 Ekim 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya hazırlık maçları teklif ediyorum ama hiç kimse kabul etmiyor çok ezik kaldım =)

ayrıca bu kadar çok hazırlık maçı oyuncuları yorgun kılmaz mı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...