Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The 4400

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

nesi çok kötü yav? şahsen tatmin oldum ben. 2. sezonu beklicez artık...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 24 Mayıs 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
ya tüm bölümleri izledim ama .

nasıl desem the 4400 bir de uzaylılar kaçırmış insanları geri dönmüşler vs. olunca insan biraz action bekliyor

4400 kişiden kimisi cıksın adu çeksin kimi cıksın gökyüzünü kontrol etsin yıldırım çaktırsın kimi cıksın depremler yaratsın. bu tarz birşey bekliyordum ama cıkmadı tüh :D

x men oldu olay:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShdwFx, 28 Mayıs 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
sonu cok iyidi.kadın doguma giderken Agaclar egildi.Olaylar cok karıstı.
Yani uzayli falan yok :D

Hay Allahım! :hrr: :hrr: :hrr:[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 28 Mayıs 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
ağaçların yana yatması nasıl uzaylı olmadıgını gösteriyor burayı anlamadım
zaten ordan anlayamassın.Dizinin bi yerinde Kyle ın vucuduna giren kim oldugu belli olmayan ve "gelecekten geldik biz de insanız sizin gibi" demesinde anlasıldı..[signature][hline]Server: Diez
National: El Morad
LVL: 60+
Nick: ShadowFax
Clan: -----------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 30 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
agaclarin yana egilmesi dunyaya cok saygi deger birisinin gelecegini gosteriyor .

Aman Allahım yoksa peygamber mi geliyor :D[signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!

[Bu mesaj Grimwolf tarafından 30 Mayıs 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 30 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
agaclarin yana egilmesi dunyaya cok saygi deger birisinin gelecegini gosteriyor .

ben doğarken de zaten büyük depremler olmuştu :D hastanede elektrikler kesilmişti. şimdi anladım neden olduğunu :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...