Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir Bugdır bu :(

Akairis

Öne çıkan mesajlar

Böyle bi bug yok oyunda, oyun oynamam imkansız.

Özetlemek gerekirse, MC yaparken birden oyundan düştüm ve oyuna tekrar girdiğimde hiç bir şey yapamıyordum. Ama normal lagdan donma gibi değil, çevremdeki insanları görebiliyor, onların beni reslemesini izliyor ama hiç bir şey yapamıyordum. Neyse olur böyle şeyler dedim. Bi yarım saat sonra girdiğimde hayatımın en ilginç bugıyla karşılaştım. Oyun ekranında sadece gölgem görünüyor, yazdığım hiçbir yazı hiç bir kanalda çıkmıyor (onların yazılarıda bana gelmiyor) ama buna rağmen etrafımdaki insanların hareketlerini gayet normal görebiliyorum. BU arada 2 önemli nokta, Latency = 0ms gözüküyor veeeee insanları çıplak görüyorum : .

Evet sadece tabard, helm ve back görünüyor. Böyle bir bugla karşılaşan var mı aranızda, her hangi bir önerisi olan (bu arada WoW u uninstal edip baştan yükledim, değişen bir şey yok ve arkadaşlarım benim hesabımla oyuna girdiğinde hiç bir sorunları olmuyor).

Not: Bu sorun bütün serverlarımdaki bütün charlarımda var

Nude Camp IF : http://www.picpile.com/image.php?img=178455690.jpg[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

bug degil, sorun sizin baglantiniz.

baglantiniz mukemmel diil yani... sorun baglantidan kaynaklaniyo. firewall'unuzu kontrol edin. servis saglayicinizi kontrol edin. eger sorunun yine sizden olmadigina inaniyosaniz, ki simdiden sooliyim sorun muhtemelen sizden, blizzard'i arayin, cozsunler.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 11 Aralık 2005 04:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce diğer serverlarımdaki charları kontrol ettim onlar düzelmiş halde. Magtheridondaki main charım ve başka bir charda kaldı bir tek sorun. Maghteridonda yeni bir char açtım ve onda sorunsuz oynayabildim. Firewalldan kaynaklı olacağını düşündüğüm için onu kapatıp denedim değişen bir şey olmadı. Bakalım GM ye ticket attık inşallah cevap gelir.[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bir anlatmışsın ki sanki görende sadece dunyada senin başına gelmiş sanar ha öh yani.bana hergun olan bişey.
gir wow klasoruna wdb wts mi ne öyle iki tane klasor var onları sil tekrar gir oyuna düzelsin.
o senın baglantınla alakalı bir problem normalde .dediklerimi yap düzelir.bud da değil yani abartma.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak )
Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 30

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerini yaptım değişen bir şey olmadı, bi kaç güzel elf ss i aldım o kadar. Bide bu oyunu ankaraya geldiinden beri oynuorum başıma ilkkez geldi ve insanları çıplak görüyorum oyunda. Eğer bu bug değilse neyi bug olarak tanımlamak gerekirki??[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten arkadaşlarım kendi bilgisayarlarından girince bir sorun olmuoyr ama benim bilgisayarımda şu an sorun çıkarıyor. Başka bir harddisk çözüm olur ama çok kullanışlı gelmedi bi an :D . Sanırım bir dosyada hata var ama charlara bağlı dosyaların hepsini temizledim (sanırım) yinede sorun duruyor. ah ah zamanında ragnarok online oynardım onda yokdu böle sorunlar bidi bidi gezerdik ortada :P .[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon

[Bu mesaj Akairis tarafından 11 Aralık 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en az 50 bın kez yazıldı cızıldı bu
unknown entıtıy krızı dıyoruz buna 2 sebebı var

1-network kartı ayarlarından offload checksum acık ıse oluyor

2-kablo modemelrın cogunda bulunan bır hatadan dolayı oluyor motorola 4400 serısınde ozellıkelde[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımcı olan herkese teşekkürler. Hiç başıma gelmemişti ama anladığım kadarıyla sıkça rastlanılan bir durummuş.

http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww0834p

Burda yazanları adım adım yapıp her adımdan sonra test yapmak faydalı oluo. Herkese geçmiş olsun (Blizzard F U)[signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akairis, 11 Aralık 2005 06:42 tarihinde demiş ki:
Yardımcı olan herkese teşekkürler. Hiç başıma gelmemişti ama anladığım kadarıyla sıkça rastlanılan bir durummuş.

http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww0834p

Burda yazanları adım adım yapıp her adımdan sonra test yapmak faydalı oluo. Herkese geçmiş olsun (Blizzard F U)

Alakası yok anlatılanlar kalıcı hatalar bende böyle olunca kendi kendine düzeliyor :)) 1.8.4 de oldu sadece ayrıca cafedede oynuyordum oradada oldu yarım saat sonra düzeldi gene...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

Once interface klasörünü silin. Aynı hata devam ediyorsa WTF ve WDB klasörleri de dahil 3 ünü birden silin olmazsa gg
bu arada interface klasörünü sildikten sonra once yeni bir char acip girmek veya problemsiz bir charinizla girip sonra digerini denemek gerekebiliyor.

[Bu mesaj mardox tarafından 11 Aralık 2005 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı bana oldu. aylardır hiç olmamıştı dün oldu bugün de devam ediyor. burda denilenleri yaptım hiçbir etkisi olmadı

ilginç valla. oyuna giriyorum bazen diğerlerinin isimler yükleniyor benim gölge olmam da geçiyor kendimi görüyorum ama sorun yine devam ediyor ne bir whisper ne baska birsey yapabiliyorum. sonra da disconnect zaten. tabi genelde gölge olarak kalıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı hata bana da olmuştu. WTF ve WDB ve klasörlerini silin yeterli. Interface klasörüyle ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum. Bunlar olmazsa reinstall düşünülebilir ama bunlarla her şekilde olması lazım.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...