DasDa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Human paladine gay diyenler gelsin oyunda bulsun beni ispatlıyım sapına kadar erkek olduğumuzu.[signature][hline]Godon Onerous #Paladin www.GO-tr.org
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 said: DasDa, 11 Aralık 2005 21:21 tarihinde demiş ki: Human paladine gay diyenler gelsin oyunda bulsun beni ispatlıyım sapına kadar erkek olduğumuzu. Troll hariç tüm horde erkekleri ally e göre 10! daha erkeksi.[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Nesi varmış Trollerin ? Kenarmahalle kabadayilari gibi yengeçleme yürüyorlar aslanlarim benim.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 alyans diyosanız alın size hort gay diyorsanız sizde transsınız(orc,troll ve undead femaleler katliam zaten asıl bence hortta gay olsa yaridir biz hiç değilse yakışıklıyız massallah 41 kere hemide :p nelerin dansı iğrenç zati seyrettim koptum o blizzin hatası undeadlere gelince kaporta tamiri yaptırsınlar!.. defolu onlar defolu!... :D:D:D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes...
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 gaysiniz lan işte :P[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 34 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2005 Undeadlar gıbısı var mı bea adamlar hard rock cu en basta dansları kral :) Taurene zaten azını acıcak hiçbir ırk tanımıorum o cusseye o endamam o agırlıga laf atılmaz ! :)
Bloodthirst Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 biz taurenleri sevioruz onlarla mutluyuz gay elfleriniz sizde kalsın hem ally arkadaşlar isyan etmeyin biz kabul edioz baq çirikiniz biz aa sizde kabul edin gaysiniz işte hadi utanmayın yaw :P[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark
horten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kanıt No:1[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Soth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Viktor, 11 Aralık 2005 21:12 tarihinde demiş ki: female NE den daha tatlı daha seksı duran cok az sey vardır su oyunda Evet evet dün lvl 28 undead warriorumla quest yaparken aynı lvl bi female NE rogue saldırdı. hatunun bana piçak sokarken ki seksi beden hareketlerini izlicem derken ölüvermişim:P[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue/ED Sardokar-Human-Paladin/ED Sardius-Undead warrior/The Maelstrom DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: horten, 12 Aralık 2005 09:32 tarihinde demiş ki: Kanıt No:1 Tamamdır abi, olay anlaşılmıştır .. Diyecek bişey yok fazla , herkes cinsel tercihinde özgürdür tabi. Gayet doğal. Zuahahahahahahahahaahahah kodumun ibneleri, nasılda mutlular ....
Öne çıkan mesajlar