InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Az önce televizyonda gördüm.(ATV)Üsküdar'da içki yasaklanmış.Satış mı,yoksa mekanlarda içmek mi tam anlayamadım.Antalya'da falan da oylanması yapılmıştı zamanında.Haberde Üsküdar'dan sonra diğer ilçelerde de yasaklanacağı açıklanmış.İzlerken delirdim.Ulan her yeri istila ettiler ya!Fazla konuşmak da istemiyorum bu konuda yoksa küfür edeceğim!Bir de şunu gördüm:İmam-Hatiplilere açıköğretim kolaylılığı sağlanacakmış.Artık ilahiyata değil,her istedikleri bölüme girebileceklermiş...LMAO![signature][hline]Order Within Chaos....
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 ne desem az ya ufak ufak emeller gerceklesiyor[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore.
laverda Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 saçma bi yaptırım bence. niye karışıyolar ki hem üsküdar ayyaş milleti de biz mi bilmiyoz çok saçma ya , saman altından su yürütüyolar. kahvelerde sigara içmek de yasaklanacakmış isyan çıkartacaklar sonunda[signature][hline]laverda yalan oldu..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 anlayıpda dogru düzgün bilgi verseydin. antalyadada olmadı o yasak.kabul edilmedi.hersey serbest =P bide imam hatiplere açıkogretim hakkı diyosun bunu "artık istedikleri bölüme gireceklermiş" diye bağlıyosun.açık öğretimle ilahiyat ve istedikleri bölümün alakası ne? üniversiteye giriş hakkındamı demek istediklerin? o zaman açık öğretim hakkı ne demek vs. :/[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 @Fistan Antalya'da kaldırılsın diye oylama yapılmıştı,sonra kabul edilmedi tabi.Açıköğretime gelince onu da haberde duydum(atv).Kaynak bu yani.Artık ilahiyattan başka bölümlere de rahatlıkla girebileceklermiş imam-hatipliler[signature][hline]Order Within Chaos....
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 kadıköyü bize bıraksınlar gerisi umrumda değil..
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 postal geliyor arkadaşlar :):):)[signature][hline]Bu memleket tarihinde Türk'tü, o halde Türk'tür ve ilelebet Türk olarak kalacaktır... M. Kemal ATATÜRK 66. madde: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür."
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 NOOOOOOOOOoooooooooooo!!!!![signature][hline]Alo-matik Pati - ?
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Üsküdar' da kimse birşeyi yasaklayamaz, olay çıkar valla.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Minke
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 bu gidişle sonumuz nolcak ya. içkinin yasaklanması ne mantıktır anlamadım?[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mantıklı bir tane açıklaması var mıymış ? Ne kadar laik devletimiz, lol.[signature][hline]Tomoe
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 W T F ? ![signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Yavaş yavaş,sinsice ele geçirecekler ülkeyi... Ulan sen yasakla,ben içmiycem ha? Hey bıyıklı; Practice safe sex.... GO FUCK YOURSELF!!!!![signature][hline]Order Within Chaos....
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Aklım almıyor bu nasıl bir şeydir. Kime ne benim içtiğim içkiden. Ne demek Üsküdar'da içki içmek yasak ? Nasıl karışabilir "laik" bir devlet içtiğim içkiye benim ? Biri kaynak falan gösterebilir mi bu haber ile ilgili, merak ettim detaylarını. Kim ne demiş, kim yasaklamış ?[signature][hline]Tomoe
kickass Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 caizdir.[signature][hline]Unlimited Reseller
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 hadi len diyorum ben bu hukumete defolsunlar yeni seçimde[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Vallaha dediğin gibiyse Kapalı mekanlarda yasaklanması saçma ötesi olur. Ama açık alanlarda içki içmeyi yasaklayabilirler bence.Dışarıda insanların gözü önünde içmek biraz ters gibime geliyor.[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
chn07tbr Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 açık alanın da mutlaka bişeini yaparlar burdaki turistlere dışarıda içki içirtmezler vs.vs. gene cok sacma bi olay akp geldiinde guzel seyler yapıcak gibime geliodu ki bazı guzellikler yaptılar ama yoldan çıkmaya basladılar artık
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 O zaten yasak.[signature][hline]Tomoe
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 içmeyin kardeşim zıkkım için diyesim geliyo (:P) tabiki bazılarına sözüm 2-3 bira içip evine gidip adam gibi oturanlara yada sahilde manitasıyla gezenlere diil içip içip adam bıçaklayan kapkaç yapan pisliğin bini bi para olanlara mümkünse sibiryaya gidip içsinler onlar belki donarda geberirler...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
Muhallebi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Kağıtta olabilir, ama evlere arama, sokakta içi içki dolu torbayla görülenleri tutuklama falan olursa olay çıkar. Ulan siz kimsiniz be.[signature][hline]The Blood is Love.
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Maliyeti düşük olupta yüksek fiyata satarak insanlarımızdan bu kadar para aldıkları halde ve üstüne üstlük bu kadar alkol içen insan varken neden böyle anlamsızca bir harekette bulunduklarına diyecek bir şey bulamıyorum.Antalya civarlarında alkolu yasaklayarak ülkenin en önemli gelir kaynaklarından biri olan turizme vurdukları baltadan bahsetmiyorum bile.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: Muhallebi, 10 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Kağıtta olabilir, ama evlere arama, sokakta içi içki dolu torbayla görülenleri tutuklama falan olursa olay çıkar. Ulan siz kimsiniz be. İmkansız o, o kadarına hiçbir hükümet cesaret edemez.[signature][hline]Tomoe
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 said: kingpin, 10 Aralık 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Maliyeti düşük olupta yüksek fiyata satarak insanlarımızdan bu kadar para aldıkları halde ve üstüne üstlük bu kadar alkol içen insan varken neden böyle anlamsızca bir harekette bulunduklarına diyecek bir şey bulamıyorum.Antalya civarlarında alkolu yasaklayarak ülkenin en önemli gelir kaynaklarından biri olan turizme vurdukları baltadan bahsetmiyorum bile. ben hiçbir turistin içip içip bir çocuk öldürdüğünü yada bir genç kıza tecavüz ettiğini hatırlamıyorum bence içki adam gibi içene afedersiniz eş.k gibi içene diil...[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Bir kişi bile haberi doğru dürüst okumamış... Yasak içki ye değil. İçki alanları dışında içkili mekan açılmasına. Ki belediye tarafından belirleniyor içki alanları. Ayrıca daha önce açılmış bu alanlar dışındakilerde devam edecek faaliyete bu alanlar dışındaki yerlere yeni içkili mekan ruhsatı verilmeyecekmiş... Yani öyle açık alan kapalı alanda içki içmek yasak. Yok elinde içki dolu poşeti görene ceza kesmek falan nerede yaşıyoruz?? insanlara önyargılı olurken bence bu kadar olmayın... NTVMSNBC Adamlar içkili yerleri güncelliyor toparlıyor işte niye olayı direk içki hakkına saldırı gibi görüyorsunuz anlamadım... Barlar Sokağı gibi olaylar daha çok olacak yani :P (kızmayın son kısımlar espri amacı ile yazılmıştır :))[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. [b]International Youth Informatics Society [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 10 Aralık 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar