huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 son mu ? ulen ben de hizlandi diyordum tam .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gayet açıklayıcı ve doyurucu oldu bence sezon finali. bundan önceki bölümlerde hep merakta bırakmışlardı çünkü .. eh zaten ya uzaylı çıkacaktı ya da gelecekten gelenler :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nesi çok kötü yav? şahsen tatmin oldum ben. 2. sezonu beklicez artık...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 2. sezon nezaman başlıyor? Yazın sonunda mı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 rahatlıkla izlediğim en iyi dizilerden biri diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sezon finalinin tekrarı bu aralar varmı[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: elma, 24 Mayıs 2005 18:01 tarihinde demiş ki: ya tüm bölümleri izledim ama . nasıl desem the 4400 bir de uzaylılar kaçırmış insanları geri dönmüşler vs. olunca insan biraz action bekliyor 4400 kişiden kimisi cıksın adu çeksin kimi cıksın gökyüzünü kontrol etsin yıldırım çaktırsın kimi cıksın depremler yaratsın. bu tarz birşey bekliyordum ama cıkmadı tüh :D x men oldu olay:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bu arada mükemmel jenerik müziğinde çalan şarkının adını bilen var mı arkadaşlar ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 amanda abizaid - a place in time[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sonu cok iyidi.kadın doguma giderken Agaclar egildi.Olaylar cok karıstı. Yani uzayli falan yok :D[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: ShdwFx, 28 Mayıs 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Yani uzayli falan yok :D hepimiz birer uzaylıyız, dünya nerde cebimde mi, cebimde olsa bile cebimde uzayda :P ama konu süper bağlandı bence :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ağaçların yana yatması nasıl uzaylı olmadıgını gösteriyor burayı anlamadım[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: ShdwFx, 28 Mayıs 2005 14:11 tarihinde demiş ki: sonu cok iyidi.kadın doguma giderken Agaclar egildi.Olaylar cok karıstı. Yani uzayli falan yok :D Hay Allahım! :hrr: :hrr: :hrr:[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: elma, 28 Mayıs 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ağaçların yana yatması nasıl uzaylı olmadıgını gösteriyor burayı anlamadım Uzaylı yok ki zaten[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Doğacak çocuk doğayı yönetme gücüne falan sahip olabilir ehe[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya ben kaçırdım final bölümü biri bana anlatsa[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ılk bolumunu ızlerdım sonra bıkere bıle ızlıyemedım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: elma, 28 Mayıs 2005 18:07 tarihinde demiş ki: ağaçların yana yatması nasıl uzaylı olmadıgını gösteriyor burayı anlamadım zaten ordan anlayamassın.Dizinin bi yerinde Kyle ın vucuduna giren kim oldugu belli olmayan ve "gelecekten geldik biz de insanız sizin gibi" demesinde anlasıldı..[signature][hline]Server: Diez National: El Morad LVL: 60+ Nick: ShadowFax Clan: ----------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 agaclarin yana egilmesi dunyaya cok saygi deger birisinin gelecegini gosteriyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 beni çaardılar gidiorum 30 dk ya sete lol[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: huun, 30 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki: agaclarin yana egilmesi dunyaya cok saygi deger birisinin gelecegini gosteriyor . Aman Allahım yoksa peygamber mi geliyor :D[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...! [Bu mesaj Grimwolf tarafından 30 Mayıs 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: huun, 30 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki: agaclarin yana egilmesi dunyaya cok saygi deger birisinin gelecegini gosteriyor . ben doğarken de zaten büyük depremler olmuştu :D hastanede elektrikler kesilmişti. şimdi anladım neden olduğunu :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya biri sonunu adam akıllı anlatsa ya[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o sarışın hamile kadın ile zenci adam kaçıyorlar televizyona cıkan adamın yaptırdığı binalardan sitelerden sonra biraz zaman geçiyor bu kadının sancıları başlıyor hastaneye gidiyorlar arabayla. bu sırada araba yönünde ağaçlar eğiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 cok izlemek istedim ama surekli kurtlar vadisi ile caki$tigi icin izleyemedim tekrarida gece 3 gibi bittigi icin siziyodum bastan baslatirlarsa izlerim[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar